Allah rahmet eylesin.Sizlere de sabır diliyorum.halam covid şüphesiyle yüksek ateşle hastaneye yattı. çok yaşlıydı zaten. hastaneden net birşey söylememişler ama yoğun bakıma alındı. eve çıkarıldı. tekrar rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. organ iflası. covid muhtemelen. herhalde ilk testi negatif çıktıysa söylememişler. ama şu an ev halkı covid. diğer evlatları defnetti. ona bakan gidemedi. evde hasta. üstelik kronik hastalığı vareşi de öyle. diğer akraba covidden solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı. o daha gençti. orta yaş. entübe oldu vefat etti. rabbim mekanlarını cennet etsin. ikisi de iyi, kendi halinde insanlardı.
Teşekkürler,bir şeyler yapmaya çalışıyorum.☺Güzel menü. Kalabalık gibi gorunsede ayarlamalar guzel olmuş. Afiyet olsun :)
teşekkür ederim. aminAllah rahmet eylesin.Sizlere de sabır diliyorum.
Bonus nasılsın
bunalımlı bunalımlı buralarda takılıyoruz kuzum biz deİdare ediyorum işte sen?
Biz de iyiyiz çok şükür..annenden haber var mı? Bugün bir arkadaşla konuştum onun kardeşi 15 gün hastanede yoğun bakımda kalmış. Bilinç hep açıktı ama çok kötü olmuştu.2 defa plazma verildi şimdi çok iyi. Senin annen de iyi olacak Biraz daha sabır ve dua. Yarın abdest alınca bir fetih okuyaymİdare ediyorum işte sen?
Hepimiz öyleyiz canım. Bugünlerde biraz motive olduk hadi sen de gel.Selam kizlar çoktandır yoktum biraz daha zayıflasam 5 kilo kadar gerisi gelecek ye işte motivasyonum yok bu ara
Bengisu canım ablana ve eniştenede Allah şifa versin durumları nasılBiz de iyiyiz çok şükür..annenden haber var mı? Bugün bir arkadaşla konuştum onun kardeşi 15 gün hastanede yoğun bakımda kalmış. Bilinç hep açıktı ama çok kötü olmuştu.2 defa plazma verildi şimdi çok iyi. Senin annen de iyi olacak Biraz daha sabır ve dua. Yarın abdest alınca bir fetih okuyaym
Gunaydin :) adapte olma sureci 1 hafta 10 günü buluyor. Ama kepekli, tam bugday yada cavdar ekmegi tercih ederseniz daha iyi olurSelam kizlar kahvaltıda beyaz peynir bir kaç zeytin bir adet domates yarına yakın pide yedim akşama kuş başı yapacağım igleyede bir kahve iccecm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?