Sagol canim.Gecen gun aklima geldin abla yazcaktim sana. Tebrik ederim cok guzel zayiflamissin
iyi geceler kızlar
gece geç yatıyorum. sabah kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum. kalkıp giyinip çıkıyorum. öyle oluncada sabah arkadaşla simit alıyoruz. gerçi kahvaltıyı öğlene doğru yapıp yemek yemiyoruz.
bugün baget ekmek aldım ben de yarın sandeviç yapar götürürm diye
hoşgeldin cnm. nickin yabancı gelmedi anımsar gibiyim. ben de senin gibi 107den 70e düştüm şimdi tekrar 110 oldum ve mücadeleye başlamaya calışıyorum. biraz sancılı geçiyor bu süreç adaptasyon sorunu yaşıyorum.
inşallah canım. Allah güç, kuvvet, azim, sağlık versin cümlemize.Ben de hatırlıyorum. Hoşbuldummm.Valla kronik problemim olan kiloyla savaşmak dışında iyiyim sanırım. Bu sefer tartıda azalan her rakam kadar. Sabit tutmak da büyük amacım olacak inşallah
harikasın devamını dilerim. nasıl bir program uyguluyorsun? bir de kullandığın toz kolejenin fotosunu bana özelden atar mısın canım ben de inceleyeyim. benim de aklımda bu aralar.Sagol canim.
Gun gectikce sanki eriyorum.
Sarkma, cokme de olmadi sukur...
Sanirim yuruyusun ve egzersizin faydasi.
Bir de 2.aydayim toz kolojen kullaniyorum.
Eklemler, dizler, kaslar icin ciddi faydalarini gordum.
Sac ve cildimde de etkili oldu.
Kilo vermekten keyif aliyorum.
Bana ait olmayan yuklerden kurtulacagim insaallah.
Azmin elinden hic birsey kurtulmaz...
ben kahvaltılarımı, öğle yemeğimi akşamdan hazırlıyorum. ancak öğle yemeği sıcak yemekse eğer sabah hızlı şekilde ısıtıp termosa koyuyorum. sabah ne yiyeceğini planlamak ve hazırlamak zor oluyor. seramik bıçağım var. onunla akşamdan domates, salatalık, biber vs doğrayıp tupperware e koyuyorum. içine zeytin peynir. yanına da evden 1 dilim tahıl ekmeği, wasa vs koyarsın. sabah yumurta haşlayıp eklersin.gece geç yatıyorum. sabah kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum. kalkıp giyinip çıkıyorum. öyle oluncada sabah arkadaşla simit alıyoruz. gerçi kahvaltıyı öğlene doğru yapıp yemek yemiyoruz.
bugün baget ekmek aldım ben de yarın sandeviç yapar götürürm diye
hoşgeldin cnm. nickin yabancı gelmedi anımsar gibiyim. ben de senin gibi 107den 70e düştüm şimdi tekrar 110 oldum ve mücadeleye başlamaya calışıyorum. biraz sancılı geçiyor bu süreç adaptasyon sorunu yaşıyorum.
Topikten takip ediyorum bende. Dua topigine yaziyorkızlar kimde bonus un telefonu var görüşen var mı? annesinden haberiniz var mı son durumu ne acaba?
Eline saglik canim simdi gordum. İsmimide degistirmedim neden acaba
nick başlangıç kg geçen hafta bugün fark spor bengisu022 95 88,3 88,7 +0,4 240dk Amine Busra 104,9 103,4 -1,5 60kiloyum 88 88,2 +0,2 misafir1001 95,7 89,4 88,5 -0,9 @demetc 92 86 85,4 -0,6 @huzurunmeraklisi 93,5 92,3 -1,2 @HasibeG 110 108,2 110,3 +2,1
cuma günü yapamadığım tablo. kusura bakmayın kızlar fırsatım olmamıştı. başlangıç kilosu eksik olanlar cuma günü bildirirlerse tabloya eklerimAmine Busra nedense seni etiketleyemedim nicini yazdım ama ismin çıkmıyor.
Oncelikle beslenmemden bahsedeyim.
inşallah canım. Allah güç, kuvvet, azim, sağlık versin cümlemize.
harikasın devamını dilerim. nasıl bir program uyguluyorsun? bir de kullandığın toz kolejenin fotosunu bana özelden atar mısın canım ben de inceleyeyim. benim de aklımda bu aralar.
Tebrik ediyorum. Gerçekten iyi ilerliyorsunuz çok güzel kilo vermişsnz sağlık sorununuza rağmenOncelikle beslenmemden bahsedeyim.
Seker, pirinc, patates, beyaz un bunlari 3 aydir agzima surmedim.
Geri kalan herseyi yiyorum ama olculu yiyorum.
Kuru meyve ve taze meyve de yedigim icin tatli ihtiyaci hic duymuyorum.
Ekmegi once t.bugday, simdilerde siyez ekmegine cevirdim.
Hic ogun atlamiyorum.
Aralarda da meyve, kuru yemis, kuru meyve yiyorum.
