- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Baya güzel fark var. Ben de atın 22 sini bekliyorum bir aylık spnucu size yazacağımGunaydin hanimlar.
19/09/2020 : 96,1 kg
19/10/2020 :90,3 kg
Fark:5,8 kg
Bir aylik bilanco...
Ha-ri-ka-sın! İnanılmaz özendim sana şu an :) Maşallah. Umarım biz de istediğimiz başarıyı elde edebiliriz.Selam hepinize..burası da baba ocağı gibi benim için,dönüp dolaşıp illa geliyorum:))
Eşim yıllık izindeydi biraz zaman geçirdik beraber iyi geldi açıkçası,ondan çok uğrayamadım.
Veee 6 li sayıları ucundan gördüm.sabah ki kilom 69.8 'di.. son 4 kilo bakalım..
Evet kendimi acayip hafiflemiş hissediyorum, hicbirseyim olmuyor ama o kadar iyi hissediyorum ki anlatamam.
Laf aramızda esimin de acayip hoşuna gidiyor,sürekli sarılıyor belin ne kadar inceldi falan diyor:))
Kendimi gençleşmiş hissediyorum 30 değil de 20 li yaşlarda gibiyim.buyuk kızım da "anne çok güzel prenses gibi oldun" diyor.onun hayanlideki prenses olmak bile yeter açıkçası bana.daha çok oynuyoruz,dans ediyoruz.cok şükür herşey yolunda.65 olunca öncesi sonrası yapacağım,ve o hikaye yazılacak insallah:)
Lütfen sizde ertelemeyin kendiniz için,çocuklarınız için.saglikla kalın.
Benim denge sisteminde sorun var. Sindire sindire ilerlemem lehime.Baya güzel fark var. Ben de atın 22 sini bekliyorum bir aylık spnucu size yazacağım
İkimiz kaldık herhalde burada :)))Saglikli, huzurlu gunler bizimle olsun...
Dunden beri dengemde sapma var.
Bu yuzden mecburen spora ara verdim.
Dengeli ve saglikli beslenmeye aynen devam...
Sabah yine bol cig sebzeli, kuru yemis ve kuru meyveli, yumurtali, tostlu saglam bir kahvalti yaptim.
Sade kahvemi de ictim.
Su saate kadar 5 bardak su ictim.
Suyu bile not aliyorum.
Birazdan iki mandalina ile ara ogun yaparim.
Oglende bol limonlu bamya yemegi ve yogurt yerim.
Aksam da domates+biber+sarimsak soslu iki buyuk kofte ve yogurt.
Yemek sonrasi yatana kadar da, elmali+tarcinli+limonlu 1 lt detoks suyumu icerim.
Gun icinde tamamen hareketsiz kalmamak icin, komsumla turlar gelirim.
Spor iyiydi, ahh keske sagligim hep musait olsa da hic ara vermesem...
HoşgeldinizMerhabalar,ben de bu gruba katılmak istiyorum.
Boy: 1.65
Kilo:95.7
Hedef:65
Güzel sonuç önemli olan süreklilik olması, yarım yamalarda desen yinede dikkat etmişsin tebriklerGünaydın kızlar
22 Eylül 91.9
Bugün 89.2
Fark 2.7 kilo
Yarım yamalak yaptm diyeti yine de iyi sonuç. 11 tane margarin kadar yağdan kurtulmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?