Teşekkür ediyorum,umarım bu istikrarlı gidiş devam eder.Menülerin güzel istikrarlı gidiyorsun
Ahhh fulya ahhhh ben tekrar 70 den 110a çıkınca nerelerim nerelerim çıktı bir bilsen
kilo verince kıyafetlerinin %90ini verdim dağıttım yeni kiyafetler aldım. Çok şükür kışlık kabanimi vermemiştim yoksa bu soğukta giyecek kabanim olmayacaktı. Geçen sene aldığım 40beden kaban artık seneye insallah
Bizimki kendi kovanımızdan
ben de yapıcam bugün inşallah. sizdeki ballar hangi markanın?
Bonus annen nasıl çıktı mı hastaneden?
Güzel menü afiyet olsunsabah yok
öğlen 12.00
1 yumurta
salçalı sucuk
1 dilim ezine peyniri
2 yeşil 3 siyah zeytin
1 tk muammara
azar azar domates salatalık biber
1 dilim zeytinli saf çavdar ekmeği ev yapımı
2 bardak şekersiz açık çay
ara 13.45
sade Türk kahvesi
2 küçük kurutulmuş cennet hurması
1 ceviz, 2 çiğ badem
ara 15.00
1/2 muz
4-5 dilim küçük portakal
1 bardak kefir
ara 17.30
1 küçük kupa filtre kahve
akşam 19.00
4 adet balık köftesi ev yapımı
1 servis kaşığı makarna
turp otu salatası + soğanlı acı biber sote
ara
2 kupa beyaz çay
yatana kadar 1,5 lt su (az oldu biliyorum)
akşam üzeri 1 mil 3 Fast & Fun Miles Mile 2 leslie
Normal serviste mi BonusAynı durumu çıkmadı
Bonus canim evde kimsede yok sadece annem covid dedin nerden nasıl kaptı size nasıl bulaşmadı merak ettim
Kaç gün oldu hastanede yatalı? Genelde 3.4 gün belirti 3.4 gün de en ağır günler oluyor. Anneninki artık iyileşme sürecine girmiştir emin ol. Yarın diğer gün daha iyi olur inş
Yaa bonus hiç habermz yoktu. İnan aklımızda dua ediyoruz. Yarın daha iyi haberlerini alırsınız inş.Yoğun bakımda 13 yada 14.günü.
Mrb cnm verdiklerini geri almana çok üzüldüm insAllah yeniden verirsin ideal kilona dönersin cnmTebrik ederim cnm.
Biz seninle tanismadik ben yokken geldin sanırım sen.
Ben 32 yasinda 3 çocuk annesi hemşireyim. Hayatımda en fazla 107kilo oldum sanra Ahmet apanin seviyeler sistemini uygulayarak 67 kiloya düştüm. Coronadan dolayı işyerinde yaşadığım büyük stresten dolayı fazlasıyla geri aldım. İlk defa 110 oldum ve şimdi tekrar başladım işte.
Sen kimsin kimlerdensin?
Rabbim şifa versin cnm bi an önce insAllah çok zorVerildi 2 kere iyiye gidicek inşallah
çok geçmiş olsun. Rabbim tez vakit şifa versin inşallah.Çok zor zamanlar herkes için çabucak bşter geçer inş. Benim ablam da şu anda pozitif ve eşi. Eniştemn ciğeribw atmış. Ablam da kalp kapakçığı değişti. Ailemizde en çok korktuğumu kişiydi. Her zorluğun arkasında ferahlık vardr. Herkes feraha kavuşur inş. Rabbim en kısa sürede bizi kurtaraın bu illetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?