kalbime bıçak saplanıyor gibi
Bu sabah nasılsınız? ikinizede zencefili, limonlu,elma sirkeli sıcak bitki çayı ikram ediyorum iyi gelirBenim de dün akşamdan beri sol gogsum ağrıyor ara sıra kas ağrısı diye düşünüyorum yani inşallah
Hergün tartılmak büyük stres olmuyormu, bugün yeşil çay içmeyi ihmal etme bakalım. acaba içtiğim sumu az oldu?Gunaydin. İki gündür cumaya gore arti cikiyorum. Tatli yedim ama bu kadar artiya gecircek birsey degilki ya
Okuyunca bir tebessüm geldi bana aynı şeyleri yemişiz ve aynı şekilde pişman olmuşuz:)Gel girelim moda. Ben de değilim ama artık 79 görmek istiyorum. Bu arada çayın yanında çok az antep fıstığı ceviz pestil sucuk yedim. Ay bir de komşumun geitrdiği bi d. Sultan sarmasıhiç olmadı
Emzirdigim icin bitki cayi icmiyorum. İcebilsem ne iyi olurduHergün tartılmak büyük stres olmuyormu, bugün yeşil çay içmeyi ihmal etme bakalım. acaba içtiğim sumu az oldu?
Keşke tatli sevmeyen bir insan olsaydimOkuyunca bir tebessüm geldi bana aynı şeyleri yemişiz ve aynı şekilde pişman olmuşuz:)
Senin diyet ne alemde canım? Hangi şehirdesiniz şimdi? Değişiklik iyi gelmiştirOkuyunca bir tebessüm geldi bana aynı şeyleri yemişiz ve aynı şekilde pişman olmuşuz:)
Diyet yok aslında tam bir karatay yapamıyorum sabah gene büyük bir dilim tam buğday ekmeğini gömdüm dikkat etmeye çalışıyorum sadece 95 kilonun altında olmadigim kesin en azından 1 ay önce öyleydi 1 aydır buradayız tartılmadım yani bartındayızSenin diyet ne alemde canım? Hangi şehirdesiniz şimdi? Değişiklik iyi gelmiştir
Denedik aynen petek petek oldu. Kendi balımız eşim hobi olarak bakıyor şekersiz
Benim de dün akşamdan beri sol gogsum ağrıyor ara sıra kas ağrısı diye düşünüyorum yani inşallah
tabi kontrollü olmakta fayda var ama bence bunlar hep fazla kilodan. benim üst beden de büyük olunca kalbi daha çok etkiliyor.Eliptik yaptigim ilk gunlerde bana da oldu. Birde eylul ayinda kalp krizi geçiriyorum sandim. Yine de tedbirli olun iyice kotu olursaniz doktora gidin
Evden hic çıkmıyorsan ondan da olabilir. Ve ekrana bakmakta cok etkiliyor60kiloyum akşama menü yazacağız ona göre tatlım kızlar 3 gündür başım dönüyor bir acayip iyi değilim ben de. Değişik bir başaprısı inş ciddi bişey yoktur. Oturduğum yerde sarsılıyorum sanki ilginç bir şekilde. Boyun fıtığından dolayı mı acaba sürekli ekran Başındayız ders anlatmak için
çok şükür iyiyim canım.Bu sabah nasılsınız? ikinizede zencefili, limonlu,elma sirkeli sıcak bitki çayı ikram ediyorum iyi gelir
bir kere yediğin tatlı hemen kiloya çevrilmez. ama şeker ödem yapar. su tutar tuz gibi. ondandır artı çıkman. takılma.Gunaydin. İki gündür cumaya gore arti cikiyorum. Tatli yedim ama bu kadar artiya gecircek birsey degilki ya
aslında biliyor musun pişman olmamak gerekliymiş. devamını getirmemek, bir kereyle bırakmak, yedim yarasın şifa olsun demek gerekliymiş. kişisel gelişimciler bir deneyin bunu, farkı göreceksiniz diyor. pişman olduğunu vücut hemen kiloya çevirir diyor. çünkü yediğini hemen olumsuz enerjiyle kodluyorsun diyorlar.Okuyunca bir tebessüm geldi bana aynı şeyleri yemişiz ve aynı şekilde pişman olmuşuz:)
aynen ben deKeşke tatli sevmeyen bir insan olsaydim
aklımda canım. geçmiş olsun bilgisayar yapar, ama boyun fıtığı da yapar baş dönmesi. psikolojik yönü de vardır. ben de çok tatlı tüketmek ve tansiyon düşüklüğü de baş dönmesi yapıyor. aklında olsun.60kiloyum akşama menü yazacağız ona göre tatlım kızlar 3 gündür başım dönüyor bir acayip iyi değilim ben de. Değişik bir başaprısı inş ciddi bişey yoktur. Oturduğum yerde sarsılıyorum sanki ilginç bir şekilde. Boyun fıtığından dolayı mı acaba sürekli ekran Başındayız ders anlatmak için
Fulyacim güzel bir test hemen yaptım bizimkiler sınıfı geçti
ben de yapıcam bugün inşallah. sizdeki ballar hangi markanın?Denedik aynen petek petek oldu. Kendi balımız eşim hobi olarak bakıyor şekersiz
İyiyim çok şükür cnm benim ağrı sürekli değil zaten ara ara oluyor. Bugün daha yoklamadi bakalım.Bu sabah nasılsınız? ikinizede zencefili, limonlu,elma sirkeli sıcak bitki çayı ikram ediyorum iyi gelir
Geçmiş olsun cnm60kiloyum akşama menü yazacağız ona göre tatlım kızlar 3 gündür başım dönüyor bir acayip iyi değilim ben de. Değişik bir başaprısı inş ciddi bişey yoktur. Oturduğum yerde sarsılıyorum sanki ilginç bir şekilde. Boyun fıtığından dolayı mı acaba sürekli ekran Başındayız ders anlatmak için
Bendeki siirt balıben de yapıcam bugün inşallah. sizdeki ballar hangi markanın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?