Ağzın bal yesin6 hafta 6 kg cok rahat verirsin. Bence istersen 8 kg bile verebilirsin
Tamam canım verelim tabii o iş bizim işimizBu hafta malum sebepten sporumda yok. Eee zaten kaçamakta çoktu. Şimdi bu hafta biraz asılma zamanı. Araliga 10 gün var. 10 gunde 2 kg hedefi koyuyorum kendime. Acigi kapatip yilbasima hedefime ulasabilmek icin. Hadi sizlerde boyle hedef belirleyin. 2 kg olmasinda 1.3 1.5 olsun. Onemli olan kg kaybetmek
Bonus
74FRIDA
60kiloyum
BastetKK
rishrose
Haftada bir gun kaçamaga hafif olmak kaydiyla izin ver. Bilmiyorum sende ben gibi tatlici misin? İnsulin direncine hic bakildi mi? Benim suan yuksek mesela ilac kullanmam lazim. Ama emziriyorum o yuzden kafama gore baslayamamAğzın bal yesin
Kaçamak yapmasam evet sıfır kaçmamakla verilir zanedersem
İstersek pekala yapabilirizTamam canım verelim tabii o iş bizim işimiz
Tamam tavsiyeler alındı ben içeceklerimi şekersiz içerim zaten evet tatlı düşkünlüğüm var. İnsülin direncimde varda şu ara ilaç kullanmıyorumİstersek pekala yapabiliriz
10 gunluk plana duzenli protein alimi ekleyelim. Karbon olarak ekmegi sinirli tutalim, pilav makarna menumuzde olmasin. Unlu pogaca vb olmasin. Tatli sadece bitter çikolata ve meyve olsun. Kuru meyvelerde alternatif. Ayrica kahve sekersiz bitki caylari sekersiz normal cay ayran tuketimi olsun. Bunlari gunlere yayalim. Bu arada ben bitki cayi tuketemiyorum. Eminim faydasi olurdu. Yeşilçay ve kiraz sapi cayi tüketebilir siniz dokunmuyorsa. Akşam krizlerini onlemek icin sutle yulaf ya da yogurtla yulaf bir ogune eklenebilir eger aksam yemegi cok erkense
Bende gune super basliyorum. İkindiden sonra cok zorluyoTamam tavsiyeler alındı ben içeceklerimi şekersiz içerim zaten evet tatlı düşkünlüğüm var. İnsülin direncimde varda şu ara ilaç kullanmıyorum
Akşam tv karşısında zorlanıyorum
yarın kiloma bakayım da öyle yazayım. gerçi regl öncesiyim.Bu hafta malum sebepten sporumda yok. Eee zaten kaçamakta çoktu. Şimdi bu hafta biraz asılma zamanı. Araliga 10 gün var. 10 gunde 2 kg hedefi koyuyorum kendime. Acigi kapatip yilbasima hedefime ulasabilmek icin. Hadi sizlerde boyle hedef belirleyin. 2 kg olmasinda 1.3 1.5 olsun. Onemli olan kg kaybetmek
Bonus
74FRIDA
60kiloyum
BastetKK
rishrose
Arti olsan bile pes etme. Kaldigimiz yerden devam. Zincir anca oyle kopariliyor. Sonra birden takir takir gidiyoryarın kiloma bakayım da öyle yazayım. gerçi regl öncesiyim.
1 ocak a kadar 80 olsam ne güzel olur. yapıştı kaldı.Arti olsan bile pes etme. Kaldigimiz yerden devam. Zincir anca oyle kopariliyor. Sonra birden takir takir gidiyor
İstersen olursun ben inanıyorum. Simdi ilk etapta şu 10 gunu bir uygulayalim. Kasimi guzel eksiyle ugurlayalim1 ocak a kadar 80 olsam ne güzel olur. yapıştı kaldı.
inşallah canım.İstersen olursun ben inanıyorum. Simdi ilk etapta şu 10 gunu bir uygulayalim. Kasimi guzel eksiyle ugurlayalim
Ay öyle kapışalım mı falan dersen korkarım ben hahahahaAyni kgdayiz senle. Kasim sonuna kapisalimmi
Korkma yahu sadece motivasyon olcakAy öyle kapışalım mı falan dersen korkarım ben hahahaha
Günaydın yılbaşına kadar yürümeyi düşünüyorum. İnş etkisini görürümTartıda fark olmasa bileYürüşün büsürü artısı vardır. kondisyonunu düzenini bozma aynen devam ne güzel kendine vakit ayırıyorsun aynen devam
Hadi o zamannn :)) gerçi az önce çeyrek tost yedimKorkma yahu sadece motivasyon olcak
Gun icinde düzenlersen birsey olmaz canimHadi o zamannn :)) gerçi az önce çeyrek tost yedim(( neyse toparlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?