Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar. bugün dışardaydım. yorulmuşum. sabah 87.8 çıktım. aynı zamanda regl ucundan göründü.

sabahtan biraz regl ağrım vardı. şimdi daha iyiyim. makineye ekmek koydum pişiyor. siyez unlu, sütlü, ayçekirdekli, az zeytinyağlı...... oh missss. işyerinde simit almam. toparlanma vakti geldi

Mutlu pazarlar ❤

Biraz kafamı toplamak uzaklaşmak istedim ama arkadaşlarımı özlüyorum böylede geldim o yüzden.

İyisinizdir inş.
ben de aynı konumdayım canım. uzaklaştım ama artık yavaştan dönme vakti geldi. aşırı sıcaklar da geçti. sonbahar geldi artık. düzenli gelelim menü paylaşalım. iyi geliyor.

Selamlar hanımlar nasılsınız.
Ben pozitifim bı süredir karantinadayim. Sizler nasılsınız
Çok geçmiş olsun kendini nasıl hissediyorsun, umarım hafif belirtilerle atlatıyorsundur.
Bizde ailece pozitif olabiliriz yada ağır bir grip geçiriyoruz bilemiyorum. Bizden sürüntü almadılar ama temografimiz ve kan tahlilimizde bişey çıkmadı

Sizede geçmiş olsun abla ya insallah yoktur

Gunaydin hanimlar...
Hastalara sifa diliyorum, Allah sonumuzu hayir etsin.

Bu sabah yulafli ve kuru dutlu yogurtla kahvalti yaptim, yaninda da 5 badem...

Sade kahvemi ve su saate kadar 5 bardak suyumu ictim.

11.30 gibi sporumu yaparim.

Oglen yemeginde aci biber ve domates kavurmasi var ( yumurtasiz menemen) yaninda da kefir...

Aksama kiymali yesil mercimek, tadimlik bol sebzeli bulgur pilavi..

Bugun yogurt kuru gunum. Yag yakmaya faydasi olur olmaz bilmiyorum, bagisiklik sistemini guclendirdigini dusunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…