Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sebze güzel olur.

Rabbim tez elden şifa versin inşallah. Dua ediyoruz tatlım.
Ya çok acıktım 15.30 gibi yine yumurta yedim. Akşam yemegi sadece salata ve baliktan yemeyi düşünüyorum sebze diğer günler yaparim
olsun yumurta sorun değil. nasıl istersen.
❤ sağol büşra bi kafamı toplim inş annemden güzel haber aliyim kilo vermem lazım
inşallah canım. aklın oradayken diyet zor tabi. annen iyi olsun da önemli olan o.

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 çay kaşığı bal,çaylar
İkindi:1/4 ayva,1 mandalina,3-4 yemek kaşığı yoğurt
Akşam:1 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya ,1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası ( bu da 3 gün yenir gibi)
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Rabbim tez elden şifa versin inşallah. Dua ediyoruz tatlım.

olsun yumurta sorun değil. nasıl istersen.

inşallah canım. aklın oradayken diyet zor tabi. annen iyi olsun da önemli olan o.

Annem ordayken bişey düşünmiycemde gerçekler öyle zor ki. Kilosu olmasaydı daha rahat nefes alırdı belki... kendi sonumuzu hazırlamak gibi

Annem ordayken bişey düşünmiycemde gerçekler öyle zor ki. Kilosu olmasaydı daha rahat nefes alırdı belki... kendi sonumuzu hazırlamak gibi
canım bazen ben de düşünüyorum. biz de çok kiloluyuz aslında. tamam onların yaşı da var ama bizim için de çok sıkıntılı. insan korkuyor. bak ben senden zayıfım güya ama 88 kilo yani. aklımızı başımıza almamız lazım.
dün takıma yazdım da buraya yazmadım herhalde. dün halam vefat etti. bir de hani o buraya yazdığım akrabamız. ikisi de ard arda vefat ettiler. böyle pis bir hastalık bu. sakın yanlış anlama moralini bozmak için yazmadım. hastalık riskli biz de aklımızı başımıza alalım diye yazdım kuzum.

sabah 11.30
1,5 yumurtadan domatesli mozzarellalı isotlu omlet
1/5 avakado, biber
1 dilim zeytinli saf çavdar ekmeği

ara 13.30
kahve
1 cennet hurması kurusu

ara 15.30
20 çiğ badem

akşam 19.00
3 adet ızgara tavuk kanat (derisini yemedim)
1 tabak bol biberli soğanlı havuçlu mantarlı spagetti
marul havuç salatası

yatana kadar 1,5 lt su
az sonra limonla madensuyu içicem midem için

Bende aynı riski taşıyorum malesef.
Başınız sağolsun zor peşpeşe

Bende aynı riski taşıyorum malesef.
Başınız sağolsun zor peşpeşe
saol canım. ikisi de iyi insanlardı. kendi hallerinde. mekanları cennet olsun inşallah.
biz de çok çok kiloluyuz bonus. gerçekten yerimizden fırlamamız lazım. benim de insülin yüksek çıktı son tahlilde. çok acıktırıyor. kontrol altına almazsam insülin direnci. gerçi bana göre başladı bile ama.

Bonus bugün annen nadıl?? İnş iyi bir haber almışsınızdır..maalesef kilo her şeyi etkiliyor Bonus yanlış anlamazsun inş. Bugün yaşadıkların senin için dönüm noktası olsun.aynısını biz çocukkarımıza yaşatmayalım. Kendim için de söylüyorm.10 yıldır 10 kg veremedim. Millete diyet yapıyorum demeye utanıyorum. Sağlığm için çocuğumla daha kaliteli zaman ve daha çok zaman geçirebilmek için bir am önce hafiflememz lazım.

Bugünün ne yedim bilmiyorum çok karışık oldu sanki yine de yazacağım.
Kah 11
2.3 d sucuklu yarım yumurta
2 d ekmek
Köz sebze
Peynir
Dom
2.3 çatal kavurma
1er lokma tereyağı bal
Yoğurt

Akşam 6
1 kase mercimek çorbası
Çiğ köfte (saymadım)
Yeşillik turşu turp
1 d ekmek

Çayla yarm d kek
15 20 fıstık
3.5 kuru dut kayısı çekirdeği
Su 1.5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…