Ah çekebilsek. Yok cekemiyoruz kiBu gecedemi oturacaklar senin minikler nasıĺsınız uykunuzu yavaş yavaş geceye çekseniz iyi olur.
Geldimnerdesiniz
Benimde iki öğün ama öğünlerimi iyi yedim balık fazla kaçtı biraz akşamları çayın yanında bi şeyler arıyorum o alışkanlığımı bıraksam iyi olucakbenim bugün karbo kaçtı. yarın dengelesem iyi olacak.
evet ben yaptım. çok güzel oldu.Benimde iki öğün ama öğünlerimi iyi yedim balık fazla kaçtı biraz akşamları çayın yanında bi şeyler arıyorum o alışkanlığımı bıraksam iyi olucak
Sabahın kahvaltı yeşiliğinide yıkadım kurutum dolaba attım
Fit brownie yi sen mi yaptın ?
Benimde geçen yaptığım mercimek ekmeği efsane oldu çocuklarda sevdi tavsiye ederim.evet ben yaptım. çok güzel oldu.
Menüm:Merhabalar
Afiyet olsun cok guzelsabah 1 kupa oolong çayı
öğlen 13.00
1 yumurtadan mantarlı biberli peynirli omlet
5 yeşil zeytin
2 küçük parça kabak tatlısı üzerine 1 tk bozkır tahini (şerbetini yemedim, yani minimum şeker)
1 tk cevizli muammara +1 ceviz
biraz domates, salatalık, köz kapya biber, 1/4 avokado
4 lokma ekşimaya köy ekmeği
ara 15.00
2 adet çiğ köfte+ 1 parça marul
ara 17.00
1 dilim fit brownie (cennet hurmalı bitterli siyez+yulaf unlu, şeker yok)
1 küçük kupa filtre kahve
1 kupa oolong çayı
akşam 19.00
1 kase sulu köfte
1,5 adet zeytinyağlı biber dolması
çoban salata
az sonra 1 kupa oolong çayı
1 madensuyu
yatana kadar 1,5 lt den fazla su
Kahvaltiyi öne çekebilirsen ogle yemegi ve ara ogunleri duzenleyebilirsin. Ama calisirken cok zor dimi. Afiyet olsun beğendimBende yediklerimi yazayım
Kahvaltı saat 12 gibi oldu herhalde
Kk. Peynir, yarım avakado, 2 dilim ekmek, 1.5 tava yumurta, bir yemek kaşığı tahin pekmez
Ara: bir cennet hurması
Akşam saat sekizde, bir buçuk porsiyon hamsi buğulama, yanında turp, tere, taze soğan maydanoz
Ara çayla birlikte 40 gr bademli çukulata
Dün göre bugün biraz daha su içtim iyi oldu. Bugün biraz iradeliydim etrafımda büsürü tatlı tuzlu hamur işi varken ellemedim
Afiyet olsun. Cubuk kraker yerine kuru meyve cok güzel tok tutuyor. Kahve de tüketebilirsin ara ogunde iyi oluyirMenüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates,1 ceviz,1 çay kaşığı bal,şekersiz çaylar
Öğle:10 çubuk kraker,7-8 çekirdeksiz üzüm
Akşam:1 lahmacun,salata,acı kuru biber,1 su bardağı şalgam
1 lokma kakaolu kek
1 lt su
Şekersiz çaylar
Belli olmuyor evde kahvaltı yaparsam erken oluyor ama bazen yetişemiyorum iş yerinde kahvaltı yapınca öğlenle birleşiyor bugün işyerinde kahvaltı yaptımKahvaltiyi öne çekebilirsen ogle yemegi ve ara ogunleri duzenleyebilirsin. Ama calisirken cok zor dimi. Afiyet olsun beğendim
Çalışıyormusun bir kaç listende denk geldim öğlen atıştırma şeklinde geçiyor :)Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates,1 ceviz,1 çay kaşığı bal,şekersiz çaylar
Öğle:10 çubuk kraker,7-8 çekirdeksiz üzüm
Akşam:1 lahmacun,salata,acı kuru biber,1 su bardağı şalgam
1 lokma kakaolu kek
1 lt su
Şekersiz çaylar
Benimde cocuklar yuzunden zorunlu if yapiyorumBelli olmuyor evde kahvaltı yaparsam erken oluyor ama bazen yetişemiyorum iş yerinde kahvaltı yapınca öğlenle birleşiyor bugün işyerinde kahvaltı yaptım
Ay harbiden onlarin tadi cok baska. Ben firindan aldiriyorim eşime. Kepek olunca cok daha az yiyosunÇalışıyormusun bir kaç listende denk geldim öğlen atıştırma şeklinde geçiyor :)
O uno ekmek nedir yaaa, puaça tadında:)))
Bir dilimde ben kendimi durduramam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?