sebze güzel olur.Bugun yemegim yok. Şimdi çocukları uyuttum. Kalkınca corba yediririm. Dun esim balik aldi. Aksamuzeri onu soslayip firina atarım. Yanina da sebze mi koysam diyorum firinda pişsinler. Ek olarak onlara makarna yaparım. Birde booool salata
Aynı durumuBonus annen nasıl kuzum?
Allah şifa versin hep aklimdasinizAynı durumu
Ya çok acıktım 15.30 gibi yine yumurta yedim. Akşam yemegi sadece salata ve baliktan yemeyi düşünüyorum sebze diğer günler yaparimsebze güzel olur.
Allah şifa versin hep aklimdasiniz
Rabbim tez elden şifa versin inşallah. Dua ediyoruz tatlım.Aynı durumu
olsun yumurta sorun değil. nasıl istersen.Ya çok acıktım 15.30 gibi yine yumurta yedim. Akşam yemegi sadece salata ve baliktan yemeyi düşünüyorum sebze diğer günler yaparim
inşallah canım. aklın oradayken diyet zor tabi. annen iyi olsun da önemli olan o.❤ sağol büşra bi kafamı toplim inş annemden güzel haber aliyim kilo vermem lazım
Rabbim tez elden şifa versin inşallah. Dua ediyoruz tatlım.
olsun yumurta sorun değil. nasıl istersen.
inşallah canım. aklın oradayken diyet zor tabi. annen iyi olsun da önemli olan o.
canım bazen ben de düşünüyorum. biz de çok kiloluyuz aslında. tamam onların yaşı da var ama bizim için de çok sıkıntılı. insan korkuyor. bak ben senden zayıfım güya ama 88 kilo yani. aklımızı başımıza almamız lazım.Annem ordayken bişey düşünmiycemde gerçekler öyle zor ki. Kilosu olmasaydı daha rahat nefes alırdı belki... kendi sonumuzu hazırlamak gibi
canım bazen ben de düşünüyorum. biz de çok kiloluyuz aslında. tamam onların yaşı da var ama bizim için de çok sıkıntılı. insan korkuyor. bak ben senden zayıfım güya ama 88 kilo yani. aklımızı başımıza almamız lazım.
dün takıma yazdım da buraya yazmadım herhalde. dün halam vefat etti. bir de hani o buraya yazdığım akrabamız. ikisi de ard arda vefat ettiler. böyle pis bir hastalık bu. sakın yanlış anlama moralini bozmak için yazmadım. hastalık riskli biz de aklımızı başımıza alalım diye yazdım kuzum.
saol canım. ikisi de iyi insanlardı. kendi hallerinde. mekanları cennet olsun inşallah.Bende aynı riski taşıyorum malesef.
Başınız sağolsun zor peşpeşe
saol hasibecim.60kiloyum başınız sağolsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?