- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Tekrar başla canım. İpin ucu kaçtı mı daha kötü oluyor. Tecrübeyle sabittirSelam kızlar
O kadar yoğunum ki uyumaya bile zor zaman buluyorumyeme içmeyi de saldım tartılmaya korkuyorum
Pandemi psikolojik olarak bitirdi beni. Umarım kısa zamanda aranıza dönebilirim
Süper sonuç canım. Dikkat edince çok güzel veriyorsun. Bu şekilde devam edersen bir kaç haftaya 99 gelirGunaydin
Gecen hafta 104.9
Bugun 103.4
Fark 1.5 kg
Evet fırında da olsa, un ve yağ olan kızartma olduğundan yanlış oldu.Kendime unsuz ve yağsız yapsam daha iyi olurdu.Aksamki kizartma olmasa cok guzel menuymus. Bende besamel soslu karnabahar cok severim. Yarin haslanmis olarak yicem malesef
Teşekkür ediyorum.Kotuluk olsun diye yazmadim bu arada. Ama birbirimizi yorumlarsak belki daha iyi dikkat ederiz kötü yorum gelir korkumuza. Sizlerde bana yapin yorum. Bende harika menuler cikarmiyorum her zaman
İnşallah belki yilbasi hedefimi tutttururum :)))Süper sonuç canım. Dikkat edince çok güzel veriyorsun. Bu şekilde devam edersen bir kaç haftaya 99 gelir
Önceden bende dayanamiyordum ama yapacak bisey yok. Mesela cok koyu kivamli bir corba yaptkm eve ama hic yemedim. Çünkü pirinc bulgur ve un vardi. Corbanin bile icerigi onemli...Evet fırında da olsa, un ve yağ olan kızartma olduğundan yanlış oldu.Kendime unsuz ve yağsız yapsam daha iyi olurdu.
Cok guzel tebrik ederim 7.2 kg cok guzel.Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 89.4
Bu hafta: 88.5
Giden: 0.9
Toplam giden: 7.2
Hedef: 65
Yaz doneminde bende veremedim.guzel vermissin tebrikler. Mayis sonu 115 gorunce kendim 4 kg kadar verdim sonrada 1 ay diyetisyenle online diyet yaptim. Yaz boyu 108-109 arasi gezdim. Ama eylulde tekrar 111 olunca kısmaya başladım. Ekimi buldu başlamam.. ittire kaktıra 8 kg verdim ancaSelam kizlar kilo bildirim
Haziran da 94.5 kilo( 3 ayda ne yaptın diye sormayın ilaç kullandığım için veremedim)
1Eylül'de 92 oldum geçen hafta 86 bu gün 85.4
Haklısın. Sınavlarımı atlatayım hemen dönüyorum burayaTekrar başla canım. İpin ucu kaçtı mı daha kötü oluyor. Tecrübeyle sabittir
11 Aralık 2020 menusu
Saat 12.00
Bol malzemos menemen
2 3 dilim ekmek (kizlarla ortak)
3 tane ekler (!)
Nescafe 2 bardak
16.00
Turk kahvesi
Kuru meyveler dünkü gibi
18.30 karnabahar mantiEki Görüntüle 2737755
burdayım ya kaçmadımBulamiyorum
74FRIDA
ISILDURU
huzurunmeraklisi
Hepfitim
Nerelerdesiniz, nereye kadar kaçacaksınız kendinizden? Ne zaman icinizde ki cevheri yeniden göreceğiz. Ben yaptiysam sizde yapabilirsiniz. Birlik olalim, herşeyi yeniden yazalim. Yaza tiril tiril elbiseler etekler giyelim. Onleri bollasan gomlekleri giyelim
Aynen, ben de sizi tebrik ediyorum,çok güzel vermişsiniz,istediğiniz kiloya sağlıkla kavuşursunuz umarım.Hepimiz kavuşur ve bir daha da almayız inşallah.Cok guzel tebrik ederim 7.2 kg cok guzel.
Bende ekim başinda beri 8 kg vermis oldum sanirim
İnşallah. Ağır ağır olsa da sonunda mutlu olalimda varsın uzun sürsünAynen, ben de sizi tebrik ediyorum,çok güzel vermişsiniz,istediğiniz kiloya sağlıkla kavuşursunuz umarım.Hepimiz kavuşur ve bir daha da almayız inşallah.
Evet eklere bilerek ünlem koydumaijoo menün için ben de yorumda bulunayım madem
Ekler olmamış ama bunu ödül olarak kabul edelim.Arada olmalı böyle.
Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?