Allah bağışlasınAnladım canım. Allah kolaylık versin. Bir de ben deneyeyim. Hep okudum ama hiç yapmadım. Kaç çocuğun var ? Kız mi erkek mi? Benim 3 tane. 1 kız 2 erkek. En küçüğüm 5 yaşında. Diğerleri de 9 ve 8 yaşındalar.
Başlarız yok yapıyoruz oluyor düzeli besleniyoruz ve hergeçen gün hafifliyoruz varHangimiz yemek istemiyor ki akşam. Şöyle 5 dakika oturup keyif yapmak. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah yeniden başarırız.
GünaydınAllah bağışlasınbenim iki çocuğum var biri erkek biri kız küçük olan kızım yılbaşında 18 yaşına giricek
Yaptığım yemekleri evdekilere göre De yapmak beni zorluyor.hem beğenip yemeleri lazım, hemde sağlıklı olması lazım .....
Sen kaç kilosun şuan. Ben 102.6 yım. Yılbaşına baktım 7 hafta var. Kaç hedeflesem bilemedim şimdi.Başlarız yok yapıyoruz oluyor düzeli besleniyoruz ve hergeçen gün hafifliyoruz varyılbaşı hedefim var benim, bence sende bir yılbaşı hedefi belirle ...
Ben 108.8 iken 99 olmayi hedefledim. Suan da 106yim. Ortalama hafta da 1 kg hedef koydumGünaydınMaşallah canım. Çok güzel büyütmüşşün. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Yemek işi gerçekten zor bazen kendime ek çorbanın yanına birşeyler yapmayı planlıyorum.
Sen kaç kilosun şuan. Ben 102.6 yım. Yılbaşına baktım 7 hafta var. Kaç hedeflesem bilemedim şimdi.
Aslında he hafta 1 kilo versem çok güzel olur. Ben de hedefimi öyle koyayım. Günlük spor yapayım. Ne kadar Az yesem kardır. 4 Ocak doğum günüm. 95 kg. Olabilirim.Ben 108.8 iken 99 olmayi hedefledim. Suan da 106yim. Ortalama hafta da 1 kg hedef koydum
Haftada bir kg makul. Çünkü bazen 1.2 1.5 kg arasi verebiliyoruz bazen de daha az oluyor elbette.Aslında he hafta 1 kilo versem çok güzel olur. Ben de hedefimi öyle koyayım. Günlük spor yapayım. Ne kadar Az yesem kardır. 4 Ocak doğum günüm. 95 kg. Olabilirim.
tartıda eksi görmek kadar güzel bir yokCok aciktim pofff. Ac ama mutlu
Malesef eksi goremedim. Dun cok kotu bir kaçamak yaptımtartıda eksi görmek kadar güzel bir yok
Bizde seni seviyoruz gelsen artik
Bizde seni seviyoruz gelsen artik
Harika, guzel bir başlangıç olcak eminimYarın menü yazmaya başlıycam inşallah.
Çok doğru söylüyorsun. Eliptik çok işe yarıyor. Bende başlasam çok iyi olur. Biraz azim lazım.bugün bal yedim biraz onun dışında idare eder bir menü oldu.Haftada bir kg makul. Çünkü bazen 1.2 1.5 kg arasi verebiliyoruz bazen de daha az oluyor elbette.
Ben hedefime ulasirsam cok sevinicem tabiki. Ama ne kadar eksilirsem kâr. Suan 115ten 106ya kadar geldim. Bu bile benim icin onemliydi. Mesela suan 105 sinirindan inmem de cok onemli. Ama dun cok fena bozdum diyeti. Bu hafta anca sabit kalabilirsem ne âla...
1 ocakta 99 degilde 100 yada 102 olsam ne olcakki. Onemli olan eksilmiş olmam. Yapmam ben deyip artiya gecmektense gram gram gitsin ne olur ki. Yine ben kazanirim :)
Spor baslangicta bizim kglar icin en uygunu yuruyus. Yuruyuse cikamiyorsakta leslie birebir. 15dk ile basladim. İlk yaptigimda sonunu zor getirdim. Ama sonra açılıyosun. Eve eliptik aldim. İlk baş 5 dk zor yaptim. En son 20 dkya kadar ciktim. Ama ne ter atmak saclarimdan ayagima kadar terliyorum
İnşallah canım benim. Topiğe gelmek istemiyodum inan burdan negatiflik alıyodum çok.Harika, guzel bir başlangıç olcak eminim
Noldu bonus kim üzdü seni. Bir ara çok aktiftin. Nen var kuzumİnşallah canım benim. Topiğe gelmek istemiyodum inan burdan negatiflik alıyodum çok.
Bi 10 kilo versem yılbaşına kadar ne güzel olur 100 lerden kurtulurum
Noldu bonus kim üzdü seni. Bir ara çok aktiftin. Nen var kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?