Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende zorlanmaya basladim ne olacak boyle. İki ileri bir geri olmazki

Bende zorlanmaya basladim ne olacak boyle. İki ileri bir geri olmazki
Devam edicez bırakmak yok ben saat 12 ye kadar uyuyabilseydim eksi görürdüm diye düşünüyorum gece geç yattım sabah ta erken tartılınca sonuç bu oldu

Gerçi biraz öncede çok acıkmıştım yanlış şeyler yedim dışardayım

Allah yardimcimiz olsun...

İyi geceler
Sabah: 1 dilim denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,acı kuru biber,1 çay kaşığı kaymak,1 çay kaşığı bal,1 ceviz,şekersiz çaylar
Akşam: Çökertme kebabı, 1 su bardağı şalgam,acı kuru biber
Gece:1 fıstık,1/2 ceviz,şekersiz çaylar
1,2 lt su
2 kupa yeşil çay
Bugün maalesef akşamki çökertme kebabıyla diyet bozuldu.Biraz erken oldu ama bunu ödül sayıyorum.inşallah yarın telafi ederim.

Merhabalar
Menüm:
Sabah: 1 dilim denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 çay kaşığı kaymak,1 çay kaşığı bal,1 ceviz,şekersiz çaylar
Öğle:1/4 ayva,7-8 çiçek çiğ ve haşlanmış karnabahar
Akşam: 3 çiçek fırında karnabahar kızartması,2 çatal peynirli makarna,1 kase yoğurt
2 lt su
Şekersiz çaylar
2 kupa yeşil çay

Hanımlar merhaba en son 96,5 a kadar ulaşmıştı kilom koronanın ilk aylarında şu son 3 ayda tam10.5 kilo verdim. Nasıl verdin diyenlere yürüyüş ve kesinlikle az yağlı beslendim abur cuburdan uzak durdum diyebilirim. Bol suyu da ihmal etmiyorum. Hedefim 65 kiloya kadar inmek. Zayıflayan kişileri instagramdan takipteyim. Onlara bakmak beni motive ediyor. Burada zayıflayanları görünce ben de yapabilirim diyorum. Kendime içine girmek istediğim kıyafetler satın alıp dolabıma astım. Hergün onlara bakıp bir gün sizi giyeceğim diyorum Herkese kilo verme serüveninde başarılar diliyorum.

Hanımlar merhaba en son 96,5 a kadar ulaşmıştı kilom koronanın ilk aylarında şu son 3 ayda tam10.5 kilo verdim. Nasıl verdin diyenlere yürüyüş ve kesinlikle az yağlı beslendim abur cuburdan uzak durdum diyebilirim. Bol suyu da ihmal etmiyorum. Hedefim 65 kiloya kadar inmek. Zayıflayan kişileri instagramdan takipteyim. Onlara bakmak beni motive ediyor. Burada zayıflayanları görünce ben de yapabilirim diyorum. Kendime içine girmek istediğim kıyafetler satın alıp dolabıma astım. Hergün onlara bakıp bir gün sizi giyeceğim diyorum Herkese kilo verme serüveninde başarılar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…