Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 çay kaşığı bal,çaylar
İkindi:Sade kahve,1/4 ayva,1 mandalina
Akşam:1/2 ince dilim ekmek,4 ızgara köfte,ızgara domates,biber,soğan,ekşi soslu mantar ve brokoli salatası,1 su bardağı şalgam
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

kızlar çok moralim bozuk. yazmaya da utanıyorum ama 88 olunca resmen gıdığım çıktı
Neden utanıyorsun anlamadım. aslında yüz yogası ve gıdı için hareketler var ama tabii düzenli rutin şeklinde yapmak işe yarayacaktır.bence denemelisin sen yaparsın ben sana inanıyorum

Tavsiye olarak melis kocal var instagramda tavsiye ederim youtube de videoları var

Tabi ben diyet de olduğu gibi bu yüz yogasındada rutin oluşturamadım

canım aslında iyi olur ama yarış modunda da değilim. tam toparlayamadım. bilemedim şimdi
Gel girelim moda. Ben de değilim ama artık 79 görmek istiyorum. Bu arada çayın yanında çok az antep fıstığı ceviz pestil sucuk yedim. Ay bir de komşumun geitrdiği bi d. Sultan sarması hiç olmadı

Canım ben geçtiğimiz cuma tartılmadım çok kötü beslendim. dikkat etmediğim bir hafta geçirdim halbuki 31 aralığada hedef koymuştum ama olmadı ...

Şu virüs olayları beni çok yordu. çevremde çok hasta var üzüldüm yıprandım yaşadığımız günlere inanamıyorum ne için uğraşıyorum dedim yaza sağ çıkacağımız belli değil kafasına girdim. Sonra baktım insanoğlu herşeye çabuk alışıyor işe gidiyorum ve giyecek kıyafet bulamıyorum toplum içinde insanlarla görüşme halindeyiz. montumun önü kapanmıyor ve pontulonlara giremiyorum mecburen dikkat etmeye çalışacağım kendimi zorlıyacağım başka çıkar yol görünmüyor.

Ellerine sağlık tablo yapmışsın iyi olmuş önümüzdeki cuma 110 kiloyu görmeye çalışayım bende yarından intibaren dikkat edeyim

canım yüz yogası falan tamam da kilo vermem lazım benim. yoksa gıdık sorunum yok benim. çok kilo aldım. mayıstan bu yana 8 kilo aldım. tam 80 e inmiştim 88 e çıktım. resmen bunalımdayım.
Gel girelim moda. Ben de değilim ama artık 79 görmek istiyorum. Bu arada çayın yanında çok az antep fıstığı ceviz pestil sucuk yedim. Ay bir de komşumun geitrdiği bi d. Sultan sarması hiç olmadı
ben de akşam çekirdek yedim yeşil çayla birlikte. kilodan resmen kalbim sıkışıyor. çok moralim bozuk. tamam o zaman başlayalım yarından itibaren. bana da motivasyon olur belki. cuma sabahı tam 88 çıktım.

Bizler zaten kiloluyuz. Zayif insanlar gibi gelsin borekler gitsin tatlilar dersek uzerine ekleriz. Sadece virus degil baska turlu sebeplerle de ölme ihtimalimiz hep var. Ölümü düşünürsek sürekli, bugünü kaciririz. Ve en büyük kötülüğü yine kendimize yapmış oluruz
Evet insan kilolariyla da mutlu olabilir derler, once kendini sev falan. Peki aynaya baktiginda bedenini sevmiyorsan, giyecek kiyafet bulamiyorsan bu yaşamak mi?
Dün banyodan sonra bornozumun önünün kapandigini farkettim. Kapanmıyordu. Önüme başka havlu alıp öyle çıkıyordum en basiti bu... Kiyafetler oylece her bedenden bekleyip duruyor. İnsanlar yepyeni kıyafetler giyip moda takip ederken ben hâla olmayan eski moda kiyafetlerime bakıp iç çekiyorum. Keşke giyebilseydim de eskitseydim yenisi alinirdi elbet.

Montum ve kabanımı 2 senedir giyemiyorum. Gecen ay montun önü asla birleşmiyordu gecen hafta zorla fermuari kapadim. Bu duruma sevindim. Önümüzde ki ay olmasada şubatta tam uzerime gore olacağını düşünüyorum.

