Hangimizde yokki. Benim gidecek bir işim bile yok. Bazen sadece cocuklar icin yasadigimi dusunuyorumevde olmamın da etkisi var. iş-ev arası. bir şey yaptığımız yok. hafif depresyon seziyorum kendimde.
Cogumuz artiyiz galiba zaten. Olsun gayrete devammerhaba kızlar. siteye girince fark ettim tartı günü olduğunu. sabah hiç aklıma gelmedi tartılmak. zaten çok şişim kim bilir kaç çıkardım.
Selam kızlar,
Uzun süredir yoktum, deprem psikolojik olarak bitirdi beni diyet miyet kalmadı eskisine göre yine abartmadım ama yedimneyse ki 1kg artıya mal oldu sadece.
Bu sabah 106,2ydim
Yeniden aranızda olmaya çalışacağım
Geç kaldım
Bende bu 1.5 aydır sürekli yapıyorum ve çorbalara katıyorum bu kış eksik etmemeyi düşünüyorumkemik suyu yaptık bugün. mis gibi oldu
Al bendende o kadar daha kış girerken böyle hissetmek kötü. şu vürüs durumları bizi bu hale getirdi bende bugün evdeydim başım ağrıyor ...evde olmamın da etkisi var. iş-ev arası. bir şey yaptığımız yok. hafif depresyon seziyorum kendimde.
Tartıda fark olmasa bileYürüşün büsürü artısı vardır. kondisyonunu düzenini bozma aynen devam ne güzel kendine vakit ayırıyorsun aynen devamBugünün menüsü
KAHVALTI 10
2 çatal kavurma
Çok az köz sebze yoğurtlu
1 yumurtalı peynirli salata
Yarım hurma (kızımdan kalan)
Ara sütlü kahve
Akşam 4 .30
Toplamı 1 kaseden az kısır ve makarna
1 tabak taze fasulye
Yoğurtlu kereviz
Su 2.5 lt
Spor Bütün gün temizlik
Geçen cuma 88. 100
Bugün 88.
Dpır 430 dk
1 aydan fazladır Her gün yürüdüm ama tartıda fark olmadı. Olsun yine de sıkılaltm baya.
Ayni kgdayiz senle. Kasim sonuna kapisalimmiSelam kızlar,
Uzun süredir yoktum, deprem psikolojik olarak bitirdi beni diyet miyet kalmadı eskisine göre yine abartmadım ama yedimneyse ki 1kg artıya mal oldu sadece.
Bu sabah 106,2ydim
Yeniden aranızda olmaya çalışacağım
6 hafta 6 kg cok rahat verirsin. Bence istersen 8 kg bile verebilirsinMerhabalar
Sabah 6 da tartıldım artı çıktım sonra yatım uyudum sinir oldum haliyle ama mağlum dönemdeyimde sonra saat 11:30 da kalkıp tekrar tartılınca eksiyi gördüm :)
Geçen hafta : 110.8
Bu sabah:110
Eksi : 800 gr
31 araklık hedef104
Kgya gore cok az yemişsin ablam kendine cok aclik cektirme. Patlamasi kotu olurBende menümü yazayım
Kahvaltı 1.5 peynirli tost, 1.5 tavada yumurta kırması, yeşilin ve salatalık
Akşam, 2 dilim pizza bir bardak ayran
Ara, bir kase sütlaç
Günümü iyi geçmedi pizzayı kendim 7 tahılı undan yaptım eve değişiklik olsun diye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?