- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Geçmiş olsun cnmÇok zor zamanlar herkes için çabucak bşter geçer inş. Benim ablam da şu anda pozitif ve eşi. Eniştemn ciğeribw atmış. Ablam da kalp kapakçığı değişti. Ailemizde en çok korktuğumu kişiydi. Her zorluğun arkasında ferahlık vardr. Herkes feraha kavuşur inş. Rabbim en kısa sürede bizi kurtaraın bu illetten
İnşallah cnm sagolMrb cnm verdiklerini geri almana çok üzüldüm insAllah yeniden verirsin ideal kilona dönersin cnm
Rabbim şifa versin cnm bi an önce insAllah çok zor
Yeniden seviyeleri yapmayı düşünüyor musun normal diyet modunda mi ilerleyeceksinİnşallah cnm sagol
Allah sifa versin hep aklimdasinizAynı durumu çıkmadı
Haftaya bomba gibi baslayalim. Bugun bitti artikBugün bol kacamakli bir gün oldu
11.00 sahanda yumurta domates salatalık peynir 1tk kuşburnu marmelati çeyrek simit çeyrek poğaça findik
15.00 tahıllı kahve
18.00 somon fumeli yeşil salata findik
22.00 1dlm pasta çay
2lt sisem daha bitmedi yatana kadar biter insallah
Size de gecmis olsun allah sifa versinÇok zor zamanlar herkes için çabucak bşter geçer inş. Benim ablam da şu anda pozitif ve eşi. Eniştemn ciğeribw atmış. Ablam da kalp kapakçığı değişti. Ailemizde en çok korktuğumu kişiydi. Her zorluğun arkasında ferahlık vardr. Herkes feraha kavuşur inş. Rabbim en kısa sürede bizi kurtaraın bu illetten
Sizin aileyede çok geçmiş olsun. inanılmaz günlerden geçiyoruz gerçektenÇok zor zamanlar herkes için çabucak bşter geçer inş. Benim ablam da şu anda pozitif ve eşi. Eniştemn ciğeribw atmış. Ablam da kalp kapakçığı değişti. Ailemizde en çok korktuğumu kişiydi. Her zorluğun arkasında ferahlık vardr. Herkes feraha kavuşur inş. Rabbim en kısa sürede bizi kurtaraın bu illetten
Çok guzel afiyet olsun. Bu hafta sıkı tut cuma harika bir eksi gelecek bak goreceksinBende menü yazayım
Kahvaltı: 2 yumurta ile susamlı omlet, 5 zeytin, kk peynir, 2 dilim kızarmış ekmek domates salatalık bir tutam maydanoz
Öğle: bir kupa sütlü neskafe, bir canat hurması, 3 adet ceviz
Akşam: bir tabak fırın ızgara patlıcan üstü yoğurt, bir dilim ekmek
Ara: çayın yanında bir tutam fındık
Yok canım instada yemek, diyet paylaşmıyorum. susamlı güzel oluyormuş Bende instadan öğrendim :) oğlumada yaptım oda beğendiÇok guzel afiyet olsun. Bu hafta sıkı tut cuma harika bir eksi gelecek bak goreceksin
Bu arada bende susamli yumurta tarifi gördüm insta da paylasan senmiydin dermisim
Şimdilik normal diyet modunda gidiyorum. Ocakta kendi web sayfalarından grup olarak baslicaklarmis ama ben de katılır miyim daha karar veremedimYeniden seviyeleri yapmayı düşünüyor musun normal diyet modunda mi ilerleyeceksin
İnşallah cnm.Haftaya bomba gibi baslayalim. Bugun bitti artik
Hayırlısı bklm ben hiç niyetlenemiyorum ya uzun vadede o kadar sıkı diyet yapamam snrm yeniden bende 9lari gördüm hala uzaklasamadm hamilelikte kaldığım yere bı ulasabilirim insAllahŞimdilik normal diyet modunda gidiyorum. Ocakta kendi web sayfalarından grup olarak baslicaklarmis ama ben de katılır miyim daha karar veremedim
Cok guzel odem atmissin. 90dan düşmek guzel motive edecektirBu sabah detoks bitti
Ben 94.9 dan 92.4 olarak kapattım haftayı
Bu hafta normal diyete geçiyoruz daha az gidecektir
Pazartesi eksi ile başlamak ne güzel canım bence ilerleme olsun da önemli olan oKontrol tartisi yapmadiniz mi?
Ben -100 gr ciktim cumaya göre
Ve 1 haftada 500 gr vermisim moralim cok bozuldu. Sanki korumadaymisim gibi ilerliyorum. Azmetmiyorum hiç irademe sahip cikamiyorum
Benim kiloma gore daha cok vermem gerekir ama kacamaksiz duramadigim icin boyle az az gidiyor işte. Kendime cok kiziyorumPazartesi eksi ile başlamak ne güzel canım bence ilerleme olsun da önemli olan o
Tamamen kacamaksz bende imkansız ya yapamıyorum benimde çok yavaş gidiyor bı ileri bı geri ilerliyorumBenim kiloma gore daha cok vermem gerekir ama kacamaksiz duramadigim icin boyle az az gidiyor işte. Kendime cok kiziyorum
İnşallah cnmHayırlısı bklm ben hiç niyetlenemiyorum ya uzun vadede o kadar sıkı diyet yapamam snrm yeniden bende 9lari gördüm hala uzaklasamadm hamilelikte kaldığım yere bı ulasabilirim insAllah
Haftasonu kacamakli olunca cumaya göre +0.2 çıktımKontrol tartisi yapmadiniz mi?
Ben -100 gr ciktim cumaya göre
Ve 1 haftada 500 gr vermisim moralim cok bozuldu. Sanki korumadaymisim gibi ilerliyorum. Azmetmiyorum hiç irademe sahip cikamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?