- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
MaşAllah seviyeleri yaparken sessizce takip ediyordum ne güzel zayiflamistin yeniden zayıflayıp korursun insAllahİnşallah cnm
Ben sistemli olmayı seviyorum daha iyi yurutebiliyorum belli kurallar olunca. Bu yüzden biraz kararsızım.
İnşallah cnm
Ben sistemli olmayı seviyorum daha iyi yurutebiliyorum belli kurallar olunca. Bu yüzden biraz kararsızım.
Haftasonu kacamakli olunca cumaya göre +0.2 çıktım
Cuma 108.2
Pazartesi 108.4
İstersek hepimiz basaririz yeterki inanalım ve savasalimMaşAllah seviyeleri yaparken sessizce takip ediyordum ne güzel zayiflamistin yeniden zayıflayıp korursun insAllah
Aynen canım insAllahİstersek hepimiz basaririz yeterki inanalım ve savasalim
Merhabalar,seviye derken neyden bahsediyorsunuz?Ben uzun zamandır burada olmadığımdan anlamadım.MaşAllah seviyeleri yaparken sessizce takip ediyordum ne güzel zayiflamistin yeniden zayıflayıp korursun insAllah
face de apa ile ücretsiz şifa bulanlar diye bir grup var. dr aidin salihin öğretisinden yola çıkarak seviyeler sistemi kurup açlık oruçları yaptırıyor. sağlıklı beslenme sistemi. en son organ temizlikleri fala yapılıyor. aşama aşama.Merhabalar,seviye derken neyden bahsediyorsunuz?Ben uzun zamandır burada olmadığımdan anlamadım.
Bu arada hastaları olanlara acil şifalar diliyorum.Umarım en kısa zamanda iyileşirler.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum.face de apa ile ücretsiz şifa bulanlar diye bir grup var. dr aidin salihin öğretisinden yola çıkarak seviyeler sistemi kurup açlık oruçları yaptırıyor. sağlıklı beslenme sistemi. en son organ temizlikleri fala yapılıyor. aşama aşama.
Amin cnm inşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşıp koruyabiliriz.MaşAllah seviyeleri yaparken sessizce takip ediyordum ne güzel zayiflamistin yeniden zayıflayıp korursun insAllah
İstersek hepimiz basaririz yeterki inanalım ve savasalim
Fulya bahsetmiş seviyelerden.Merhabalar,seviye derken neyden bahsediyorsunuz?Ben uzun zamandır burada olmadığımdan anlamadım.
Bu arada hastaları olanlara acil şifalar diliyorum.Umarım en kısa zamanda iyileşirler.
Güzel menü afiyet olsunMenüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 çay kaşığı kaymak,1 çay kaşığı bal,çaylar
İkindi:1/2 ayva,1/2 elma
Akşam:Baharatlı tavuk haşlama,1 kase yoğurt,5-6 parça kornişon turşu
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
kahvaltıda közlenmiş sebze süper gitmiştir. en sevdiğimBugünün menüsü
Kah 11
7 zeytin
Yoğurt
Köz biber dom patlıcan
1 d ekmek
Çok az peynir
2 kyru kayısı
Ara 3
2 kepçe tarhana kavurmalı
Kabak çekirdeği leblebi
Akşam 6
Fırınlanmış tavuk
4.5 d patetes
1.2 kaşık kısır
Yeşillik turşu salata
Ara yarım bardak süt
Su 2 lt
Spor 30 dk leslie 20 dk yürüyüş
cuma 88.4 dün ama değil mi?Geçen pazartesi 86.7 bugün 88.7
Yani diyete çok uyumadım ama abartmadm normal insan gibi yedim ve yürüyüşe rağmen artı 2 kg
ölçülü ve sağlıklı beslenir, az da spor/yürüyüş eklersek 84 ü hayda hayda görürüz. bakalım. gerçi takıma da 1 ocak hedefi olarak 80 yazmıştım. Allah büyük olur mu olur. 22-23 var daha Allahın izniyle.60kiloyum bakalım yılbaşına kadar brlki 84 görebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?