Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun cnm
Mrb cnm verdiklerini geri almana çok üzüldüm insAllah yeniden verirsin ideal kilona dönersin cnm

Rabbim şifa versin cnm bi an önce insAllah çok zor
İnşallah cnm sagol

Haftaya bomba gibi baslayalim. Bugun bitti artik

Size de gecmis olsun allah sifa versin

Bende menü yazayım
Kahvaltı: 2 yumurta ile susamlı omlet, 5 zeytin, kk peynir, 2 dilim kızarmış ekmek domates salatalık bir tutam maydanoz

Öğle: bir kupa sütlü neskafe, bir canat hurması, 3 adet ceviz

Akşam: bir tabak fırın ızgara patlıcan üstü yoğurt, bir dilim ekmek

Ara: çayın yanında bir tutam fındık

Sizin aileyede çok geçmiş olsun. inanılmaz günlerden geçiyoruz gerçekten

Çok guzel afiyet olsun. Bu hafta sıkı tut cuma harika bir eksi gelecek bak goreceksin
Bu arada bende susamli yumurta tarifi gördüm insta da paylasan senmiydin dermisim

Çok guzel afiyet olsun. Bu hafta sıkı tut cuma harika bir eksi gelecek bak goreceksin
Bu arada bende susamli yumurta tarifi gördüm insta da paylasan senmiydin dermisim
Yok canım instada yemek, diyet paylaşmıyorum. susamlı güzel oluyormuş Bende instadan öğrendim :) oğlumada yaptım oda beğendi

Tunaydin kızlar
Kahvaltımı yapıyorum şimdi yerken de sizi okudum
Yeniden seviyeleri yapmayı düşünüyor musun normal diyet modunda mi ilerleyeceksin
Şimdilik normal diyet modunda gidiyorum. Ocakta kendi web sayfalarından grup olarak baslicaklarmis ama ben de katılır miyim daha karar veremedim
Haftaya bomba gibi baslayalim. Bugun bitti artik
İnşallah cnm.

Ben kahvaltı yaparken arkadaşta gitti kendine kantinden poğaça aldı. 2 tane de karam cikolata almış öğleden sonra kahveyle yeriz diye. Dedim abla ben diyetteyim almasaydin. Diyoki salata yiyip duruyon hep bir şey olmaz

Şimdilik normal diyet modunda gidiyorum. Ocakta kendi web sayfalarından grup olarak baslicaklarmis ama ben de katılır miyim daha karar veremedim
Hayırlısı bklm ben hiç niyetlenemiyorum ya uzun vadede o kadar sıkı diyet yapamam snrm yeniden bende 9lari gördüm hala uzaklasamadm hamilelikte kaldığım yere bı ulasabilirim insAllah

Kontrol tartisi yapmadiniz mi?
Ben -100 gr ciktim cumaya göre
Ve 1 haftada 500 gr vermisim moralim cok bozuldu. Sanki korumadaymisim gibi ilerliyorum. Azmetmiyorum hiç irademe sahip cikamiyorum
Pazartesi eksi ile başlamak ne güzel canım bence ilerleme olsun da önemli olan o

Benim kiloma gore daha cok vermem gerekir ama kacamaksiz duramadigim icin boyle az az gidiyor işte. Kendime cok kiziyorum
Tamamen kacamaksz bende imkansız ya yapamıyorum benimde çok yavaş gidiyor bı ileri bı geri ilerliyorum metabolizmam mi yavaşladı bilmiyorum daha fazla gitmesi gereken menülerle ya sabit ya çok az eksi geliyorum

Hayırlısı bklm ben hiç niyetlenemiyorum ya uzun vadede o kadar sıkı diyet yapamam snrm yeniden bende 9lari gördüm hala uzaklasamadm hamilelikte kaldığım yere bı ulasabilirim insAllah
İnşallah cnm
Ben sistemli olmayı seviyorum daha iyi yurutebiliyorum belli kurallar olunca. Bu yüzden biraz kararsızım.

Kontrol tartisi yapmadiniz mi?
Ben -100 gr ciktim cumaya göre
Ve 1 haftada 500 gr vermisim moralim cok bozuldu. Sanki korumadaymisim gibi ilerliyorum. Azmetmiyorum hiç irademe sahip cikamiyorum
Haftasonu kacamakli olunca cumaya göre +0.2 çıktım
Cuma 108.2
Pazartesi 108.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…