Spor var mi HasibeMenülerin güzel gidiyor. İnşallah istediğin kiloya ulaşabilirsin. Buraları biraz hareketlendirebilirsek daha zevkli kilo verme sürecimiz olur. Rekabet hırs azim güzeldir
Inşallah canım dün bugün dikkat ettim bakalım ne kadar devamı gelicek psikolojim iyi değil bu korona ve hasta olanları duymak bu üzüntü stres beni mahvettiSağol cnm. Ben de uzun zamandır senin gibiydim ama artık yeter dedim, motivasyonu sağladım başladım çok şükür. Hadi sende toparlan biraz her beraber eski günlerdeki gibi tam gaz gidelim
Perşembe günü 15 dk yaptımSpor var mi Hasibe
Ben dinlemiyorum cnm artık kafaya taktikca daha kotu oluyorsun bir de işin içinde olduğunu düşün. Koruyucu ekipmanlarımi giyinip sosyal mesafeye dikkat ederek devam ediyorum gerisiyle ilgilenmiyorum artık Allah yardımcımız olsun inşallah tez zamanda kurtuluruz bu illettenInşallah canım dün bugün dikkat ettim bakalım ne kadar devamı gelicek psikolojim iyi değil bu korona ve hasta olanları duymak bu üzüntü stres beni mahvetti
Gunaydin canimDünkü menum
09.00 hindiba kahve
12.00 marul maydanoz dereotu roka domates salatalık çeyrek avokado beyaz peynir çay fındık
Aralarda toplam 3 bardak çay içtim
19.00 1 tabak kıymalı Karnıbahar küçük bir kase yoğurt fındık 3 küçük mandalina
21.30 banyodan sonra midem kazındı yine mandalina yedim 4 tane
Bu ara nedense mandalinaya sardım vücudumun c vitaminine ihtiyacı var herhalde
geçen hafta | bugün | fark | |
| 110 | 108,2 | -1,8 |
| 90,2 | 89,4 | -0,8 |
| 105,3 | 104,9 | -0,4 |
| 95,0 | 93,5 | -1,5 |
| 88,4 | 88 | -0,4 |
geçen hafta bugün farkBulamiyorum 110 108,2 -1,8misafir1001 90,2 89,4 -0,8Amine Busra 105,3 104,9 -0,4huzurunmeraklisi 95,0 93,5 -1,560kiloyum 88,4 88 -0,4
maşallah listemizdeki herkes eksi inşallah hep böyle gider. geçen hafta başlamasakta başladığımız günkü kiloları geçen hafta diye yazdım. haftaya daha iyi şekillenir. acami tablosu bu şekilde olur. buradaki tablodan oluşturarak yaptım. daha önce kızlarda burdan mı yapıyorlardı acaba yoksa wordde ya da exelde yazıp buraya kopyala yapıştır mı yapıyorlardı bilen var mı? buradan tabloya satır ve sütün ekleme yapamadım. Allah tan ilk yaptığım tablo hepimizin ismine yetti. haftaya bir sütün da spor için açarım. toplam spor dakikamızı oraya yazarım
geçen hafta bugün farkBulamiyorum 110 108,2 -1,8misafir1001 90,2 89,4 -0,8Amine Busra 105,3 104,9 -0,4huzurunmeraklisi 95,0 93,5 -1,560kiloyum 88,4 88 -0,4
maşallah listemizdeki herkes eksi inşallah hep böyle gider. geçen hafta başlamasakta başladığımız günkü kiloları geçen hafta diye yazdım. haftaya daha iyi şekillenir. acami tablosu bu şekilde olur. buradaki tablodan oluşturarak yaptım. daha önce kızlarda burdan mı yapıyorlardı acaba yoksa wordde ya da exelde yazıp buraya kopyala yapıştır mı yapıyorlardı bilen var mı? buradan tabloya satır ve sütün ekleme yapamadım. Allah tan ilk yaptığım tablo hepimizin ismine yetti. haftaya bir sütün da spor için açarım. toplam spor dakikamızı oraya yazarım
Eline sağlık. Bende hic yapmadim daha once malesef bilmiyorum. Baslangic kg sutunuda eklersek cok daha iyi olur bence
Verildi 2 kere iyiye gidicek inşallahMerhaba kızlarBonus annen nasıl şimdi? Plazma verildi mi?
PC den yaptım aslında sağ tıkladım ekle çıkmadı neyse deneme yanılma bulcaz ogrencez inşallahTelde sütunu göremezsin kuzum pc den görünüyo ama sağ tık falan dene unuttum şimdi.
Aynen burdan yapıyoduk.
Fazladan eklersen satır altta çizgi şeklinde kalıyo.
Telden düzenleme yapabilirsin
Yine bu kez i son kez söyleriz inşallah. Eşimle beraber yapmanız iyi olmuş bak birbirinize dikkat edersinizçok güzel olmuş, inşallah bu kez, yine bukez diyerekt diye başlasam da , başarırım.
tam mutfağa gideceğim eşim peşimden geliyor, bu iyi oldu
Haftaya başlangıç kilomuzla beraber yazarız bildirimleri onu da ekleriz ayıp ettinEline sağlık. Bende hic yapmadim daha once malesef bilmiyorum. Baslangic kg sutunuda eklersek cok daha iyi olur bence
Hoşgeldin cnm hadi hep beraber verelim yeniden ve son kezBen de şuracıkta yerimi alaym.fırsat buldukça yürüyüş yapıyrm mayıs gibi 95 leri bile gördüm. Sonra biraz diyet spor 86.7 idim geçen cuma. Ama bu hafta bozdum bu sabah 88. 3 ile yeniden başladım. İlk hedef 84 görebilmek.60kiloyum var mısın yarışa?? Aynı kilodayz
Güzel menü cnm. Akşam erken yediğin için ilerleyen saatlerde acikabilirsin. Meyve ya da yoğurt yemek istemezsen çay kahve bitki çayı gecistirirsinBugünün menüsü
KAHVALTI 11 de
1 kivi
Dom sal yeşillik
3.4 çatal kavurma
2 d ekmek
Köz biber
Yoğurt
Akşam 4.30
1 kase sütkü incirli yulaf
1 5 kase etli kış kabağı
1 kase bulgur pilavı
45 dk leslie
Bugün başka bişey yemesem süper olacak
canım aslında iyi olur ama yarış modunda da değilim. tam toparlayamadım. bilemedim şimdiBen de şuracıkta yerimi alaym.fırsat buldukça yürüyüş yapıyrm mayıs gibi 95 leri bile gördüm. Sonra biraz diyet spor 86.7 idim geçen cuma. Ama bu hafta bozdum bu sabah 88. 3 ile yeniden başladım. İlk hedef 84 görebilmek.60kiloyum var mısın yarışa?? Aynı kilodayz
Bu bile büyük bir şans bonus herkese plazma bulunamıyorVerildi 2 kere iyiye gidicek inşallah
Teşekkürler,elinize sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?