Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,kahvaltılık domates sosu,acuka,acı biber, 1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,şekersiz çaylar
Öğle: 2 haşlanmış yumurta,acı biber
Akşam: Küçük tabak etli patlıcan yemeği,1 kase yoğurt,acı biber
1,5 lt su
2 kupa yeşil çay
Şekersiz çaylar

sabah 10.30
2 brezilya cevizi
1 ceviz
7 çiğ badem

öğlen 12.40
1 kepçeden az tarhana çorbası
1 servis kaşığı patlıcan musakka
1 servis kaşığı bulgur pilavı
biraz yoğurt

ara
2 parça bitter çikolata
sade kahve

akşam 19.10
2 kepçe tarhana çorbası
1 etli biber ve 1,5 kabak dolması
salata
2 dilim siyez ekmeği
2 tk bal

yatana kadar 1,5 lt su

6000 adım

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,kahvaltılık domates sosu,acuka,acı biber, 1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,şekersiz çaylar
Öğle: 1 küçük börek,2 biber,7 -8 tane çekirdeksiz üzüm
Akşam: Küçük tabak etli patlıcan yemeği,3 sarma,1 kase yoğurt,kuru acı biber
1 avuç fındık,fıstık,badem
1,5 lt su
2 kupa yeşil çay
Şekersiz çaylar

iyi akşamlar kızlar artık pilim bitti. pandemi stresi, tatilsizlik, üstüne bu deprem iyice yordu beni. hiç halim yok. kan tahlilim de hala çıkmadı.

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates,tatlı biber, 1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,şekersiz çaylar
Öğle: 2 lokma peynir ekmek, 2 yemek kaşığı süzme yoğurt, 1 mandalina
Akşam: 3 kepçe tarhana çorbası,1 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak
1 avuç fındık,fıstık,badem
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Şekersiz çaylar

Ben zayıflamak istiyorum dediğimde "he tabi tabi yaparsın"deyip içten içe gulenlere inat benim tartım bugün 65.8 neden bilmiyorum sabahtan beri durup durup ağlıyorum..sanki içimdeki sisman,kırılmış,ufak kız çocuğunu özgürlüğüne bıraktım bugün.. öyle hissediyorum.
Kilo vermem azalınca ve tabi korumak için spora yazildim, son 800 gr vermek için canla başla çalışıyorum
Sonra tartı resmini ve kendi rsimlerimi ülkenin heryerine asmak istiyorum belki birilerine ilham olur diye..neyse sizi seviyorum çok isim var misafirim gelecek sağlıkla kalın.

Merhabalar nasılsınız, arkadaşlar neler yapıyorsunuz, buralar sesiz kalmış. haklısınız destek ve motivasyon bulamayan çok düzenli giden arkadaşlar guruplara kaydı .....

Bende 1.5 aydır kendimi toparlayamadım önce oğlumun amelyatı, ve sonrasındaki fizik tedavi süreci ki uzun süre devam edicek. sonrasında kovit günlerimiz son karantinada ben kaldım bu gece 12 de biticek

Kilo durumumda bir istikrar sağlıyamadım çok uzun zamandır 110 ve 113 arası gidip geldim oda dikkat etdiğim halde bu dönemde 115 ve 117 leride gördüm gittim geldim sıkıldım artık neyse....

Yarın işe başlıyorum 1.5 ayda işim gücümde bayağı sekteye uğradı ve birikti ...

Yeniden birşeylere başlamaya karar verdim iki üç gündür dikkat de ediyorum ama hala listelerim çok düzenli değil

Bu sabah 110.8 güncel kilo bilgim
Hedef kilom : 31 aralık 104 belirledim

Nasıl hedef sizce destek olucakmısınız bana?

Ne güzel mutluluk gözyaşları olmuş. sanki iraden, sürekliliğin sağlam olunca böyle güzel sonuçlar aldın tebrik ederim seni daim olsun. azmin ve bu mutluluğum daim olsun öpüyorum:)

iyi akşamlar kızlar artık pilim bitti. pandemi stresi, tatilsizlik, üstüne bu deprem iyice yordu beni. hiç halim yok. kan tahlilim de hala çıkmadı.
Kan tahlili derken genel değerlere mi baktırdın sonuç ne çıktı? tamda listelerini çok güzel rayına oturtmuştun lütfen bırakma

bende bu süreçte bayağı destek vitamin aldım ve alıyorum zanedersem bu kış devam da edicem ama çok halsiz ve yorgunum bu vitaminler ne işe yarıyor anlamış değilim

Hareketsizliğin verdiği bir çok çabuk yorulma var anlamadım bir yandan düzenli yürüyüş yapmak istiyorum bir yandan kış geliyor diyorum tembellik oluyor napıcam bilmiyorum

Ah şuan o başladigin yerdeyim. Eliptik aldim diye icten ice gulmeler. İnatla her telefonda spora devammi diye sormalar...
Herkes yapabiliyor, bende yapabilirim. 1 yilda sürse, 2 yil da sürse bende hedefime ulasabilirim. Once kendim, sonra kizlarim icin..

