Cok guzel kg vermişsin tebrik ederim. Ne zaman başlamiştin27.11.2020
Başlangıç:95.7
Kilom:90.2
Toplam verilen:5.5
Hedef:65
Iraden Daim olsun iyi gidiyorsun tebrik ederimUmarım iradem bozulmaz da devam ederim.Şimdilik iyi gidiyor bakalım.
Bende zorlanmaya basladim ne olacak boyle. İki ileri bir geri olmazkiMerhabalar bende bildirim yapayım
Geçen hafta 110
Bu sabah 110.3
Fark +300 gr
31 aralık hedefi 104
Geçtiğimiz hafta hiç yeşil çay içmedim. Sporda yapmıyorum. kaçamaklarımda olunca haftayı artı ile kapatım mevsimden dolayıda zorlanıyorum
Devam edicez bırakmak yok ben saat 12 ye kadar uyuyabilseydim eksi görürdüm diye düşünüyorum gece geç yattım sabah ta erken tartılınca sonuç bu olduBende zorlanmaya basladim ne olacak boyle. İki ileri bir geri olmazki
Allah yardimcimiz olsun...Devam edicez bırakmak yok ben saat 12 ye kadar uyuyabilseydim eksi görürdüm diye düşünüyorum gece geç yattım sabah ta erken tartılınca sonuç bu oldu
Gerçi biraz öncede çok acıkmıştım yanlış şeyler yedim dışardayım
evet biraz öyle oldu. regl gelmedi çok gerginim.Ne yaptın neye karar verdin yoksa kendini mağlum dönemin rüzgarınamı kaptırdın ?
Teşekkürler,22 Ekim'de başladım.Cok guzel kg vermişsin tebrik ederim. Ne zaman başlamiştin
Teşekkürler,hep birlikte inşallah.Iraden Daim olsun iyi gidiyorsun tebrik ederim
ben de varım
Seni takımda görüyorum fulyacım.ben de varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?