Benimde coook bekleyen kiyafetim var. Az once kabanimi ve montumu denedim. Onleri arasinda 1 el kadar bosluk varsabahtan bu yana kışlıkları çıkartıyoruz. çok yoruldum. kıyafet de çok olunca. o oluyor bu olmuyor vs. çok çok küçükleri vericem ama artık. ayırdım. bir kısmı hala dursa da oldukça ayırdım.
biraz küçükleri vermedim canım. vermekte inat ettiğim çok çok küçükler vardı. onları verdim. o kiloya inmeye çok var. ayrıca belleri kısa çok şık bluzlerim vardı ama artık öyle giymem. ondan ayırdım.Benimde coook bekleyen kiyafetim var. Az once kabanimi ve montumu denedim. Onleri arasinda 1 el kadar bosluk var
Benimde 46ya kadar olanlari biraktim. Diğerleri zaten nerdeyse 10 yıllık giysiler..biraz küçükleri vermedim canım. vermekte inat ettiğim çok çok küçükler vardı. onları verdim. o kiloya inmeye çok var. ayrıca belleri kısa çok şık bluzlerim vardı ama artık öyle giymem. ondan ayırdım.
sende oluyor mu bilmem. ben evde kullanmadığım eşya veya giyimleri birilerine verdiğim zaman çok huzurlu hissediyorum kendimi. öyle bir rahatlıyorum ki anlatamam. evin içinde çok hoş bir enerji akışı oluyor.Benimde 46ya kadar olanlari biraktim. Diğerleri zaten nerdeyse 10 yıllık giysiler..
Bu yil Baya sey verdim. Her yer esya dolu. Yusranin 3 yillik butun herşeyi duruyordu. Şimdi esleme hepsini giydirmiyorum ayirip veriyorum. Yine esleme kuculenleri de hic tutmuyorumsende oluyor mu bilmem. ben evde kullanmadığım eşya veya giyimleri birilerine verdiğim zaman çok huzurlu hissediyorum kendimi. öyle bir rahatlıyorum ki anlatamam. evin içinde çok hoş bir enerji akışı oluyor.
en güzelini yapıyorsun canım.Bu yil Baya sey verdim. Her yer esya dolu. Yusranin 3 yillik butun herşeyi duruyordu. Şimdi esleme hepsini giydirmiyorum ayirip veriyorum. Yine esleme kuculenleri de hic tutmuyorum
Evet cok az malesef, arttırman lazim. Ben 3lt iciyorumdursuyu tam düzene sokamadım. 1,5 yi ancak içiyorum. o da çok az oluyor.
İp atlamak cok faydaliymış. Bende 90dan inince durma doneminde yaparım diyorum. :)günaydın güzeller nasılsınız bakalım.buralara gelemiyorum eskisi gibi.tam zamanlı çalışmaya geçme,biri okula diğeri kreşe giden çocuk ev işi,mutfak işi derken kendimi bitmeyen bir maratonun içinde hissediyorum.yinede çok şükür bu günlerimize.yaklaşık iki aydır arada kaçamaklar yaparak aralıklı besleniyorum.kilom aynı 82.ama bel çevremde gözle görülür incelme oldu.karın bölgemde de öyle.o yüzden tartıya çok takılmadan devam ediyorum.bir şekilde tartıya da yansır.3 lt den fazla su içtim bu süreçte.sabah kahvaltı yapmadan çıkıyorum.öğlene kadar 1,5 lt suyumu ve 2 kupada filtre kahve içiyorum.sonrasında evden getirdiğim yemeklerimi yiyorum.ip atlıyorum fırsat buldukça.yani yine debeleniyorum kilo vermek için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?