Bonus bugün annen nadıl?? İnş iyi bir haber almışsınızdır..maalesef kilo her şeyi etkiliyor Bonus yanlış anlamazsun inş. Bugün yaşadıkların senin için dönüm noktası olsun.aynısını biz çocukkarımıza yaşatmayalım. Kendim için de söylüyorm.10 yıldır 10 kg veremedim. Millete diyet yapıyorum demeye utanıyorum. Sağlığm için çocuğumla daha kaliteli zaman ve daha çok zaman geçirebilmek için bir am önce hafiflememz lazım.
akşam aynı anda karbonhidratlı çorba ve çiğ köfte fazla olmuş canım. heleki niye ekmek yedin. onlar acıktırmıştır seni.Kendimi aç hissediyorum nedense ama hiçbir şey yenem. Belki 20 dk leslie yaparm.
amin canım. hepimiz uzun süredir adam akıllı kilo veremedik ama hep beraber Allahın izniyle bu işin altından kalkacağız. yeter ki bizim ve ailemizin, sevdiklerimizin sağlığı yerinde olsun.Yanlış anlayacak bişey kalmadı yeteri kadar üzgünüm zaten kötü bişey düşünmek istemiyorum.
Kötü etkilendiğim herşeyden ve herkesten uzak duruyorum.
Kiloyla risk altındayız bu doğru hepimize yeter herkesin kilosu olduğuna göre burda alınacak bişey yok.
Allah kurtarsın hepimizi bu derdimizden
Başın saolsun fulyacım koronadan mı vefat etti çok üzücü ya elden hiç bir şey gelmiyor bu hastalıkta ne garip olduk böyle çaresizcanım bazen ben de düşünüyorum. biz de çok kiloluyuz aslında. tamam onların yaşı da var ama bizim için de çok sıkıntılı. insan korkuyor. bak ben senden zayıfım güya ama 88 kilo yani. aklımızı başımıza almamız lazım.
dün takıma yazdım da buraya yazmadım herhalde. dün halam vefat etti. bir de hani o buraya yazdığım akrabamız. ikisi de ard arda vefat ettiler. böyle pis bir hastalık bu. sakın yanlış anlama moralini bozmak için yazmadım. hastalık riskli biz de aklımızı başımıza alalım diye yazdım kuzum.
halam covid şüphesiyle yüksek ateşle hastaneye yattı. çok yaşlıydı zaten. hastaneden net birşey söylememişler ama yoğun bakıma alındı. eve çıkarıldı. tekrar rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. organ iflası. covid muhtemelen. herhalde ilk testi negatif çıktıysa söylememişler. ama şu an ev halkı covid. diğer evlatları defnetti. ona bakan gidemedi. evde hasta. üstelik kronik hastalığı varBaşın saolsun fulyacım koronadan mı vefat etti çok üzücü ya elden hiç bir şey gelmiyor bu hastalıkta ne garip olduk böyle çaresiz
saol canım. hastalanan çok, çok gerildik artık. Rabbim cümlemize yardım etsin. hastalara tez vakitte şifa versin. psikolojilerimiz harap zaten.60kiloyum başınız sağolsun. Alkah sevdiklerine sabır versin. Bu hastalık geçseydi bir an önce. Her gün bikaç kişinin daha pozitif olduğunu duyuyoruz. Nasıl bu kadar arttı hastalar Allah darda olanlara yardım etsin evlatlarına bağışlsın. Bonus bugünden sonra iyi haber alırsınız. Arkadaşmn babası uzun süre yoğun bakımda kaldı kronik bronşit vardı plazma verildi. Bir hafta aynı durumda yoğun bakımda kaldı. Sonra çıktı 2 gün serviste hemen eve çıktı. Esnaf kendisi şu anda çok çok iyi. 2 ay oluyor neredeyse. Bir akrabam 98 yaşında ve çok şükür atlattı hep olumlu düşün. Kadınlar daha güçlü her zaman her şeyde olduğu gibi bu hastalıkta da öyle. Anneciğin 3.4 güne hastaneden taburcu bile olur.. Bu hastalıkta iyileşme çok hızlı oluyor gerçekten.
Annen iyi olsun❤ sağol büşra bi kafamı toplim inş annemden güzel haber aliyim kilo vermem lazım
Güzel menü. Kalabalık gibi gorunsede ayarlamalar guzel olmuş. Afiyet olsun :)İyi akşamlar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 çay kaşığı bal,çaylar
İkindi:1/4 ayva,1 mandalina,3-4 yemek kaşığı yoğurt
Akşam:1 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya ,1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası ( bu da 3 gün yenir gibi)
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Allah rahmet eylesin. Basiniz sagolsuncanım bazen ben de düşünüyorum. biz de çok kiloluyuz aslında. tamam onların yaşı da var ama bizim için de çok sıkıntılı. insan korkuyor. bak ben senden zayıfım güya ama 88 kilo yani. aklımızı başımıza almamız lazım.
dün takıma yazdım da buraya yazmadım herhalde. dün halam vefat etti. bir de hani o buraya yazdığım akrabamız. ikisi de ard arda vefat ettiler. böyle pis bir hastalık bu. sakın yanlış anlama moralini bozmak için yazmadım. hastalık riskli biz de aklımızı başımıza alalım diye yazdım kuzum.
Menüde guzelmis afiyet olsunsabah 11.30
1,5 yumurtadan domatesli mozzarellalı isotlu omlet
1/5 avakado, biber
1 dilim zeytinli saf çavdar ekmeği
ara 13.30
kahve
1 cennet hurması kurusu
ara 15.30
20 çiğ badem
akşam 19.00
3 adet ızgara tavuk kanat (derisini yemedim)
1 tabak bol biberli soğanlı havuçlu mantarlı spagetti
marul havuç salatası
yatana kadar 1,5 lt su
az sonra limonla madensuyu içicem midem için
hemen vazgeçiyoruz. çabuk pes ediyoruz. oysa kilo vermemiz lazım. uzmanlar açıkladı: vücut kitle indeksi 32 ve yukarısı olanlar zor geçiriyormuş.Bir ara kafama dank etti kilolular zor duruma düşüyormuş daha tehlikeliymiş falan diye bir gaza geldim 6 kilo verdim sonra regl dönemim geldi gene hunharca yedim her ay aynı şey valla gücüm kalmadı serdim kendimi
amin canım saolasın.Allah rahmet eylesin. Basiniz sagolsun
Menüde guzelmis afiyet olsun
Gecen ay bende regle kadar cok iyi gitmistim. Regl haftasi cok berbat bir sapitma oldu ve yilbasi hedefime uzaklastirdi beni.Her ay aynı kısır döngü bu regl dönemleri beni mahvetti tam rayına giriyor düzen oturuyor hooop regl geldi iştah patlaması ye yavrum ye çekinme
6.5 yil once 72 ile evlendim. Bende o halimde olmayi oyle cok istiyorum ki...Evet o hafifliği verdiği mutluluk duygusu tüm yemeklerden daha güzel aslında 74 kilo iken o kadar hafif ve rahat hissetmiştim ki mutluluktan naralar atıyordum içimden tekrar öyle olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?