Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yanlış anlayacak bişey kalmadı yeteri kadar üzgünüm zaten kötü bişey düşünmek istemiyorum.
Kötü etkilendiğim herşeyden ve herkesten uzak duruyorum.

Kiloyla risk altındayız bu doğru hepimize yeter herkesin kilosu olduğuna göre burda alınacak bişey yok.

Allah kurtarsın hepimizi bu derdimizden

Kendimi aç hissediyorum nedense ama hiçbir şey yenem. Belki 20 dk leslie yaparm.
akşam aynı anda karbonhidratlı çorba ve çiğ köfte fazla olmuş canım. heleki niye ekmek yedin. onlar acıktırmıştır seni.
amin canım. hepimiz uzun süredir adam akıllı kilo veremedik ama hep beraber Allahın izniyle bu işin altından kalkacağız. yeter ki bizim ve ailemizin, sevdiklerimizin sağlığı yerinde olsun.

Başın saolsun fulyacım koronadan mı vefat etti çok üzücü ya elden hiç bir şey gelmiyor bu hastalıkta ne garip olduk böyle çaresiz

60kiloyum başınız sağolsun. Alkah sevdiklerine sabır versin. Bu hastalık geçseydi bir an önce. Her gün bikaç kişinin daha pozitif olduğunu duyuyoruz. Nasıl bu kadar arttı hastalar Allah darda olanlara yardım etsin evlatlarına bağışlsın. Bonus bugünden sonra iyi haber alırsınız. Arkadaşmn babası uzun süre yoğun bakımda kaldı kronik bronşit vardı plazma verildi. Bir hafta aynı durumda yoğun bakımda kaldı. Sonra çıktı 2 gün serviste hemen eve çıktı. Esnaf kendisi şu anda çok çok iyi. 2 ay oluyor neredeyse. Bir akrabam 98 yaşında ve çok şükür atlattı hep olumlu düşün. Kadınlar daha güçlü her zaman her şeyde olduğu gibi bu hastalıkta da öyle. Anneciğin 3.4 güne hastaneden taburcu bile olur.. Bu hastalıkta iyileşme çok hızlı oluyor gerçekten.

Başın saolsun fulyacım koronadan mı vefat etti çok üzücü ya elden hiç bir şey gelmiyor bu hastalıkta ne garip olduk böyle çaresiz
halam covid şüphesiyle yüksek ateşle hastaneye yattı. çok yaşlıydı zaten. hastaneden net birşey söylememişler ama yoğun bakıma alındı. eve çıkarıldı. tekrar rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. organ iflası. covid muhtemelen. herhalde ilk testi negatif çıktıysa söylememişler. ama şu an ev halkı covid. diğer evlatları defnetti. ona bakan gidemedi. evde hasta. üstelik kronik hastalığı var eşi de öyle. diğer akraba covidden solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı. o daha gençti. orta yaş. entübe oldu vefat etti. rabbim mekanlarını cennet etsin. ikisi de iyi, kendi halinde insanlardı.

saol canım. hastalanan çok, çok gerildik artık. Rabbim cümlemize yardım etsin. hastalara tez vakitte şifa versin. psikolojilerimiz harap zaten.
evet Bonus hep iyi düşünelim kuzum. bengisu nun dediği gibi çok yaşlılar bile iyileşiyor. kronik hastalardan bile semptomsuz atlatan var. Allah büyük.

Güzel menü. Kalabalık gibi gorunsede ayarlamalar guzel olmuş. Afiyet olsun :)

Bir ara kafama dank etti kilolular zor duruma düşüyormuş daha tehlikeliymiş falan diye bir gaza geldim 6 kilo verdim sonra regl dönemim geldi gene hunharca yedim her ay aynı şey valla gücüm kalmadı serdim kendimi

Allah rahmet eylesin. Basiniz sagolsun
Menüde guzelmis afiyet olsun

Annem ben kendimi bildim bileli hep kiloluydu. Hiçte gayret etmedi. 35 yaşından sonra tansiyon, şeker,astim ne ararsan var... Birgun kardesimi okuldan almaya gitmisti eve bir geldi ki üzeri gobegine kadar kan icinde. Tansiyon firlamis, burnu kanamis. Ben bile cok korktum, kardesim nasil korktu acaba? Ya bayilip kalsaydi diye o kadar korkmustum ki. O zaman dan beri ilaç kullaniyor. Ömürlük yani...

