kan düzeyim, karaciğer değerlerim, böbrek değerlerim iyi çıktı canım çok şükür. ancak B12, D vitamini kullanmam lazım. bir de insülin direnci başlangıcı var. hemen önlem almam lazım.Kan tahlili derken genel değerlere mi baktırdın sonuç ne çıktı? tamda listelerini çok güzel rayına oturtmuştun lütfen bırakma
bende bu süreçte bayağı destek vitamin aldım ve alıyorum zanedersem bu kış devam da edicem ama çok halsiz ve yorgunum bu vitaminler ne işe yarıyor anlamış değilim
Hareketsizliğin verdiği bir çok çabuk yorulma var anlamadım bir yandan düzenli yürüyüş yapmak istiyorum bir yandan kış geliyor diyorum tembellik oluyor napıcam bilmiyorum
Destek olmadan olmuyor. Yalnız başıma azim gelmiyor. Evde de kalınca iyice saldım sanki.Eğer devamlilik saglarsak ben her gun paylaşırım. Bu sekilde yanlislarimizi goruruz. Sporla da destekleyince güzel sonuclar aliyoruz :) ben ekim basindan beri yaklasik 5 kg verdim
Çok yüksek bir hedef tutmak anlamsiz. Çünkü zaten verilecek cok kg var. Ama ne verirsek kâr şu durumda. Herkes karantina da sadece biz degiliz. Herkes evde yiyip iciyor bu da dogru. Ama ben de sağlıklı tarifler yapmaya başladim. Evet evdekiler beğenmiyor. Evde pogaca kek börek yapmiyorum. Esim bir ara surekli tatli istiyordu. Git disarda ye dedim eve alma ya da isteme. Elbet isteyecegi zamanlar olacak. Kacamak yaptığımız zamanlarda olcak. Ama karantinanin ilk zamanları gibi abur cubur girla olmaz. İnanir misin 300 tllik abur cubur almisti. 20 gunde tukettik.3 posetti..Yorumun için sağol canım, senide azminden dolayı tebrik ediyorum daim olsun.bu kışı böyle geçirirsen yazın tüm tanıdıklarını şaşırtacaksın inanıyorum ve seni sevgi ile kucaklıyorum
İkimizde yılbaşı hedeflerimize sağlıkla ulaşalım senin hedefini çok beğendim benimkide gerçekleşebilir bir hedef olduğunu düşünüyorum :)
Geçmiş olsun onlar genelde hep düşük çıkıyor ki d vitamini herhalde yaza kadar kullanmak lazım insülin direnci için ne kullanacaksın merak ediyorum . Ben gulükofen 1000 mg lık. Sabahları 1 tane kullanıyordum ama epey zamandır bıraktım oda diyetisyen sabah akşam iç yetmez diyordukan düzeyim, karaciğer değerlerim, böbrek değerlerim iyi çıktı canım çok şükür. ancak B12, D vitamini kullanmam lazım. bir de insülin direnci başlangıcı var. hemen önlem almam lazım.
Gayet guzel. Hafif tempoda yuruyuse baslayabilirsin kisa sureli. Hem kendini daha iyi hissedersin hemde vucutta adapte olur diyeteBugün yediklerimi yazayım
Kahvaltı (Geç uyandım öğlen 12 de)
3 dilim kızarmış ekmek, bir haşlanmış yumurta, kk.peynir, bir yemek kaşığı süt kaymağı biraz maydanoz.bir ince biber salatalık domates
Ara: bir cennet hurması, bir çay bardağı kefir
Akşam: bir kepçe çorba, bir tabak ali nazik yarım lavaş ekmek
Spor yokGün içinde bir kahvem ve limonlu sirkeli suyum var. suda içmeye çalışıyorum ...
O zaman kg vermeye devam etmeliyiz :) gecmis olsun. Ben hâla veremedim tahlilkan düzeyim, karaciğer değerlerim, böbrek değerlerim iyi çıktı canım çok şükür. ancak B12, D vitamini kullanmam lazım. bir de insülin direnci başlangıcı var. hemen önlem almam lazım.
