Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam bugünkü menüm
Sabah 10.30
Cocuklara yaptigim patates tostunun yarisi(tost makinasinda, elin yarisi kadar.)
Çay
1 haslama yumurta
2 dilim peynir
3 catal tahin helvasi
3 dilim patates kizartmasi

12.00
1 sb boza

15.30
Starbucksta kahve adini bilmiyorum
Glutensiz kurabiye
2 catal pasta

17.00
1 tabak pirasa
1 kase dereotlu cacik

20.30
2 çay

22.00
Turk kahvesi

sabahtan bu yana kışlıkları çıkartıyoruz. çok yoruldum. kıyafet de çok olunca. o oluyor bu olmuyor vs. çok çok küçükleri vericem ama artık. ayırdım. bir kısmı hala dursa da oldukça ayırdım.

Benimde coook bekleyen kiyafetim var. Az once kabanimi ve montumu denedim. Onleri arasinda 1 el kadar bosluk var

Bugunku menüm

11.00
3 yumurtadan menemen(kizla ortak)
2 dilim peynir
Domates salata(yarimsar,yencek gibi degildi tatlari yok.)
Nescafe
2 dilim ekmek

14.30
Turk kahvesi
Kuru meyve

16.00
Rezene çayı

18.00
1 kepçe mercimek corbasi
8 adet kofte(kucuk boy)
Bol salata
Ayran

Yatmadan süt icerim

Benimde coook bekleyen kiyafetim var. Az once kabanimi ve montumu denedim. Onleri arasinda 1 el kadar bosluk var
biraz küçükleri vermedim canım. vermekte inat ettiğim çok çok küçükler vardı. onları verdim. o kiloya inmeye çok var. ayrıca belleri kısa çok şık bluzlerim vardı ama artık öyle giymem. ondan ayırdım.

Benimde 46ya kadar olanlari biraktim. Diğerleri zaten nerdeyse 10 yıllık giysiler..

Benimde 46ya kadar olanlari biraktim. Diğerleri zaten nerdeyse 10 yıllık giysiler..
sende oluyor mu bilmem. ben evde kullanmadığım eşya veya giyimleri birilerine verdiğim zaman çok huzurlu hissediyorum kendimi. öyle bir rahatlıyorum ki anlatamam. evin içinde çok hoş bir enerji akışı oluyor.

sende oluyor mu bilmem. ben evde kullanmadığım eşya veya giyimleri birilerine verdiğim zaman çok huzurlu hissediyorum kendimi. öyle bir rahatlıyorum ki anlatamam. evin içinde çok hoş bir enerji akışı oluyor.
Bu yil Baya sey verdim. Her yer esya dolu. Yusranin 3 yillik butun herşeyi duruyordu. Şimdi esleme hepsini giydirmiyorum ayirip veriyorum. Yine esleme kuculenleri de hic tutmuyorum

sabah
sucuklu yumurta
peynir, 5 yeşil zeytin
1 tk vişne reçeli
domates salatalık
1,5 dilim ev yapımı çavdar ekmeği

öğlen
1 köfte, 1 yk fırında patates
2 yl etli patlıcan
küçük kase ev yoğurdu
1 dilim ev yapımı çavdar ekmeği

ara
1 cennet hurması
5 çiğ badem
1 tk bozkır tahini
1 kupa filtre kahve

akşam
etli taze fasulye
makarna
salata

yatana kadar 1,5 lt su

Merhaba kar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,kahvaltılık domates sosu,acı biber,şekersiz çaylar
Öğle: 2 çiğ köfte,marul,sos,10 tane gibi beyaz leblebi,1 mandalina,1 çatal elmalı kek,sade kahve
Akşam: 1 köfte,1 kase yoğurt,acı biber
1,5 lt su
2 kupa yeşil çay
Şekersiz çaylar

günaydın güzeller nasılsınız bakalım.buralara gelemiyorum eskisi gibi.tam zamanlı çalışmaya geçme,biri okula diğeri kreşe giden çocuk ev işi,mutfak işi derken kendimi bitmeyen bir maratonun içinde hissediyorum.yinede çok şükür bu günlerimize.yaklaşık iki aydır arada kaçamaklar yaparak aralıklı besleniyorum.kilom aynı 82.ama bel çevremde gözle görülür incelme oldu.karın bölgemde de öyle.o yüzden tartıya çok takılmadan devam ediyorum.bir şekilde tartıya da yansır.3 lt den fazla su içtim bu süreçte.sabah kahvaltı yapmadan çıkıyorum.öğlene kadar 1,5 lt suyumu ve 2 kupada filtre kahve içiyorum.sonrasında evden getirdiğim yemeklerimi yiyorum.ip atlıyorum fırsat buldukça.yani yine debeleniyorum kilo vermek için :)

İp atlamak cok faydaliymış. Bende 90dan inince durma doneminde yaparım diyorum. :)

Gelsin menü :)

12.00
Yarim omlet
1 salata
1 domates
3 dilim peynir
Nescafe
1 catal bal

15.40
1 soguk kahve
1 kayısı
3 parça incir
1 lokma cokonat
1 avuç üzüm 10 tane falandir

18.40
Semizotu,domates,salatalik,taze sogan,1 kepce nohut,yarim sb ince bulgur ile salata
1 kase cacik

15 dk leslie 10 dk eliptik

merhaba kızlar

sabah
peynir, 5 yeşil zeytin
2 ceviz
1/3 büyük avakado
2 çeri domates, salatalık, köz kapya biber
15 adet siyez gevreği

ara
sade Türk kahvesi
1 parça bitter çikolata

öğlen
3 yk patates püresi
1 servis kaşığı et sote
3 yk pilav

ara
1,5 şekerpare
sade Türk kahvesi

ara
sade Türk kahvesi

akşam
2 etli biber, 1 kabak dolması
1,5 kepçe tarhana çorbası + kıtır parça kıtır ekmek
salata

az sonra azcık çekirdek yerim

gün içinde 2 fincan beyaz çay+ 2 fincan fermente siyah çay
yatana kadar 1,5 lt su
30 dk yürüyüş

Merhabalar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,kahvaltılık domates sosu,acuka,acı biber, 1 ceviz,3 badem,1 tatlı kaşığı bal,şekersiz çaylar
İkindi: 1 küçük börek,5 zeytinyağlı sarma,yarım kek
Akşam: Küçük tabak kabak yemeği,1 kase yoğurt
1,5 lt su
2 kupa yeşil çay
Şekersiz çaylar

Gelsin menü :)

12.00
Yarim omlet
1 salata
1 domates
3 dilim peynir
Nescafe
1 catal bal

15.40
1 soguk kahve
1 kayısı
3 parça incir
1 lokma cokonat
1 avuç üzüm 10 tane falandir

18.40
Semizotu,domates,salatalik,taze sogan,1 kepce nohut,yarim sb ince bulgur ile salata
1 kase cacik

15 dk leslie 10 dk eliptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…