Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol cnm. Ben de uzun zamandır senin gibiydim ama artık yeter dedim, motivasyonu sağladım başladım çok şükür. Hadi sende toparlan biraz her beraber eski günlerdeki gibi tam gaz gidelim
Inşallah canım dün bugün dikkat ettim bakalım ne kadar devamı gelicek psikolojim iyi değil bu korona ve hasta olanları duymak bu üzüntü stres beni mahvetti

Günaydın kızlar
Dün PC açamadım kahvaltıdan sonra tablomuzu yapicam inşallah ISILDURU tartıl gel hadi seni de ekleyeyim listeye
Spor var mi Hasibe
Perşembe günü 15 dk yaptım dün çok yorgundum yapamadım. Bugün yapicam tekrar inşallah
Inşallah canım dün bugün dikkat ettim bakalım ne kadar devamı gelicek psikolojim iyi değil bu korona ve hasta olanları duymak bu üzüntü stres beni mahvetti
Ben dinlemiyorum cnm artık kafaya taktikca daha kotu oluyorsun bir de işin içinde olduğunu düşün. Koruyucu ekipmanlarımi giyinip sosyal mesafeye dikkat ederek devam ediyorum gerisiyle ilgilenmiyorum artık Allah yardımcımız olsun inşallah tez zamanda kurtuluruz bu illetten

Dünkü menum
09.00 hindiba kahve
12.00 marul maydanoz dereotu roka domates salatalık çeyrek avokado beyaz peynir çay fındık
Aralarda toplam 3 bardak çay içtim
19.00 1 tabak kıymalı Karnıbahar küçük bir kase yoğurt fındık 3 küçük mandalina
21.30 banyodan sonra midem kazındı yine mandalina yedim 4 tane

Bu ara nedense mandalinaya sardım vücudumun c vitaminine ihtiyacı var herhalde

Gunaydin canim
Takviyeye ihtiyacın var demekki :))

geçen hafta​
bugün​
fark​
Bulamiyorum
110​
108,2​
-1,8​
misafir1001
90,2​
89,4​
-0,8​
Amine Busra
105,3​
104,9​
-0,4​
huzurunmeraklisi
95,0​
93,5​
-1,5​
60kiloyum
88,4​
88​
-0,4​

maşallah listemizdeki herkes eksi inşallah hep böyle gider. geçen hafta başlamasakta başladığımız günkü kiloları geçen hafta diye yazdım. haftaya daha iyi şekillenir. acami tablosu bu şekilde olur. buradaki tablodan oluşturarak yaptım. daha önce kızlarda burdan mı yapıyorlardı acaba yoksa wordde ya da exelde yazıp buraya kopyala yapıştır mı yapıyorlardı bilen var mı? buradan tabloya satır ve sütün ekleme yapamadım. Allah tan ilk yaptığım tablo hepimizin ismine yetti. haftaya bir sütün da spor için açarım. toplam spor dakikamızı oraya yazarım

Telde sütunu göremezsin kuzum pc den görünüyo ama sağ tık falan dene unuttum şimdi.
Aynen burdan yapıyoduk.
Fazladan eklersen satır altta çizgi şeklinde kalıyo.
Telden düzenleme yapabilirsin

çok güzel olmuş, inşallah bu kez, yine bukez diyerekt diye başlasam da , başarırım.
tam mutfağa gideceğim eşim peşimden geliyor, bu iyi oldu

Eline sağlık. Bende hic yapmadim daha once malesef bilmiyorum. Baslangic kg sutunuda eklersek cok daha iyi olur bence

Telde sütunu göremezsin kuzum pc den görünüyo ama sağ tık falan dene unuttum şimdi.
Aynen burdan yapıyoduk.
Fazladan eklersen satır altta çizgi şeklinde kalıyo.
Telden düzenleme yapabilirsin
PC den yaptım aslında sağ tıkladım ekle çıkmadı neyse deneme yanılma bulcaz ogrencez inşallah
çok güzel olmuş, inşallah bu kez, yine bukez diyerekt diye başlasam da , başarırım.
tam mutfağa gideceğim eşim peşimden geliyor, bu iyi oldu
Yine bu kez i son kez söyleriz inşallah. Eşimle beraber yapmanız iyi olmuş bak birbirinize dikkat edersiniz
Eline sağlık. Bende hic yapmadim daha once malesef bilmiyorum. Baslangic kg sutunuda eklersek cok daha iyi olur bence
Haftaya başlangıç kilomuzla beraber yazarız bildirimleri onu da ekleriz ayıp ettin
Hoşgeldin cnm hadi hep beraber verelim yeniden ve son kez haftaya seni de eklerim listeye
Güzel menü cnm. Akşam erken yediğin için ilerleyen saatlerde acikabilirsin. Meyve ya da yoğurt yemek istemezsen çay kahve bitki çayı gecistirirsin

Bugünkü menüm
11.00 kırmızı biber yeşil biber ve taze soğanlı omlet, domates, salatalık, 3 zeytin, beyaz peynir, 1 YK kuymak, çay, 1ck acika, fındık, 3 küçük patates kızartması
14.00 Nescafe
16.00 yeşil elma ve yeşil çay
19.00 mantar çorbası, köfte, salata, yoğurt
İlerleyen saatlerde çay kahve vs içerim. Şu 2 lt bitti şimdiden
Geçen haftadan kalma 2 sepet çamaşır utuledim. Şimdide yeni topladigim 2 sepet çamaşırı utulucem. Spor olarak bol bol ütü yani

canım aslında iyi olur ama yarış modunda da değilim. tam toparlayamadım. bilemedim şimdi

Teşekkürler,elinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…