Hangimiz salmadikki evde. Artik toparlanma vaktiDestek olmadan olmuyor. Yalnız başıma azim gelmiyor. Evde de kalınca iyice saldım sanki.
Bilmiyorum yarın iş başlıyor evle işi nasıl yetiştiricem gerginim.yürüyüşün açığını hep yaşıyorum az az başlasam vücudumda direnç kazanır belki biraz ...Gayet guzel. Hafif tempoda yuruyuse baslayabilirsin kisa sureli. Hem kendini daha iyi hissedersin hemde vucutta adapte olur diyete
Once işe adapte olman lazim. Hedef koy kendine. 108 kg gördükten sonra yuruyus ekle mesela. Zaten tıkanmalar oluyor. Gecen hafta 300 gr verdim bende. Epey moral bozucu oldu. Ama direndim bu hafta 1.3 kg verdimBilmiyorum yarın iş başlıyor evle işi nasıl yetiştiricem gerginim.yürüyüşün açığını hep yaşıyorum az az başlasam vücudumda direnç kazanır belki biraz ...
İnşallah yapacağım.Hangimiz salmadikki evde. Artik toparlanma vakti
İşe başlamak bir yandan iyi bir yandan zor. Allah kolaylık versin.Bilmiyorum yarın iş başlıyor evle işi nasıl yetiştiricem gerginim.yürüyüşün açığını hep yaşıyorum az az başlasam vücudumda direnç kazanır belki biraz ...
Oooo maşallah. Darısı banaOnce işe adapte olman lazim. Hedef koy kendine. 108 kg gördükten sonra yuruyus ekle mesela. Zaten tıkanmalar oluyor. Gecen hafta 300 gr verdim bende. Epey moral bozucu oldu. Ama direndim bu hafta 1.3 kg verdim
Afiyet olsun :)Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates,tatlı biber, 1 ceviz,1 çay kaşığı bal,şekersiz çaylar
Öğle: 2 lokma peynir ekmek, 1 mandalina, 1 avuç ay çekirdeği
Akşam: 1 kalın dilim beyaz ekmek,4 köfte,domates,soğan,biber(ızgara),1 su bardağı şalgam
5-6 fındık,fıstık,badem
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Şekersiz çaylar
Bana gün hiç aymadı. Çünkü hiç uyumadım :'(G Ü N A Y D I I I N
Mutlu haftasonları
Teşekkür ediyorum.☺Afiyet olsun :)
canım başlangıç daha. yani insülin değerim çok çok yüksek değil. her yemekten sonra tatlı istemeye başladım. ondan şüphelendim. ilaç falan kullanmayacağım. tatlıyı, karbonhidratı minimuma indirirsem yoluna girer.Geçmiş olsun onlar genelde hep düşük çıkıyor ki d vitamini herhalde yaza kadar kullanmak lazım insülin direnci için ne kullanacaksın merak ediyorum . Ben gulükofen 1000 mg lık. Sabahları 1 tane kullanıyordum ama epey zamandır bıraktım oda diyetisyen sabah akşam iç yetmez diyordu
Şimdi probiyotik aldım netten daha henüz gelmedi zaten bu ara çok takviye kullanıyorum insülün direncim az beklesin bakalım
aynen kilo vermek şart canım. sağlık yönü tabi en başta önemli ama görüntü olarak da mutsuzuz. özgüvenim yok oldu. giydiğim hiç birşey yakışmıyor.O zaman kg vermeye devam etmeliyiz :) gecmis olsun. Ben hâla veremedim tahlil
Bu gecedemi oturacaklar senin minikler nasıĺsınız uykunuzu yavaş yavaş geceye çekseniz iyi olur.Bana gün hiç aymadı. Çünkü hiç uyumadım :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?