Benim yasadigimi cocuklarim neden yaşasın? Neden yanlarinda 100 kiloluk dev anneleri olsun. Kilo hantallik getiriyor, saglik sorunlari getiriyor. Fiziksel olarak bakinca ne sen kendini beğeniyorsun ne yanindakiler begeniyor...
Dun aksam bazi kiyafetlerimi denedim. Hiç önü kapanmayanlar kapanmaya başlamış. Çocuk gibi sevindim esime gosterdim. Adam icinden ne gecirdi acaba, sonra aynaya bir baktim hâla koskocamanım. Vermem gereken en en az 25 kg var. Ama kendime söz verdim. Uzulmeyecegim. Uzulmek yerine sebat edip savasacagim

Bir ara kafama dank etti kilolular zor duruma düşüyormuş daha tehlikeliymiş falan diye bir gaza geldim 6 kilo verdim sonra regl dönemim geldi gene hunharca yedim her ay aynı şey valla gücüm kalmadı serdim kendimi
hemen vazgeçiyoruz. çabuk pes ediyoruz. oysa kilo vermemiz lazım. uzmanlar açıkladı: vücut kitle indeksi 32 ve yukarısı olanlar zor geçiriyormuş.
geçen hafta mıydı neydi 40 yaşında bir bayan vefat etti. kalp krizi geçirmiş covid kaynaklı. normal kiloda ama o. 26 yaşında bir bayan hastada da kalp zarı iltihabı olmuş vefat etti. doktoru yazmış. bunca yıllık meslek hayatımda görmedim öncesi olmadan böyle bir durumu diyordu.

Allah rahmet eylesin. Basiniz sagolsun

Menüde guzelmis afiyet olsun
amin canım saolasın.

Her ay aynı kısır döngü bu regl dönemleri beni mahvetti tam rayına giriyor düzen oturuyor hooop regl geldi iştah patlaması ye yavrum ye çekinme
Gecen ay bende regle kadar cok iyi gitmistim. Regl haftasi cok berbat bir sapitma oldu ve yilbasi hedefime uzaklastirdi beni.
Bu ay hazirlikli olcam, o icimdeki canavari ben bastircam. İns.ta da cok guzel tarifler olan bir sayfa buldum tatli tuzlu ne ararsan var. Tabi ben tatli canavari oldugumdan onlari deneyecegim

Aksam gelemedim. Ama guzel bir gun gecirdim.

Sabah 10.30
Sonra ikinci kez yumurta oldu 15.30
Ara 17.30 turk kahvesi 1 kuru kayisi+1 hurma+ 2 3 kesme incir
Akşam 18.40 somonlu salata.
21.00 2 sekersiz cay biraz tuzsu çekirdek
Bazi cektigim resimleri kaydetmemis telefon

Eklentiler

• IMG_20201208_235804_148.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20201208_164752_296.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20201208_164752_303.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 30
Evet o hafifliği verdiği mutluluk duygusu tüm yemeklerden daha güzel aslında 74 kilo iken o kadar hafif ve rahat hissetmiştim ki mutluluktan naralar atıyordum içimden tekrar öyle olmak istiyorum
6.5 yil once 72 ile evlendim. Bende o halimde olmayi oyle cok istiyorum ki...
Benim geldigim kgya gelmeden bir an evvel tartilip yüzleş, kg almanin sonu yok...

Eşim bile abur cuburu arttirinca 2 hafta da 4 kg almiş. 84 kg oldum deyip duruyodu. Zaten iltihapli romatizma hastasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…