Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecen gun aklima geldin abla yazcaktim sana. Tebrik ederim cok guzel zayiflamissin
Sagol canim.
Gun gectikce sanki eriyorum.
Sarkma, cokme de olmadi sukur...
Sanirim yuruyusun ve egzersizin faydasi.
Bir de 2.aydayim toz kolojen kullaniyorum.
Eklemler, dizler, kaslar icin ciddi faydalarini gordum.
Sac ve cildimde de etkili oldu.
Kilo vermekten keyif aliyorum.
Bana ait olmayan yuklerden kurtulacagim insaallah.
Azmin elinden hic birsey kurtulmaz...

Ben de hatırlıyorum. Hoşbuldummm. Valla kronik problemim olan kiloyla savaşmak dışında iyiyim sanırım. Bu sefer tartıda azalan her rakam kadar. Sabit tutmak da büyük amacım olacak inşallah
inşallah canım. Allah güç, kuvvet, azim, sağlık versin cümlemize.
harikasın devamını dilerim. nasıl bir program uyguluyorsun? bir de kullandığın toz kolejenin fotosunu bana özelden atar mısın canım ben de inceleyeyim. benim de aklımda bu aralar.

kızlar kimde bonus un telefonu var görüşen var mı? annesinden haberiniz var mı son durumu ne acaba?

ben kahvaltılarımı, öğle yemeğimi akşamdan hazırlıyorum. ancak öğle yemeği sıcak yemekse eğer sabah hızlı şekilde ısıtıp termosa koyuyorum. sabah ne yiyeceğini planlamak ve hazırlamak zor oluyor. seramik bıçağım var. onunla akşamdan domates, salatalık, biber vs doğrayıp tupperware e koyuyorum. içine zeytin peynir. yanına da evden 1 dilim tahıl ekmeği, wasa vs koyarsın. sabah yumurta haşlayıp eklersin.
bir de aklında olsun ben bu aralar yufka ekmeği alıyorum. köy unundan tam buğday. bulabilirsen alırsın. sabah hızlıca yumurta haşla doğra, peynir kes, maydanoz, biber falan. sar dürüm yap. işe götür. ama dürümü kalın yapma. mesela yarın işe öyle götüreceğim ben. hem lezzetli oluyor hem pratik.

simite sardım mı ben de kolay kolay bırakamıyorum.

Eline saglik canim simdi gordum. İsmimide degistirmedim neden acaba

Oncelikle beslenmemden bahsedeyim.
Seker, pirinc, patates, beyaz un bunlari 3 aydir agzima surmedim.
Geri kalan herseyi yiyorum ama olculu yiyorum.
Kuru meyve ve taze meyve de yedigim icin tatli ihtiyaci hic duymuyorum.
Ekmegi once t.bugday, simdilerde siyez ekmegine cevirdim.
Hic ogun atlamiyorum.
Aralarda da meyve, kuru yemis, kuru meyve yiyorum.
Aksam yemegini en gec 17.30-18.00 arasi yiyorum, sonra sadece su ve bitki cayi iciyorum.
Gunde 3 lt su, 2 kupa yesil cay, 1 kupa da farkli bir bitki cayi iciyorum.

Spora gelince...
Gunde 10.000 ve uzeri adim atmaya calisiyorum.
Su aralar evde sabahlari 45-60 dk kadar tempolu oldugum yerde yuruyorum, kosuyorum.
Yani nabzimi hizlandirip, dusurerek kardiyo yapmis oluyorum.
Bir kac gun oncesine kadar gunde toplam 3 kez yuruyus yaptim. 18000 adim kadar, spor hekimligi okuyan bir kizimizin uyarisiyla dusurdum.

Oncesinde diz-bacak egzersizi yapiyorum.
Bu egzersizleri gunde uc kere mutlaka yapiyorum.
Kol-omuz calisiyorum.
Bunu henuz belli bir rutine oturtmadim, bunun icin biraz daha kilo vermeyi ve kollarimin incelmesini bekliyorum.

53 yasimda saglik sorunlarim oldugu halde yapabiliyorsam, gencler haydi haydi yapar...

Tebrik ediyorum. Gerçekten iyi ilerliyorsunuz çok güzel kilo vermişsnz sağlık sorununuza rağmen

İnşallah hedefinize ulaşıp korumak nasip olsun

Teşekkürler,elinize sağlık.

Herkese iyi akşamlaaar. Yeni serüvenimin ilk menüsünü gireyim bende. Önceki kilo verişimde çok katı kurallarım vardı. Çok güzel kilo vermemi sağladı. Fakat şimdi baktığımda severek uyguladığım bir program olsa da biraz daha hayatın içine entegre edebileceğim bir şeyler deneyeceğim bu seferimde. Besinleri pek dışlamadan, zararlıları yine az tüketmeye çalışarak beslenmeyi düşünyorum. 1-1.5 sene kendimi birçoğundan uzak tuttum. Fakat hayatımın stresli ve yoğun bir döneminde kontrolümü kaybettim ve tekrar kilo alma dönemim başladı. Bir de aralıklı orucu denemeye karar verdim ilk defa. Bakalım neler olacak...

Menüm
Saat 11.30
2 haşlanmış yumurta 6 zeytin
1 dilim peynir 1 ince dilim ekmek
Türk kahvesi ve 2 hurma

Saat 15.00
1 tabak kıymalı pırasa 1 ince dilim ekmek
1 kase salata 1 bardak ayran

Saat 16.30
2 hurma 10 fıstık 0.5 bardak sütle kahve

Saat 19.15
1 kase tarhana çorbası 1 kase pırasa
1 ince dilim ekmek 1 bardak ayran
1 elma

2.5 lt su 40 dk yürüyüş

sabah
yumurta, peynir, 5 zeytin, domates, biber, 1 tk reçel, 1 tk muammara
yufka ekmeği

öğlen
1 köfte kadar hindi eti, mozzarella peyniri, 1 tk mayonez, 1 dilim avakado
yufka ekmeği

ara
sade Türk kahvesi
cappicino (yarı yarıya kahve ve süt)
1,5 kk cevizli sucuk

akşam
kıymalı kabak yemeği, 1 kase hamurlu mercimekli yoğurt çorbası
salata
az yufka ekmeği

az sonra 1 mandalina yiyebilirim.

yatana kadar 1,5 lt su

azimli ilerliyorsun maşallah

Kız hani akşam yemeği yok ki. Nasıl aç duruyorsun? Bir sebze yiyebilirdin

Kız hani akşam yemeği yok ki. Nasıl aç duruyorsun? Bir sebze yiyebilirdin
Menüyü yazarken bu yorumu bekliyordum.
İkindi menüsü derken saat 17.00-17.30 gibiydi.Yumurta da yiyince tok tuttu.Akşam yemeğinde etli patates vardı ve patates yememek için de yemek istemedim.Başka bir şeyler yapmaya da üşendim.Belki aç olsaydım hazırladım.İşte böyle.
Aslında ikindi yesem de, akşam sadece yoğurt olsa diye aklımdan geçmiyor değil.

akşam hafif yenince sabaha çok güzel eksi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…