bende başka bir yöntem söyleyim yeni modaymış hemde kapının altından su döküyorlarmış nereden geliyor diye açıyormuşsun kapıyı şak bayıltıyorlarmış hırsızlar bu işi çok geliştirdi allah karşılaştırmasın
az önce oğluşum aradı..çok mutlu oldum...sipariş vermek için aramış...:)))
sirkeli simit...çatal...ıspanaklı börek...kuru köfte...zyağlı sarma...patates köftesi...birde biz bazlamaç diyoruz bazı yerlerde katmer deniyor....topramm bilir....)) oyy oyy kızlar yürüyen lokanta gibi olcaz...
işin kötüsü bunca şeyi yapıpta yemeden nasıl durcammmm....
bende katılmak istiyorum bu gruba ne yapmalıyım ?
bende katılmak istiyorum bu gruba ne yapmalıyım ?
benide alirmisiniz aranizaa
bende bir haftadir karbonhidrat diyetine basladim bu sefer çok azimliyim genc kizligimdan beri hiç zayif olmadim çok sey kaçirdim ama artik herseyi degistirmenin zamani geldi
26 yasindayim , 165 boy 96.8 kilo ile basladim ( 1 çocuk annesiyim )
bugun rejimin altinci gunu : 1.5 -2 kilo arasi verdim
kaldi 30kilo , hedefim 65 kilo
insallah bu sefer olur .. Allah'im sen bizlere yardimci ol bizlere irade gucu ver .. aaammiiinnnn
kızlar 106yı gördüm bu sabah tartıda ve daha bir hafta bile olmadı 4.kiloma bay bay dedim çok mutluyummmm
:gitme: yaaaa bende istiyorum. az önce farkettim 2 haftada sadece 1.5 kilo vermişim :gitme: spora başlamam lazzzımmmmmmmmmmmlmaz:
Neyse gitsin de nasıl istiyorsa öyle gitsin ister yavaç ister hızlı :umursamaz:
simdiye kadar hep gencim veririm diye motive ettim kendimi ama 30 yasindan sonra zayif olsam neye yarar diyorum bu yasim bidaha geri gelmeyecek kilom yuzunden ne denize ne yuzmeye gidebiliyorum ne esimle daha samimi olabiliyorum o yuzden artik hersey degismeli
hep birlikte insallah hedeflerimize ulasicaz :)
bu arada kolonya alayim madem karsilamayi siz yapiyorsunuz :)
simdiye kadar hep gencim veririm diye motive ettim kendimi ama 30 yasindan sonra zayif olsam neye yarar diyorum bu yasim bidaha geri gelmeyecek kilom yuzunden ne denize ne yuzmeye gidebiliyorum ne esimle daha samimi olabiliyorum o yuzden artik hersey degismeli
hep birlikte insallah hedeflerimize ulasicaz :)
bu arada kolonya alayim madem karsilamayi siz yapiyorsunuz :)
oylarınızı bekliyorumartist olacam kaydirigubbakcemile3
benide alirmisiniz aranizaa
bende bir haftadir karbonhidrat diyetine basladim bu sefer çok azimliyim genc kizligimdan beri hiç zayif olmadim çok sey kaçirdim ama artik herseyi degistirmenin zamani geldi
26 yasindayim , 165 boy 96.8 kilo ile basladim ( 1 çocuk annesiyim )
bugun rejimin altinci gunu : 1.5 -2 kilo arasi verdim
kaldi 30kilo , hedefim 65 kilo
insallah bu sefer olur .. Allah'im sen bizlere yardimci ol bizlere irade gucu ver .. aaammiiinnnn
az önce oğluşum aradı..çok mutlu oldum...sipariş vermek için aramış...:)))
sirkeli simit...çatal...ıspanaklı börek...kuru köfte...zyağlı sarma...patates köftesi...birde biz bazlamaç diyoruz bazı yerlerde katmer deniyor....topramm bilir....)) oyy oyy kızlar yürüyen lokanta gibi olcaz...
işin kötüsü bunca şeyi yapıpta yemeden nasıl durcammmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?