HosbuldumElbette hoşgeldiniz :)
Fulyacim sana hayranım nasıl bu listeleri hazırlayıp diyetine bağlı kalıyorsun bu deprem ortamında büyük artçı olmadı deniliyor esas deprem henüz olmadı deniliyor müthiş bir baş ağrım var duşa giricem korkuyorum sen düşünsabah
1 yumurta
1 dilim peynir, 1 yeşil zeytin
1/4 avakado
3 çeri domates, salatalık, köz kapya biber
1 brezilya cevizi
1/2 dilim ev yapımı sütlü çekirdekli siyez ekmeği
1/2 mandalina
ara
1 parça çikolata
sade Türk kahvesi
öğlen
4 yk sebze çorbası
5 küçük inegöl köftesi
3 yk makarna
200 mlt ayran
ara
100 gr çikolata
akşam
3 adet mercan balığı
turp otu salatası
1 dilim ev yapımı çavdar ekmeği
2 avuç çekirdek
yatana kadar 1,5 lt su
9900 küsur adım
Çok büyük geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınMerhaba kızlar depremi sormuş sunuz korkunçtu hala başım ağrıyor geçen hafta saçımda beyaz tel yoktu dün baktım 10 tane kadar beyaz saç çıkmış korku dehşet üzüntü çaresizlik hepsi vardı o anlarda ve hala var
Cok gexmis olsun sizler iyi misiniz fiziksel olarak. Psikoloji herkeste çöktü artikMerhaba kızlar depremi sormuş sunuz korkunçtu hala başım ağrıyor geçen hafta saçımda beyaz tel yoktu dün baktım 10 tane kadar beyaz saç çıkmış korku dehşet üzüntü çaresizlik hepsi vardı o anlarda ve hala var
Cok gexmis olsun sizler iyi misiniz fiziksel olarak. Psikoloji herkeste çöktü artik
evet gereksiz olmuş. eskisi güzeldi.Mesaj kısmında bir değişiklik olmuş epeydir girmiyorum tuhaf geldi
canım yumurta hariç diğer kahvaltılıklarımı akşamdan hazırlıyorum. kaba koyup dolaba atıyorum. sabah da içine yumurta haşlayıp ekliyorum. öğleni bir süredir evden götürmüyorum. orada yiyorum. akşam da normal yemek.Fulyacim sana hayranım nasıl bu listeleri hazırlayıp diyetine bağlı kalıyorsun bu deprem ortamında büyük artçı olmadı deniliyor esas deprem henüz olmadı deniliyor müthiş bir baş ağrım var duşa giricem korkuyorum sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?