Buraya şimdilik before birakiyorum after ı sonra :)

Eklentiler

• IMG_20201130_141229_900.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20201130_141108_315.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 31
Ben mayista 115 gördüm. Hayatimin en kilolu hali. Paylaştığım resim de karantina dan ilk kez disari ciktigimiz. O gun öyle gezdim kendimi gormuyorum ya. Resimlere bir baktim popo gobek her yerim meydan da. Kapali bir bayanim şu halime bak dedim. Sonra hep siyah bol bir tunik vardi onu giydim koca yaz.
Aldigin 8 kiloya uzulup vazgecersen üzerine eklemek cok kolay.
Ama gel hadi biz zoru başaralım, az az da olsa eksilelim.
Senin olduğun kilo benim ilk etapta olmayi hedefledigim kilo. Bu yuzden vazgeçme

aynen canım benim de paltolarımın ceketlerimin önü kapanmıyor. birini giyiyorum onun da zaten düğmesi falan yok. öyle bir model. idare ediyorum.

sen de haklısın. motivasyonum eksik. yoksa çok üzülüyorum bu duruma. benim de göğüs, kalça, karın çok fena oldu. top gibiyim şu an. yarından itibaren başlıyorum Allahın izniyle.
spor tabiki karın bölgesi için önemli ama kalsiyum da çok önemli. yeşillikler de ve süt ürünlerinde var. bir de susam. karın bölgesi yağlarına çok iyi geliyormuş. ayrıca omega3 takviyesi. aklında olsun.

Bugünkü menüm
11.00 kırmızı biber yeşil biber ve taze soğanlı omlet, domates, salatalık, 3 zeytin, beyaz peynir, 1 YK kuymak, çay, 1ck acika, fındık, 3 küçük patates kızartması
14.00 Nescafe
16.00 yeşil elma ve yeşil çay
19.00 mantar çorbası, köfte, salata, yoğurt
İlerleyen saatlerde çay kahve vs içerim. Şu 2 lt bitti simdiden

Mesajı yazmışım ama ginderememisim saat 8 gibi yazmıştım. Şu an canım aşırı derecede tatlı istiyor gidip kendime bir kahve yapicam

İş yerimin tam bitişiği spor salonu oda yetmezmiş gibi cadde üzerinde bir biz varız bir mimarlık ofisi 3 tanede spor salonu eee haliyle bütün gün spor hocaları ile iç içeyiz :)

Cuma günü bir arkadaşım hayret ediyorum bedenin spor yapmaya çok müsait ama yapmıyorsun dedi bunu iyi bir dille anlatı. motive etti hiçbirşey yapma günde 25 Dk yürü ama yürürken kalçanı sık ve aynı anda göbeğini içine çek dik bir şekilde kodlarını sağlayarak yürü dedi başta zorlanacaksın ama sonrasında alışırsın dedi. Bunu yap 1 ay sonra farkı gör dedi insanlar 1 saat 1.5 saat yürüyorlar ama kendilerini çok salarak yürüyorlar o fazla işe yaramaz dedi

Menülerin güzel istikrarlı gidiyorsun
kızlar çok moralim bozuk. yazmaya da utanıyorum ama 88 olunca resmen gıdığım çıktı
Ahhh fulya ahhhh ben tekrar 70 den 110a çıkınca nerelerim nerelerim çıktı bir bilsen
kilo verince kıyafetlerinin %90ini verdim dağıttım yeni kiyafetler aldım. Çok şükür kışlık kabanimi vermemiştim yoksa bu soğukta giyecek kabanim olmayacaktı. Geçen sene aldığım 40beden kaban artık seneye insallah

Bak ben dun aksam 45 dk evde yuruyus yaptim. İsteyince hersey oluyor

evet sen çok çok hızlı aldın. çok üzüldüm. kıyafetler ayrı sorun, sağlık ayrı sorun, tipsizlik ayrı sorun
Bak ben dun aksam 45 dk evde yuruyus yaptim. İsteyince hersey oluyor
evet oluyor haklısın. yarın leslieye başlayacağım. azar azar başlarım. regl de bitti sayılır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…