Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbuldum canım bende seni gördüğüme sevindim. Ben de evde çocuklarla zaman geçiriyorum. Biraz zor olsa da idare ediyoruz.

Kimse senden önemli değil. Hayat çok kısa .seni üzenleri sil gitsin. Haydi gel beraber bir olup sağlığımıza kavuşalım. Kendine uygun zamanda gel canım. Ben kilo aldım yine. Buralardayım

Afiyet olsun çok güzel bugün menü. Bir şu ölçüyü anlayamadım. Fit browni ölçülerini. Sabah soğanlı omlet harika fikir. Çokta güzel olur.

Afiyet olsun çok güzel bugün menü. Bir şu ölçüyü anlayamadım. Fit browni ölçülerini. Sabah soğanlı omlet harika fikir. Çokta güzel olur.
kk kibrit kutusu büyüklüğü demek :))

evet soğanlı biberli omlet harika oluyor. karabiber ve isot da koyuyorum. şahane bir tat.

hoşgeldin canım. her daim buradayız. az girsek de yine dönüyoruz. kilo vermenin dışında güzel arkadaşlıklarımız var.

Merhabalar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates,3-4 çatal yağlı kapya biber turşusu,kuru acı biber,1 ceviz,3 badem,1 çay kaşığı bal,şekersiz çaylar
Öğle:Yarım ayva,5 eti form zeytinli çubuk kraker
Akşam: Yarım dilim ince ekmek,4-5 ızgara köfte, 1,5 su bardağı şalgam,kuru acı biber
2 lt su
Sade kahve
Şekersiz çaylar

İyi geceler ❤

Düzgün bi menüm yoktu sanki yinede üstten bi yazim sırf yazma alışkanlığı için yazıyorum en zorlandığım şey çünkü.

Sabah
Normal bi kahvaltı 2 kare helva eklemiştim.

Öğlen
Cips yedim çocuklar yerken bikaç tane nagıt mandalina

Akşam
Biber dolması 3 tane
Yoğurt

Küçük bi dilim kek çayla yemiştim.

İnşallah canım benim. Topiğe gelmek istemiyodum inan burdan negatiflik alıyodum çok.
Bi 10 kilo versem yılbaşına kadar ne güzel olur 100 lerden kurtulurum
Suan 6 hafta kaldi sanirim. 10 kg degilde 7 8 kg hedef koy. Topik cok cansiz malesef bu kg verme isi zaten zor olduğundan destek istiyor insan. Kendi gibi olan insanlarin oldugunu gormek güç veriyor. Çünkü etrafimizda samimiyetsiz samimiyetler icinde kendimizi anlatamiyoruz

Bugün ben de kaçırdım,yapacak bir şey yok.
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates,biberlisos,kuru acı biber,1 ceviz,1 çay kaşığı bal,şekersiz çaylar
İkindi: Bir lokma kek,1 el açması peynirli börek(büyüktü),avuç büyüklüğünde sıcak bazlama ekmek,az peynir(dayanamadım) ,1 mandalina
Akşam: 1 lokma mantı
1 lt. su
Şekersiz çaylar
Hep hamur işi oldu.

sabah 09.00
kaşarlı omlet
1 kk peynir
domates salatalık biber
biraz petek bal
1,5 dilim köy ekmeği

öğlen 13.30
1 porsiyon iskender (pidesinin yarısını yemedim)
1 şişe kola

ara
kahve
madensuyu
1,5 kk fit brownie (bitti)
çekirdek

akşam
zeytinyağlı taze fasulye
1 kase tavuklu terbiyeli şehriye çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
satalık domates biber

yatana kadar 1,5 lt su
yeşil çay

8000 adım

kk kibrit kutusu büyüklüğü demek :))

evet soğanlı biberli omlet harika oluyor. karabiber ve isot da koyuyorum. şahane bir tat.
ölçüleri bile unutmuşum
hoşgeldin canım. her daim buradayız. az girsek de yine dönüyoruz. kilo vermenin dışında güzel arkadaşlıklarımız var.
Hoşbuldum.Evet canım arkadaşlıklar kalıcı hiç yoktan.
Ben bugunde menu veremicem mazur görün. 2 gundur butun emegim heba oldu. Bari cuma sabit cikabilsem ama cok zor. Regl yakti beni sanki, suçu ona atayim
Oyy oy herşey kadınlar için zor.

Afiyet olsun canım. En azından yürütmüşsün ben bugün çıkamadın

Alışmışız ekmeğe ama bugün böyle olsun . Lezzetli şeyler yemişsin afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…