Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu hafta malum sebepten sporumda yok. Eee zaten kaçamakta çoktu. Şimdi bu hafta biraz asılma zamanı. Araliga 10 gün var. 10 gunde 2 kg hedefi koyuyorum kendime. Acigi kapatip yilbasima hedefime ulasabilmek icin. Hadi sizlerde boyle hedef belirleyin. 2 kg olmasinda 1.3 1.5 olsun. Onemli olan kg kaybetmek

Bonus
74FRIDA
60kiloyum
BastetKK
rishrose

Tamam canım verelim tabii o iş bizim işimiz

Ağzın bal yesin

Kaçamak yapmasam evet sıfır kaçmamakla verilir zanedersem
Haftada bir gun kaçamaga hafif olmak kaydiyla izin ver. Bilmiyorum sende ben gibi tatlici misin? İnsulin direncine hic bakildi mi? Benim suan yuksek mesela ilac kullanmam lazim. Ama emziriyorum o yuzden kafama gore baslayamam

Tamam canım verelim tabii o iş bizim işimiz
İstersek pekala yapabiliriz

10 gunluk plana duzenli protein alimi ekleyelim. Karbon olarak ekmegi sinirli tutalim, pilav makarna menumuzde olmasin. Unlu pogaca vb olmasin. Tatli sadece bitter çikolata ve meyve olsun. Kuru meyvelerde alternatif. Ayrica kahve sekersiz bitki caylari sekersiz normal cay ayran tuketimi olsun. Bunlari gunlere yayalim. Bu arada ben bitki cayi tuketemiyorum. Eminim faydasi olurdu. Yeşilçay ve kiraz sapi cayi tüketebilir siniz dokunmuyorsa. Akşam krizlerini onlemek icin sutle yulaf ya da yogurtla yulaf bir ogune eklenebilir eger aksam yemegi cok erkense

Tamam tavsiyeler alındı ben içeceklerimi şekersiz içerim zaten evet tatlı düşkünlüğüm var. İnsülin direncimde varda şu ara ilaç kullanmıyorum

Akşam tv karşısında zorlanıyorum

yarın kiloma bakayım da öyle yazayım. gerçi regl öncesiyim.

Merhabalar,evde olmadığım için tartılamadım.
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,2 yemek kaşığı menemen,2 dilim sucuk,peynir,zeytin,biber sos,acı kurubiber,1 ceviz,3 badem,1 çay kaşığı bal,şekersiz çaylar
Öğle:1 Küçük kare sütü çikolata, 1 çatal börek,1 çatal kek,1/4 cennet elma kurusu
Akşam:1 lahmacun,1 çatal pizza, 2 su bardağı şalgam,salata,kuru acı biber
2 lt su
Şekersiz çaylar
Sade kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…