Aksam yemegini en gec 17.30-18.00 arasi yiyorum, sonra sadece su ve bitki cayi iciyorum.
Gunde 3 lt su, 2 kupa yesil cay, 1 kupa da farkli bir bitki cayi iciyorum.
Spora gelince...
Gunde 10.000 ve uzeri adim atmaya calisiyorum.
Su aralar evde sabahlari 45-60 dk kadar tempolu oldugum yerde yuruyorum, kosuyorum.
Yani nabzimi hizlandirip, dusurerek kardiyo yapmis oluyorum.
Bir kac gun oncesine kadar gunde toplam 3 kez yuruyus yaptim. 18000 adim kadar, spor hekimligi okuyan bir kizimizin uyarisiyla dusurdum.
Oncesinde diz-bacak egzersizi yapiyorum.
Bu egzersizleri gunde uc kere mutlaka yapiyorum.
Kol-omuz calisiyorum.
Bunu henuz belli bir rutine oturtmadim, bunun icin biraz daha kilo vermeyi ve kollarimin incelmesini bekliyorum.
53 yasimda saglik sorunlarim oldugu halde yapabiliyorsam, gencler haydi haydi yapar...
İnşallah hedefinize ulaşıp korumak nasip olsunOncelikle beslenmemden bahsedeyim.
Seker, pirinc, patates, beyaz un bunlari 3 aydir agzima surmedim.
Geri kalan herseyi yiyorum ama olculu yiyorum.
Kuru meyve ve taze meyve de yedigim icin tatli ihtiyaci hic duymuyorum.
Ekmegi once t.bugday, simdilerde siyez ekmegine cevirdim.
Hic ogun atlamiyorum.
Aralarda da meyve, kuru yemis, kuru meyve yiyorum.
Aksam yemegini en gec 17.30-18.00 arasi yiyorum, sonra sadece su ve bitki cayi iciyorum.
Gunde 3 lt su, 2 kupa yesil cay, 1 kupa da farkli bir bitki cayi iciyorum.
Spora gelince...
Gunde 10.000 ve uzeri adim atmaya calisiyorum.
Su aralar evde sabahlari 45-60 dk kadar tempolu oldugum yerde yuruyorum, kosuyorum.
Yani nabzimi hizlandirip, dusurerek kardiyo yapmis oluyorum.
Bir kac gun oncesine kadar gunde toplam 3 kez yuruyus yaptim. 18000 adim kadar, spor hekimligi okuyan bir kizimizin uyarisiyla dusurdum.
Oncesinde diz-bacak egzersizi yapiyorum.
Bu egzersizleri gunde uc kere mutlaka yapiyorum.
Kol-omuz calisiyorum.
Bunu henuz belli bir rutine oturtmadim, bunun icin biraz daha kilo vermeyi ve kollarimin incelmesini bekliyorum.
53 yasimda saglik sorunlarim oldugu halde yapabiliyorsam, gencler haydi haydi yapar...
Teşekkürler,elinize sağlık.
nick başlangıç kg geçen hafta bugün fark spor bengisu022 95 88,3 88,7 +0,4 240dk Amine Busra 104,9 103,4 -1,5 60kiloyum 88 88,2 +0,2 misafir1001 95,7 89,4 88,5 -0,9 @demetc 92 86 85,4 -0,6 @huzurunmeraklisi 93,5 92,3 -1,2 @HasibeG 110 108,2 110,3 +2,1
cuma günü yapamadığım tablo. kusura bakmayın kızlar fırsatım olmamıştı. başlangıç kilosu eksik olanlar cuma günü bildirirlerse tabloya eklerimAmine Busra nedense seni etiketleyemedim nicini yazdım ama ismin çıkmıyor.
azimli ilerliyorsun maşallahİyi akşamlar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:1/2 ayva,1/2 elma,ekşi soslu brokoli, baharatlı 1 haşlanmış yumurta
Akşam:1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Kız hani akşam yemeği yok ki. Nasıl aç duruyorsun? Bir sebze yiyebilirdinİyi akşamlar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:1/2 ayva,1/2 elma,ekşi soslu brokoli, baharatlı 1 haşlanmış yumurta
Akşam:1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Teşekkürler,devamı gelir umarım.Şimdilik azim yerinde bakalım.azimli ilerliyorsun maşallah
Menüyü yazarken bu yorumu bekliyordum.Kız hani akşam yemeği yok ki. Nasıl aç duruyorsun? Bir sebze yiyebilirdin
akşam hafif yenince sabaha çok güzel eksi geliyor.Menüyü yazarken bu yorumu bekliyordum.
İkindi menüsü derken saat 17.00-17.30 gibiydi.Yumurta da yiyince tok tuttu.Akşam yemeğinde etli patates vardı ve patates yememek için de yemek istemedim.Başka bir şeyler yapmaya da üşendim.Belki aç olsaydım hazırladım.İşte böyle.
Aslında ikindi yesem de, akşam sadece yoğurt olsa diye aklımdan geçmiyor değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?