İyiyim şükür sizlerede geçmiş olsun.Çok geçmiş olsun kendini nasıl hissediyorsun, umarım hafif belirtilerle atlatıyorsundur.
Bizde ailece pozitif olabiliriz yada ağır bir grip geçiriyoruz bilemiyorum. Bizden sürüntü almadılar ama temografimiz ve kan tahlilimizde bişey çıkmadı
İyiyiz. Çocuklar pozitif sanırım ama zaten karantinadslarYaaaa gecmis olsun nasılsınız
Sağol abla. Ağır kısmını geçirdim. Şimdi daha iyiyim. Biraz öksürük kaldı. Kekik çayı yapiyorum iyi geliyor tavsiye ederimGeçmiş olsun inşaAllah hafif atlatırsın
Cocuklarda ne var ates mi oldu. Burdan bir arkadasimin kizida yakalandi ateslendi 4 gunİyiyim şükür sizlerede geçmiş olsun.
İyiyiz. Çocuklar pozitif sanırım ama zaten karantinadslar
Sağol abla. Ağır kısmını geçirdim. Şimdi daha iyiyim. Biraz öksürük kaldı. Kekik çayı yapiyorum iyi geliyor tavsiye ederim
Allah sifa versin...İyiyim şükür sizlerede geçmiş olsun.
İyiyiz. Çocuklar pozitif sanırım ama zaten karantinadslar
Sağol abla. Ağır kısmını geçirdim. Şimdi daha iyiyim. Biraz öksürük kaldı. Kekik çayı yapiyorum iyi geliyor tavsiye ederim
En buyuk sorun tv izlerken birsey yiyip icme aliskanligi. Beni cok zorluyor aksamlari. Hele gece yemesini kesmem oyle zor oldu ki... Tebrik ediyorum siziGunaydin...
Limonlu, pekmezli ilik su icildi.
Saglikli bir kahvalti tabagi hazirlandi ve hepsi yendi.
Uzerine de sade kahve.
E daha n'olsun...
Birazdan spor faslina gecerim.
Oglen yemeginde kabak kavurup, yaninda yogurtla yemeyi dusunuyorum.
Aksama da bir kepce kirmizi mercimek corbasi ve ton baligi...
Havalar serinledikce su ihtiyaci da, icme istegi de azaliyor.
En az 10 bardak diye kendime hedef koysam da, henuz 15 bardagin altina hic dusmedim.
Tarcinli, elmali ve limonlu suyumu ozellikle cok severek iciyorum. Onun sayesinde aksamlari canim meyve bile istemez oldu. Meyve ihtiyacimi gunduz ara ogun gibi yapiyorum, bu bedenime daha iyi geldi.
Aksam en gec 18.00 gibi yemek yiyorum, bir daha su disinda bogaza kilit vuruyorum.
Sahiii, yogurt kürü gunleri haric...
Esim de detoks suyu sayesinde tv karsisinda bir seyler yeme aliskanligini bitirdi sayilir. En fazla kucuk bir peynir veya sutle idare eder oldu...
Kendisine kendi bile inanamiyor.
Sorunu bilince, cozum de kendiliginden ortaya cikiyor.En buyuk sorun tv izlerken birsey yiyip icme aliskanligi. Beni cok zorluyor aksamlari. Hele gece yemesini kesmem oyle zor oldu ki... Tebrik ediyorum sizi
Bende akşam yazarim. Ben genelde yedikten sonra yazıyorumBugun kahvaltida peynirli omlet, kapya ve sivri biber, kuru uzum ve iki ceviz yedim.
Oglende de dun buharda pisirip limonlu sosta beklettigim bruksel lahanasi yerim. Tabi ki yogurtsuz olmaz...
Aksam yemeginde haslama hindi, kefir...
Su saate kadar 4 bardak su ve sade kahve ictim.
Sporumu da cok sukur sorunsuz yaptim.
Keske herkes yazsa da birbirimize hem destek olsak, hem de fikir versek, yanlislarimizi soylesek...
Benim kaçamaklar oldu ama bugunu hafif gecircem inşallahMerhabalar herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun
Yarın tartı günü hazırmıyız
Benim haftam iyi geçti şükür bakalım ne gösterecek tartı
Seytanin bacagini insaallah bugun kirdim, az once yuruyusten geldim.Bende akşam yazarim. Ben genelde yedikten sonra yazıyorum
Benim sagligim yerinde, enerjimde var sayilirda cocuklara bakacak insan olmadigi icin spor yapamiyorum. Salona yazilsam dedim vakalar artti, anneme soyledim ev de yap gibi biseyler geveledi. Bari hafta da 2 gun birer saat gelip baksa cikip dışarda yurusem dedim. Onda da dusununce maskeyle nasil oluyor bilemedim
Benim de haftam 0 kacamak ve sporlu gecti. Bakalim tartiya yansimasi nasil olacak...Merhabalar herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun
Yarın tartı günü hazırmıyız
Benim haftam iyi geçti şükür bakalım ne gösterecek tartı
İnsallah daha guzel devam eder.Seytanin bacagini insaallah bugun kirdim, az once yuruyusten geldim.Hafif yalpalamalar olsa da, tempoluydu ve sorunsuz gecti.
Yasadigimiz yer cok sakin, parkurda da benden baska iki kisi vardi. Semt sakinleri genelde ya sabah cok erken saatte veya gece yuruyor. Maskemi burnumun altina indirdim oyle yurudum.
Annenin dedigi gibi evde de gayet oluyor. Ben leslie yapiyorum, cok faydasini goruyorum. Hic yoktan iyidir. Gelip baksa iyi ama, gelmiyorsa da baska cozum aramak lazim. Veya aksamlari esin ilgilenmez mi?
Tek basima cikip yurudugum icin cok mutluyum kizlar...
Insaallah devami gelir.
En azindan haftada 2-3 gun cikabilsem, evde de leslie yapsam harika olur.
Olsun hic yapmamaktan iyidir.İnsallah daha guzel devam eder.
Bende leslie 1 yaptım kucuk uyandi, sonrada digeri :)
Benim yasadigim yer aksam yürüyüş tek basina yapilacak bir yer degil malesef
Leslie de gayet güzelİnsallah daha guzel devam eder.
Bende leslie 1 yaptım kucuk uyandi, sonrada digeri :)
Benim yasadigim yer aksam yürüyüş tek basina yapilacak bir yer degil malesef
Çok güzel gidiyorsunuz maşaAllahBenim de haftam 0 kacamak ve sporlu gecti. Bakalim tartiya yansimasi nasil olacak...
Yag orani azaldikca, yakilan yaglar da elbet azalir. Onemli olan sayilar degil. Saglik ve bu yolda istikrarli adimlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?