Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin hanimlar...
Gune ilik limonlu suyla basladim.
Kahvaltida yulafli ve dereotlu omlet, 2 ceviz, 8-10 tane dut kurusu yedim.
Bir de acik cay.
Sade kahvemi ve 2 bardak suyumu da ictim...
Oglende kefir icer, kavrulmus semiz otu yerim.
Aksam yemeginde ise iki kofte ve kirmizi mercimek corbasi, bol yogurt...
2 lt sade su, 1 lt detoks sutu ve pek tabi Leslie...

İyiyim şükür sizlerede geçmiş olsun.
Yaaaa gecmis olsun nasılsınız
İyiyiz. Çocuklar pozitif sanırım ama zaten karantinadslar
Geçmiş olsun inşaAllah hafif atlatırsın
Sağol abla. Ağır kısmını geçirdim. Şimdi daha iyiyim. Biraz öksürük kaldı. Kekik çayı yapiyorum iyi geliyor tavsiye ederim

Cocuklarda ne var ates mi oldu. Burdan bir arkadasimin kizida yakalandi ateslendi 4 gun

Allah sifa versin...
Benim de evde yasli annem var, onun icin cok cok temkinli davraniyoruz. Aylardir eve ziyaretci almadik, kendimiz gitmedik.
Evin icinde de ciddi sekilde ondan uzak duruyoruz. Yapacak bir sey yok.

Gunaydin...
Limonlu, pekmezli ilik su icildi.
Saglikli bir kahvalti tabagi hazirlandi ve hepsi yendi.
Uzerine de sade kahve.
E daha n'olsun...
Birazdan spor faslina gecerim.
Oglen yemeginde kabak kavurup, yaninda yogurtla yemeyi dusunuyorum.
Aksama da bir kepce kirmizi mercimek corbasi ve ton baligi...
Havalar serinledikce su ihtiyaci da, icme istegi de azaliyor.
En az 10 bardak diye kendime hedef koysam da, henuz 15 bardagin altina hic dusmedim.
Tarcinli, elmali ve limonlu suyumu ozellikle cok severek iciyorum. Onun sayesinde aksamlari canim meyve bile istemez oldu. Meyve ihtiyacimi gunduz ara ogun gibi yapiyorum, bu bedenime daha iyi geldi.
Aksam en gec 18.00 gibi yemek yiyorum, bir daha su disinda bogaza kilit vuruyorum.
Sahiii, yogurt kürü gunleri haric...

Esim de detoks suyu sayesinde tv karsisinda bir seyler yeme aliskanligini bitirdi sayilir. En fazla kucuk bir peynir veya sutle idare eder oldu...
Kendisine kendi bile inanamiyor.

En buyuk sorun tv izlerken birsey yiyip icme aliskanligi. Beni cok zorluyor aksamlari. Hele gece yemesini kesmem oyle zor oldu ki... Tebrik ediyorum sizi

Hadi canlansin buralar nerelerdesiniz Bonus ISILDURU Tgcervanne0133

1 ocak 2021 e 9 hafta var.
Hedefim 10 kg vermek.
Bence benim kilomda biri için makul.
Çünkü kg cok fazlayken zaten diyet uygulanırsa istenilen kg verilir.
Yani bu durumda 10 kg verirsem 100 altina düşerek 99 kg gormeyi umuyorum. Bu cuma da en azindan 108 olmayi bekliyorum.

Sonraki planda ramazan bayrami hedefi.
5 aydan kabataslak 20 hafta yapar.
Bu donemde de vermem zorlaşsa da 15-20 kg arasi verebilirim istersem. Hedefim 79 olsun.

