Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kan düzeyim, karaciğer değerlerim, böbrek değerlerim iyi çıktı canım çok şükür. ancak B12, D vitamini kullanmam lazım. bir de insülin direnci başlangıcı var. hemen önlem almam lazım.

Eğer devamlilik saglarsak ben her gun paylaşırım. Bu sekilde yanlislarimizi goruruz. Sporla da destekleyince güzel sonuclar aliyoruz :) ben ekim basindan beri yaklasik 5 kg verdim
Destek olmadan olmuyor. Yalnız başıma azim gelmiyor. Evde de kalınca iyice saldım sanki.

Çok yüksek bir hedef tutmak anlamsiz. Çünkü zaten verilecek cok kg var. Ama ne verirsek kâr şu durumda. Herkes karantina da sadece biz degiliz. Herkes evde yiyip iciyor bu da dogru. Ama ben de sağlıklı tarifler yapmaya başladim. Evet evdekiler beğenmiyor. Evde pogaca kek börek yapmiyorum. Esim bir ara surekli tatli istiyordu. Git disarda ye dedim eve alma ya da isteme. Elbet isteyecegi zamanlar olacak. Kacamak yaptığımız zamanlarda olcak. Ama karantinanin ilk zamanları gibi abur cubur girla olmaz. İnanir misin 300 tllik abur cubur almisti. 20 gunde tukettik.3 posetti..

Yaza kadar ne verirsek en basta sagligimiz icin kâr. Sonra da evet cevremizdeki herkes cok şaşırır. Şuan kendimdeki degisimi farketmeyi sabirsizlikla bekliyorum. Pes etmiyorum. 10 15 kgdan once bu fark belli olmaz. Ocak ayinda montumu kabanimi denicem. Suan denedim önü birlesmiyor. Bir karış boşluk var. En azindan darda olsa önü kapanir insallah :))

kan düzeyim, karaciğer değerlerim, böbrek değerlerim iyi çıktı canım çok şükür. ancak B12, D vitamini kullanmam lazım. bir de insülin direnci başlangıcı var. hemen önlem almam lazım.
Geçmiş olsun onlar genelde hep düşük çıkıyor ki d vitamini herhalde yaza kadar kullanmak lazım insülin direnci için ne kullanacaksın merak ediyorum . Ben gulükofen 1000 mg lık. Sabahları 1 tane kullanıyordum ama epey zamandır bıraktım oda diyetisyen sabah akşam iç yetmez diyordu

Şimdi probiyotik aldım netten daha henüz gelmedi zaten bu ara çok takviye kullanıyorum insülün direncim az beklesin bakalım

Gayet guzel. Hafif tempoda yuruyuse baslayabilirsin kisa sureli. Hem kendini daha iyi hissedersin hemde vucutta adapte olur diyete

O zaman kg vermeye devam etmeliyiz :) gecmis olsun. Ben hâla veremedim tahlil

Gayet guzel. Hafif tempoda yuruyuse baslayabilirsin kisa sureli. Hem kendini daha iyi hissedersin hemde vucutta adapte olur diyete
Bilmiyorum yarın iş başlıyor evle işi nasıl yetiştiricem gerginim.yürüyüşün açığını hep yaşıyorum az az başlasam vücudumda direnç kazanır belki biraz ...

Bilmiyorum yarın iş başlıyor evle işi nasıl yetiştiricem gerginim.yürüyüşün açığını hep yaşıyorum az az başlasam vücudumda direnç kazanır belki biraz ...
Once işe adapte olman lazim. Hedef koy kendine. 108 kg gördükten sonra yuruyus ekle mesela. Zaten tıkanmalar oluyor. Gecen hafta 300 gr verdim bende. Epey moral bozucu oldu. Ama direndim bu hafta 1.3 kg verdim

Hangimiz salmadikki evde. Artik toparlanma vakti
İnşallah yapacağım.
İşe başlamak bir yandan iyi bir yandan zor. Allah kolaylık versin.
Once işe adapte olman lazim. Hedef koy kendine. 108 kg gördükten sonra yuruyus ekle mesela. Zaten tıkanmalar oluyor. Gecen hafta 300 gr verdim bende. Epey moral bozucu oldu. Ama direndim bu hafta 1.3 kg verdim
Oooo maşallah. Darısı bana

Menüm:

Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates,tatlı biber, 1 ceviz,1 çay kaşığı bal,şekersiz çaylar
Öğle: 2 lokma peynir ekmek, 1 mandalina, 1 avuç ay çekirdeği
Akşam: 1 kalın dilim beyaz ekmek,4 köfte,domates,soğan,biber(ızgara),1 su bardağı şalgam
5-6 fındık,fıstık,badem
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Şekersiz çaylar

Afiyet olsun :)

Menüm​

Sabah-Öğle: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates,tatlı biber, 1 ceviz,1 çay kaşığı bal,şekersiz çaylar

Ara: 2 lokma peynir ekmek, yarım ayva

Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, 1 haşlanmış içli köfte, turşu, az yoğurt
Sade kahve
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Şekersiz çaylar

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarrr

sabah 1 fincan puer çayı (fermente siyah çay)

öğlen saat 13.00 1 mandalina
13.20 den itibaren
1 yumurta, 1,5 kk peynir, 5 yeşil zeytin
1 tk bozkır tahini, 1 tk cevizli muammara, 1/4 avokado
biraz domates, salatalık, karışık yeşillik, köz kapya biber
1/2 dilim ekşimaya köy ekmeği

ara 17.30
1 orta boy muz
7 çiğ badem
1 küçük kupa filtre kahve

akşam 19.00
1 kase sulu köfte
4,5 adet çiğ köfte + 2 yaprak marul

yatana kadar 2 fincan puer çayı
1 madensuyu

yatana kadar 1,5 lt den fazla su

canım başlangıç daha. yani insülin değerim çok çok yüksek değil. her yemekten sonra tatlı istemeye başladım. ondan şüphelendim. ilaç falan kullanmayacağım. tatlıyı, karbonhidratı minimuma indirirsem yoluna girer.
O zaman kg vermeye devam etmeliyiz :) gecmis olsun. Ben hâla veremedim tahlil
aynen kilo vermek şart canım. sağlık yönü tabi en başta önemli ama görüntü olarak da mutsuzuz. özgüvenim yok oldu. giydiğim hiç birşey yakışmıyor.

İyi geceler bugünkü listemi yazayım

Kahvaltı, 3 dilim mercimek ekmeği, bir haşlanmış yumurta, biraz avakado, bir tutam tere

Ara, 10 tane kadar patates kızartması

Öğlen, bir servis kaşığı melemen, 1 servis kaşığı kısır, bir servis kaşığı kızarmış mantı bir dilim ekmek ve salatalık

Akşam, bir muz, 4 yemek kaşığı yulaf, 3 ceviz, tarçın yoğurt karışımı

Spor yok, bugün su içemedim öğlen hem geç oldu. hemde iş yerinde istediğim gibi olmadı

Öğlenler sıkıntı kafede olunca sürekli çay içmekten suda içmediğimi farkettim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…