Seni cok yurekten tebrik ediyorum. Ve evet koruma donemide cok caba gerektiriyor. Çünkü bizim gibi cok yuksek kglari gormus insanlarin asil acligi duygusal. İlk once duygusal açlığını doyur. Hayat bu iyi kotu herseyi yasayacagiz. Ama kotu zamanlarda sakın eski aliskanliklara dönme. Spora baslamana cok sevindim. İmkanim olsaydi bende salona yazılmak istiyordum. Ama belki seneye yusra krese baslarsa gidebilirim. Cunku iki çocuğu birakip gitmek mumkun degil. Anneme de yazik... Bende eve eliptik aldim. Suan cok fazla yapamiyorim. Max 20 dk ya ciktim

Maalesef bu grubu cok seviyorum. Ama kimse kalmadi. Eski hali yok. Mecburen motive olmak icin baska gruplara girdim bende. Siz baslarsaniz bende gelirim buraya belki zamanla katilim da artar. Ben basladim cok sukur. Eylul sonu 111.4 idim. Suan bu sabah 106.2 olmuşum. Ekimin ilk haftalari cok uyamadim. Cabuk adapte olamadım. Su son 2 haftadir spora da basladim. Bu sekilde beslenmemde duzene girdi. Cunku spor yaptikca yediklerimi dusunur oldum onca ugrastim buna degermi falan gibisinden :)
Sende 110 civariymişsin. Benden daha fazla dikkat edersen. Birazda yuruyus eklersen hedefine ulaşabilirsin.
Benimde yilbasi 1 ocak hedefim 99. Hedef koydugumda 9 hafta vardi, bende 108.8dim. her hafta 1 kg hedefim var. Tabi bazen az bazen cok gidiyor. Onemli olan ne verirsem kâr degil mi :) 99 degilde 101 olayim ocak sonu 99 olayim ne cikar. Total de 10 kg ya yakin hafiflemiş olurum. Hedefime bir adim daha yaklaşirim

Kg el verdikçe spor yaptim bu hafta. Birde 2 haftadır benim kucuk cadilar gece uyumuyor. Sabah uyuyoruz. Bu da cok olumsuz etkiliyor cunku uyku hormonunu alamiyorum. Uzerine kahvalti ogle yemegi birbirine karisiyor. Yani istemeden if yapmaya basladim

8 Kasım 15 dk leslie 20 dk eliptik
9 Kasım 15 dk leslie 10 dk eliptik
10 Kasım 30 dk eliptik
12 Kasım 15 dk leslie 5 dk eliptik

Kızlar ben geldim. Eskiden yazardım buralara. Verdiğim kiloları aldım hepsini. Amacım bu kez verip almamak. Burda devam eden arkadaşlar her gün liste mi yazıyorsunuz? Bir kural var mı?
Eğer devamlilik saglarsak ben her gun paylaşırım. Bu sekilde yanlislarimizi goruruz. Sporla da destekleyince güzel sonuclar aliyoruz :) ben ekim basindan beri yaklasik 5 kg verdim

Yorumun için sağol canım, senide azminden dolayı tebrik ediyorum daim olsun.bu kışı böyle geçirirsen yazın tüm tanıdıklarını şaşırtacaksın inanıyorum ve seni sevgi ile kucaklıyorum

İkimizde yılbaşı hedeflerimize sağlıkla ulaşalım senin hedefini çok beğendim benimkide gerçekleşebilir bir hedef olduğunu düşünüyorum :)

Kızlar ben geldim. Eskiden yazardım buralara. Verdiğim kiloları aldım hepsini. Amacım bu kez verip almamak. Burda devam eden arkadaşlar her gün liste mi yazıyorsunuz? Bir kural var mı?
Hoşgeldin :) evet daha saglıklı olabilmek için gün içinde beslenme ve sporlarımızı yazıyoruz cumaları da kilo bildirimimiz var.

Geç uyanınca günde insana yetmiyor ama gecedende uykusuz kalıyorsun hele bu mevsimde uyanmakta çok zor bende yarın işe gideceğim ama yataktan nasıl kalkacağım bilmiyorum:)

Bu arada eliptik öncesi leslie yapman çok iyi

Bugün yediklerimi yazayım

Kahvaltı (Geç uyandım öğlen 12 de)
3 dilim kızarmış ekmek, bir haşlanmış yumurta, kk.peynir, bir yemek kaşığı süt kaymağı biraz maydanoz.bir ince biber salatalık domates

Ara: bir cennet hurması, bir çay bardağı kefir

Akşam: bir kepçe çorba, bir tabak ali nazik yarım lavaş ekmek

Spor yok Gün içinde bir kahvem ve limonlu sirkeli suyum var. suda içmeye çalışıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…