Bu arada bebeğim 8 aylık oldu. Artik ek gida guzel yiyor. Sütümde azalma hissediyorum. Ama sanirim normal artik. Zaten nette ki bilgilerde 8 aydan sonra beslenmenin yuzde 50 si anne sutu yuzde 50 si ek gida deniyor. Yasina kadar idare etsek zaten bir daha ek gida ile doyar allahin izniyle

En buyuk sorun tv izlerken birsey yiyip icme aliskanligi. Beni cok zorluyor aksamlari. Hele gece yemesini kesmem oyle zor oldu ki... Tebrik ediyorum sizi
Sorunu bilince, cozum de kendiliginden ortaya cikiyor.
Esimin sorunu tam da buydu.
Her aksam TV karsisinda 100-150 gr aycekirdegi citlerdi. Fazladan 600-800 kalori falan. Kocaman bir meyve tabagi hazirlardi. Yatana kadar agzi bos durmazdi.
Yoksa ogunlerde yedikleri gayet normaldi.
Bizde hamur isi ve kizartma hic yenmez.

Benim sorunum hastalanmamla birlikte hareketli bir yasamdan, nerdeyse tamamen yatakta gecen hareketsiz bir yasama donmem.
Hayatim boyunce ara ara 3-5 kilo disinda ciddi bir kilo problemi yasamamis olan ben, bu sayede cok fazla kilo aldim.
Bogazima cok duskun olmadigim icin, zorlanmiyorum.
Hareket kismi zorluyor. Gunde 2 saat spor yapacak enerjim var, sagligim izin vermiyor.
Buna sukur yarim saat yapiyorum. Bir de kendi basima, dusme korkum olmadan acik havada yuruyebilsem harika olacak.
Saglik sorunu olmayan bol bol hareket etsin.

Gayret edersen hedefledigin kiloya inmemen icin hic bir sebep yok.
Ha gayret!

Bugun kahvaltida peynirli omlet, kapya ve sivri biber, kuru uzum ve iki ceviz yedim.

Oglende de dun buharda pisirip limonlu sosta beklettigim bruksel lahanasi yerim. Tabi ki yogurtsuz olmaz...

Aksam yemeginde haslama hindi, kefir...

Su saate kadar 4 bardak su ve sade kahve ictim.
Sporumu da cok sukur sorunsuz yaptim.

Keske herkes yazsa da birbirimize hem destek olsak, hem de fikir versek, yanlislarimizi soylesek...

Bende akşam yazarim. Ben genelde yedikten sonra yazıyorum

Benim sagligim yerinde, enerjimde var sayilirda cocuklara bakacak insan olmadigi icin spor yapamiyorum. Salona yazilsam dedim vakalar artti, anneme soyledim ev de yap gibi biseyler geveledi. Bari hafta da 2 gun birer saat gelip baksa cikip dışarda yurusem dedim. Onda da dusununce maskeyle nasil oluyor bilemedim

Seytanin bacagini insaallah bugun kirdim, az once yuruyusten geldim. Hafif yalpalamalar olsa da, tempoluydu ve sorunsuz gecti.

Yasadigimiz yer cok sakin, parkurda da benden baska iki kisi vardi. Semt sakinleri genelde ya sabah cok erken saatte veya gece yuruyor. Maskemi burnumun altina indirdim oyle yurudum.
Annenin dedigi gibi evde de gayet oluyor. Ben leslie yapiyorum, cok faydasini goruyorum. Hic yoktan iyidir. Gelip baksa iyi ama, gelmiyorsa da baska cozum aramak lazim. Veya aksamlari esin ilgilenmez mi?

Tek basima cikip yurudugum icin cok mutluyum kizlar...
Insaallah devami gelir.
En azindan haftada 2-3 gun cikabilsem, evde de leslie yapsam harika olur.

Merhabalar herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun
Yarın tartı günü hazırmıyız
Benim haftam iyi geçti şükür bakalım ne gösterecek tartı
Benim de haftam 0 kacamak ve sporlu gecti. Bakalim tartiya yansimasi nasil olacak...
Yag orani azaldikca, yakilan yaglar da elbet azalir. Onemli olan sayilar degil. Saglik ve bu yolda istikrarli adimlar...

İnsallah daha guzel devam eder.
Bende leslie 1 yaptım kucuk uyandi, sonrada digeri :)
Benim yasadigim yer aksam yürüyüş tek basina yapilacak bir yer degil malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…