- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
bugün karbolu oldu.
sabah 11.00
200 mlt kefir
1,5 kk fit banana bread (kinoa unlu ve şekersiz)
öğlen 12.00
4-5 karakabak köftesi
örgü peyniri
domates salatalık
1/2 dilim köy ekmeği
1 tk petek bal
1 tk muammara
ara 17.00
2 kepçe acılı ezogelin çorbası
1 dilim kıymalı patlıcanlı börek
kahve
2 kare bitter çikolata
akşam 19.30
3 dilim kıymalı patlıcanlı börek
salatalık biber
şekersiz çay
yatana kadar 1,5 lt su
az sonra yeşil çay içerim.
90 dk yürüyüş
evet canım. diyet menüsü olmadı zaten. bu aralar menülerim iyi değil farkındayım. yazmak için yazıyorum.Diger yemekleri bilmiyorum fakat borek olmamiş toplam 4 dilim yapiyor arayla beraber...
Olsun birakma. Donem donem hepimizde olmuyor mu? Bende 4 5 günü cok kötü gecirdim.persembe yumurta detoksu yaptım. Sonra duzene soktum. Birde spor sart galiba. Spor yapinca insan emegine kiyamiyor. Yerken dusunmeye basliyosunmutlu pazarlar kızlarrr
evet canım. diyet menüsü olmadı zaten. bu aralar menülerim iyi değil farkındayım. yazmak için yazıyorum.
evde spora başlayamadım bir türlü. aslında istiyorum. ama regl öncesi ve stresten şimdilik leslie yapamıyorum. regl de gelmedi anlamadım. vücudumda bir ağırlık var ki sorma.Olsun birakma. Donem donem hepimizde olmuyor mu? Bende 4 5 günü cok kötü gecirdim.persembe yumurta detoksu yaptım. Sonra duzene soktum. Birde spor sart galiba. Spor yapinca insan emegine kiyamiyor. Yerken dusunmeye basliyosun
Anliyorum seni. Bende de regl zamani icimden canavar cikti. Bir haftadir spor yapmamıştım. Dun 15 dk Leslie yapabildim. Simdi bebis uyurken 15 dk eliptik yaptım. Leslie yapmaya caliscam. İnsallah bir an evvel olursunevde spora başlayamadım bir türlü. aslında istiyorum. ama regl öncesi ve stresten şimdilik leslie yapamıyorum. regl de gelmedi anlamadım. vücudumda bir ağırlık var ki sorma.
pasif stresle birlikte regl sıkıntısı da eklenince mutsuz mutsuz dolanıyorum. içim daralıyorAnliyorum seni. Bende de regl zamani icimden canavar cikti. Bir haftadir spor yapmamıştım. Dun 15 dk Leslie yapabildim. Simdi bebis uyurken 15 dk eliptik yaptım. Leslie yapmaya caliscam. İnsallah bir an evvel olursun
Zaten cogu kadin o donemde depresyona giriyor bencepasif stresle birlikte regl sıkıntısı da eklenince mutsuz mutsuz dolanıyorum. içim daralıyor
cep telefonumda flo diye bir program var. ona işliyorum. baktım vakti geldi ama gelemedi. hayırlısı olsun.Zaten cogu kadin o donemde depresyona giriyor bence
Afiyet olsun guzel menuMerhabalar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,1 yemek kaşığı menemen,acı kuru biber,1 ceviz,1 çay kaşığı bal,şekersiz çaylar
İkindi: 2 mandalina,1/4 nar,10-15 çubuk kraker
Akşam: Bir dilim büyüklüğünde bazlama ekmek,peynir,zeytin,biber sos,acı kuru biber,1 ceviz,1 çay kaşığı bal,şekersiz çaylar
1, 5 lt su
Şekersiz çaylar
Bugün 2 kahvaltı oldu.
3 haftada 10 kilo çok iyi. günlük neler yediniz örnek olarak acabatskler püsküüt cok iyi olmus böle.
sonucta 60 tan 50 ye düsmek isteyenle 90 dan 60 a düsmek isteyenlerin arasinda cok fark var..
bu arada ben diyete baslayali 3 haftayi brz gecti 90 dan 80 e inmis bulunuyorum.
bugün ne yedigime gelince .. sabah kocaman tonbalikli kasarli ve soganli bir sandvic yedim :)
insallah birlikte zayiflayabilecegim yolda$larim olur..
iyi paylasimlar dilerim ..
merhaba gecen sene yazmissiniz ama çocuğunuz olmuş galiba. kaç kiloyla hamile kaldinizBana yer var mı????
Kocaman totomlo yanınızdayım bende taaaam 93 kiloyum ayrıca da bebiş isteyenlerdenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?