kızlar 15 kilo farkı ekliyorum ilk foto 136 kilo iken ikincisi bugün çekildi 121.7 kilo
farkı farkedip buraya yüklemek için kendime söz vermiştim sözümü tutuyorum:)))
(fotodaki buğulanma için özür kamerayı silmemişim poz vermem için ihtiyacım olan süreyi de sadece ilk fotoda yakalyabiliyorum sonra anında çekiyor o yüzden yenisini çekemedim)
http://img266.imageshack.us/img266/4503/136ii.jpg
http://img34.imageshack.us/img34/8488/1219v.jpg
bu arada birkaç gündür yazmamamın ve tatili erkene almamın bir nedeni daha var. ne yazıkki bir kez daha DOSTUM mesajı aldım.
şişman kızlar bilir, adam sizinle her şeyini paylaşır bööle her şeyi birlikte yapmaya başlarsınız falan hayatındaki bütün sıkıntıları tek tek halleder bütün yaralrını özenle sarar hayatındaki dağınıklığı toplarsınız bunu da sırf o sizi hergün arayıp soruyor sizinle zaman geçirmekten hoşlanıyor diye yaparsınız boshayallersmile işin garibi adam size bir başkasına gönderilse kesin ilnı aşk anlamına gelecek mesajlar çekiyordur sonraaaa birkaç arkadaşıyla tanıştıktan, o da birkaç kız arkadaşla tanıştıktan, yaralarını sarıp ayağa kalktıktan sonra bir mesaj alırsınız iyiki varsın DOSTUM :sinifsinif: yok ol geri zekalı yok ol akannehir
oyyy mutsuzluktan tatile koştum hayır benim bedenimle kendime duyduğum saygı arasında bir bağ yok yok olmasına yok da senin kriterlerin bu kadar demekki 1 tane kriterin var yanında olacak kadına dair... yazık ki yazık... ona da yazık asla hakettiği adamı bulamayacak olan bana da... :çok üzgünüm:
neyse ben çıkıyorum akşama gene yazabileceğim sanırım. bir an önce mücadeleyle yoğurulmuş hayatıma geri dönmeliyim zira. millet hapır hupur götürüyorken ben sırf metabolizmam ve hormonlarım desteğiyle oluşan durum nedeniyle otla besleniyor, milletin arkasında pireler uçuşuyorken taban tepiyor, iş yerinde benden on yüz bin milyon kere kere gerizekalılar önüme geçiyor, bir adamdan hoşlanmaktan korkup zor da olsa hoşlanmayı becerebildiğimde kendime deli gibi kızıyorken savaşmaya devam etmem gerek!!!
tatile geldiğim yerde rejimde olduğumu söylememe gerek bile duymadan "aaa çok zayıflamışsın" demesine rağmen aradan bir dakika geçtikten sonra "yine mi rejimdesin?" deyip alaycı bakışlar fırlatmalara şahit olunuyorken, ben yemiyorum teşekkürler deyişimde ay bırak ya tatildesin ye işte bak bırakıcan gene rejimi ama bunu yemediğine pişman olucan deniliyorken, ailemin hacca gideceklermiş de ona dua ediyorlarmış gibi içten ötesi içten "inşallah kızım hadi bu sefer ne olur" diye başlayan ay ne olmuştun öyle korkunç bişiydin diye devam eden üstelik sadece bir ay önce zayıflmaya başladığımdan bu sözlerinin bir ay öncesine delalet ettiğini farketmeyen sözlerinden, bir adamı sevebilme ihtimalini düşündü diye azp içinde kıvranıp kendini cezalandıran beynimden, o beyni o hale sokan alışkanlıklarımdan vs. vs. her şeyden uzaklaşıp bu sefer kendime inanarak savaşa dönemem gerek!!!! nasıl olacak bilmiyorum ama gerideki tüm köprüleri yaktım. olağanüstü beynim, savunma mekanizmam bi yolunu bulup yeniden inşa etmezse köprüleri o yola dönmiycem ama savaş çok acı veriyor savaş farkındalık yaratıyor. eskiden söylenenlerin yarısına kulak tıkamışım.onlarla ben de alay etmişim kendimle. artık be-ce-re-mi-yo-rum duymamayı görmemeyi bilmemeyi... değişmek acı veriyor...
Günaydın millet..
ewet akşamki cozutmamı yazayım 3tabak makarna 1dilim ekmekle yarım ekmek şokellalı şokellasıda bol
ewet akşamki cozutmamı yazayım 3tabak makarna 1dilim ekmekle yarım ekmek şokellalı şokellasıda bol
3 tabak mı :1shok: ben dün iki çatal yedim çok güzel koktu diyeama 2 çatal makarna bile vicdan azabı yaptı :gitme: ben ne manyaq bişeyim ya yiyom yiyom sonra vicdan azabı duyuyorum lmaz: aman birşey olmaz 2 çatal makarnadan ölcek değiliz ya öffff klava: bu ne ya kendimle çelişiyorum bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?