Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar
O kadar yoğunum ki uyumaya bile zor zaman buluyorum yeme içmeyi de saldım tartılmaya korkuyorum
Pandemi psikolojik olarak bitirdi beni. Umarım kısa zamanda aranıza dönebilirim
Tekrar başla canım. İpin ucu kaçtı mı daha kötü oluyor. Tecrübeyle sabittir

Evet fırında da olsa, un ve yağ olan kızartma olduğundan yanlış oldu.Kendime unsuz ve yağsız yapsam daha iyi olurdu.
Önceden bende dayanamiyordum ama yapacak bisey yok. Mesela cok koyu kivamli bir corba yaptkm eve ama hic yemedim. Çünkü pirinc bulgur ve un vardi. Corbanin bile icerigi onemli...

Selam kizlar kilo bildirim
Haziran da 94.5 kilo( 3 ayda ne yaptın diye sormayın ilaç kullandığım için veremedim)
1Eylül'de 92 oldum geçen hafta 86 bu gün 85.4
Yaz doneminde bende veremedim.guzel vermissin tebrikler. Mayis sonu 115 gorunce kendim 4 kg kadar verdim sonrada 1 ay diyetisyenle online diyet yaptim. Yaz boyu 108-109 arasi gezdim. Ama eylulde tekrar 111 olunca kısmaya başladım. Ekimi buldu başlamam.. ittire kaktıra 8 kg verdim anca 2.5 ayda 8 kg fena sayilmaz herhalde :)

Bulamiyorum
74FRIDA
ISILDURU
huzurunmeraklisi
Hepfitim
Nerelerdesiniz, nereye kadar kaçacaksınız kendinizden? Ne zaman icinizde ki cevheri yeniden göreceğiz. Ben yaptiysam sizde yapabilirsiniz. Birlik olalim, herşeyi yeniden yazalim. Yaza tiril tiril elbiseler etekler giyelim. Onleri bollasan gomlekleri giyelim

burdayım ya kaçmadım
sadece işe daldım şansa bildirim geldi, o zaman dedim ohaaa nerde kilo bildirimin

sabah tartıldım 92.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…