Hoşgeldiniz. Nasıl diyet uygulayacaksınız. Günlük menü ve spor paylaşıyoruz. Cuma ve pazartesi tartı günleriBen de grubumuza katılmak istiyorum kilom 99 boy 1 70 yaş 35
HoşgeldinBen de grubumuza katılmak istiyorum kilom 99 boy 1 70 yaş 35
Caylar meto hizlandirmak icin iyi geliyor. Ozellikle toz tarçın kabuk tarcin eklenince cok etkiliİyi akşamlar menümü yazayım
Kahvaltı : bir kupa neskafe, bir elma
Öğlen: bir kase mercimek köftesi, 2 haşlama yumurta, domates, salatalık
Akşam bir kupa sütlü neskafe, bir dolu avuç kuruyemiş, biraz çekirdek 3 tane jelibon
Hafta sonu ve Dün iyi geçmedi sanki, sindirim sistemim tamamen durmuş durumdaform caylarıda içmeyi sevmiyorum bakalım napıcam
Toz değilde çubuk tarçını hergün sabah limonlu suyuma ilave ediyorumCaylar meto hizlandirmak icin iyi geliyor. Ozellikle toz tarçın kabuk tarcin eklenince cok etkili
Gercekten bana cok etki ediyor. Toz tarcinda kahveme ya da sütüme ekliyorumToz değilde çubuk tarçını hergün sabah limonlu suyuma ilave ediyorum
Ne yaptın neye karar verdin yoksa kendini mağlum dönemin rüzgarınamı kaptırdın ?merhaba kızlarrr
menülerimi düzenlemem gerekli. bir programa uymalıyım. böyle olmuyor.
Cok begendim menunu afiyet olsunİyi geceler hanımlar menümü yazayım
Kahvaltı 2 dilim kızarmış ekmek, yarım avakado, 1 kk peynir, bir haşlanmış yumurta, yeşillik ve salatalık
Öglen: yarım levrek, 1 dilim siyez ekmeği, salata, 4 dilim balıkla pişmiş patates
Akşam, dolu bir kase kereviz salatası, 3 dilim mısır, pirinç patlağı
Çayın yanında 3 hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?