Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:1/2 ayva,bir parça tost, karnabahar kökü,5-6 parça haşlanmış karnabahar
Akşam:Fırında karnabahar kızartması,1 kase yoğurt
1.5 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Bol karnabaharlı menü

sabah 11.00
30 gr tadelle

öğlen 13.30
2 ince dilim zeytinli çavdar ekmeğinden peynirli tost
biber

ara 17.30
sade kahve
biraz çikolata
10-15 leblebi+ 2 brezilya cevizi

akşam 19.10
ciğer
pilav
sumaklı soğan + sarımsaklı yoğurtlu havuç brokoli salatası

yatana kadar 1,5 lt su

İyi akşamlar
1. Gün menüsü
Kah 11
2 haş yumurta
5 zeytin
Maydanoz
3. 4 d sucuk
Ayva havuç

Akşam 4
1 tabak kıymalı taze fasulye
1 kepçe cacık
2.3 ceviz

Saat 5 te
1.5 d ıspanaklı börek (el açması komlum geitrdi
7.30
İncirli yulaf
Su 2.5 lt
Spor 70 dk yürüdüm

Aksamki kizartma olmasa cok guzel menuymus. Bende besamel soslu karnabahar cok severim. Yarin haslanmis olarak yicem malesef
Tadelle,tost,pilav ve leblebi. Hepsi bir gün icin cok fazla olmuş malesef. Hemde persembe menusu pek olmamiş
Borek harici guzel ama yuruyus ile yakmissindir boregi :)
Çok minik cennet hurmasının yarısını da yedim. Bugün kan verdim kızlar. Yarın dr göstereceğim ams yine demir düşük çıkmış. Alt yüksek bakalım yarın dr ne diyecek
İnsallah guzel haberler alirsin. Demir düşüklüğü de herseyi cok etkiler. Benimde bekarken en buyuk sorunum demir ve b12 eksikligiydi

1 ocak 2021 e 21 gün var. ne kadar kilo verebilirim acaba? güya hedefim 80 di
O hedefi unutup kendine daha makul bir hedef koy mesela 84. Yarin 3 hafta kaliyor çünkü. Normalde istenirse 1 kg rahat gidiyor ama sen hedefi 1 kg daha yuksek tut ne versen kârdir. 85 olman bile sana iyi gelir. Duz bir rakamla yeni yila başlarsin. Ve yaza kadar 20 kg da cok rahat verirsin

Bende her haftaya 1 kg olacak sekilde hedef belirlemistim. Yilbasi 99du. Zor gibi ama yine De savasacagim. Sonraki hedef 17 subata 95 kg olmak. Küçüğün doğumgünü.. vee son olarak mayis 13 ramazan bayramı 79 olmaktı. Ama yilbasi sonrasi kg dustukce direnc kirmak zorlasabilir. Onu 85 yaptim

Kotuluk olsun diye yazmadim bu arada. Ama birbirimizi yorumlarsak belki daha iyi dikkat ederiz kötü yorum gelir korkumuza. Sizlerde bana yapin yorum. Bende harika menuler cikarmiyorum her zaman
benim 3 gündür menüler fena zaten.
yok zaten 80 çok zor 3 haftada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…