Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar bugünün menüsü
KAHVALTI 12
2 yumurtayla( 6.7 kuşbalı kadar) kavurmalı yumurta
1er çay k. Bal tereyağı
Çok az peynir
1 d ekmek
1 k kayısı

Ara 3
Yarım çay b leblebi

Akşam 5
1 tabak kuru sebze yemeği
Yoğurt
1 d ekmek
Ara bikaç ceviz

Su ort 2 lt
Spır 70 dk

bugün karbolu oldu.

sabah 11.00
200 mlt kefir
1,5 kk fit banana bread (kinoa unlu ve şekersiz)

öğlen 12.00
4-5 karakabak köftesi
örgü peyniri
domates salatalık
1/2 dilim köy ekmeği
1 tk petek bal
1 tk muammara

ara 17.00
2 kepçe acılı ezogelin çorbası
1 dilim kıymalı patlıcanlı börek
kahve
2 kare bitter çikolata

akşam 19.30
3 dilim kıymalı patlıcanlı börek
salatalık biber
şekersiz çay

yatana kadar 1,5 lt su
az sonra yeşil çay içerim.

90 dk yürüyüş

Diger yemekleri bilmiyorum fakat borek olmamiş toplam 4 dilim yapiyor arayla beraber...

Merhabalar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates,biber sos,1 yemek kaşığı menemen,acı kuru biber,1 ceviz,1 çay kaşığı bal,şekersiz çaylar
İkindi: 2 cips,4-5 çatal tavuk
Akşam: Yarım dilim ekmek,1 ızgara balık,salata,1 su bardağı şalgam
3 kestane(dün de 4 kestane vardı,yazmayı unutmuşum)
1,5 lt su
Şekersiz çaylar

mutlu pazarlar kızlarrr

evet canım. diyet menüsü olmadı zaten. bu aralar menülerim iyi değil farkındayım. yazmak için yazıyorum.
Olsun birakma. Donem donem hepimizde olmuyor mu? Bende 4 5 günü cok kötü gecirdim.persembe yumurta detoksu yaptım. Sonra duzene soktum. Birde spor sart galiba. Spor yapinca insan emegine kiyamiyor. Yerken dusunmeye basliyosun

Olsun birakma. Donem donem hepimizde olmuyor mu? Bende 4 5 günü cok kötü gecirdim.persembe yumurta detoksu yaptım. Sonra duzene soktum. Birde spor sart galiba. Spor yapinca insan emegine kiyamiyor. Yerken dusunmeye basliyosun
evde spora başlayamadım bir türlü. aslında istiyorum. ama regl öncesi ve stresten şimdilik leslie yapamıyorum. regl de gelmedi anlamadım. vücudumda bir ağırlık var ki sorma.

evde spora başlayamadım bir türlü. aslında istiyorum. ama regl öncesi ve stresten şimdilik leslie yapamıyorum. regl de gelmedi anlamadım. vücudumda bir ağırlık var ki sorma.
Anliyorum seni. Bende de regl zamani icimden canavar cikti. Bir haftadir spor yapmamıştım. Dun 15 dk Leslie yapabildim. Simdi bebis uyurken 15 dk eliptik yaptım. Leslie yapmaya caliscam. İnsallah bir an evvel olursun

Anliyorum seni. Bende de regl zamani icimden canavar cikti. Bir haftadir spor yapmamıştım. Dun 15 dk Leslie yapabildim. Simdi bebis uyurken 15 dk eliptik yaptım. Leslie yapmaya caliscam. İnsallah bir an evvel olursun
pasif stresle birlikte regl sıkıntısı da eklenince mutsuz mutsuz dolanıyorum. içim daralıyor

22.11 menüsü

11.30
2 haslama yumurta
Domates salata
1 dilim kaşar
1 kk peynir
2 zeytin
1 çk reçel
1 tk helva
Cay

Ara 1
2 kupa Nescafe
2 k.kayisi 2 k. erik

Ara 2
1 sb tarcinli boza

18.30
Bir tabak tavuksuyu çorbası
1 dilim ekmek
Bol salata
2 parca tavuk
4 ince dilim patates(firinda pişmiş kizarma degil)
Yogurt

Merhabalar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,1 yemek kaşığı menemen,acı kuru biber,1 ceviz,1 çay kaşığı bal,şekersiz çaylar
İkindi: 2 mandalina,1/4 nar,10-15 çubuk kraker
Akşam: Bir dilim büyüklüğünde bazlama ekmek,peynir,zeytin,biber sos,acı kuru biber,1 ceviz,1 çay kaşığı bal,şekersiz çaylar
1, 5 lt su
Şekersiz çaylar
Bugün 2 kahvaltı oldu.

Afiyet olsun guzel menu

3 haftada 10 kilo çok iyi. günlük neler yediniz örnek olarak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…