canım çok geçmiş olsun. annenin nesi var ben okumadım herhalde?Hoşgeldin abla vardır inş bonus annem hasta kaç gündür kafam yerinde değil benimde.
Kızlar sağolsun ya şafi çektiler benimle birlikte inş iyi olur
canım çok geçmiş olsun. annenin nesi var ben okumadım herhalde?
Rabbim tez elden şifa versin inşallah. genel durumu nasıl bonus? kronik hastalığı falan var mı?Covid fulyacım
Çok geçmiş olsun.Covid fulyacım
Kilosu astımı var bekliyoruz işte iyiye gidiyor gibi inşallahRabbim tez elden şifa versin inşallah. genel durumu nasıl bonus? kronik hastalığı falan var mı?
bizim de bir akraba ağır geçiriyor. nefes alamıyormuş. yoğun bakımda yer yokmuşKilosu astımı var bekliyoruz işte iyiye gidiyor gibi inşallah
Yaaa benim haberim olmadi. Gecmis olsun neyiniz varHoşgeldin abla vardır inş bonus annem hasta kaç gündür kafam yerinde değil benimde.
Kızlar sağolsun ya şafi çektiler benimle birlikte inş iyi olur
Evde mi hastane de mi cok gecmiş olsunKilosu astımı var bekliyoruz işte iyiye gidiyor gibi inşallah
Size de geçmiş olsun Allah şifa versinbizim de bir akraba ağır geçiriyor. nefes alamıyormuş. yoğun bakımda yer yokmuş( bekliyorlar. bakalım ne olacak.
Evde inş iyiye dönüyo gibiEvde mi hastane de mi cok gecmiş olsun
İnsallah daha iyi olur. Bizde de en cok annem etkilenmisti. Tansiyon seker astim ne ararsan var :'( bol takviye aliyodur eminim onlarla cok daha iyi olur. Sizde var mi?Evde inş iyiye dönüyo gibi
Yok bizde temasta yok inş olmazda.İnsallah daha iyi olur. Bizde de en cok annem etkilenmisti. Tansiyon seker astim ne ararsan var :'( bol takviye aliyodur eminim onlarla cok daha iyi olur. Sizde var mi?
Zamanla daha guzel yiyip içer o sekilde daha da hizli toparlar, üzme kendiniYok bizde temasta yok inş olmazda.
Babam negatifti ama oda belli olmuyo.
Alıyo alabildiği midesi aldığı kadar
Cok geçmiş olsun canım annecigine acil şifalar dilerim tez zamanda iyi olur inşallahEvde inş iyiye dönüyo gibi
Cok geçmiş olsun canım annecigine acil şifalar dilerim tez zamanda iyi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?