Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldiniz. Abur cuburu ve 3 beyazi birakarak baslayabilirsiniz :) tabiki herkese yer var burada

Hosgeldiniz. Abur cuburu ve 3 beyazi birakarak baslayabilirsiniz :) tabiki herkese yer var burada
Merhaba teşekkür ederim. :) Yarından itibaren menü yazmaya başlayacağım. Sistem hala aynı sanırım. Düzenli menü paylaşımı ve haftalık kilo girişi değil mi?

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,yarım poğaça,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:1/2 ayva,1 mandalina,ekşi soslu mantar
Akşam: 1 kase erişteli yeşilmercimek çorbası,yeşil salata
1.5 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

hoşgeldin canım aramıza

13 kilo harika valla tebrikler.
iyiyiz çok şükür. onun dışında bonusun annesi hastanede yatıyor belki duymuşsundur. ondan iyi haberler bekliyoruz.

sabah 11.00
yufka ekmeğiyle yumurta piyazı dürüm
peynir, 5 zeytin, 1 tk vişne reçeli
az domates salatalık

öğlen 14.00
6 adet etli bulgurlu lahana sarması
2-3 yk ev yoğurdu

akşam 19.00
2 köfte kadar hindi eti
1 parça karnabahar kızartma + 2 yk sarımsaklı yoğurt
makarna
salata

ara
çekirdek ve küçük parça cevizli sucuk (unsuz)

yatana kadar 1,5 lt su

30 dk yürüyüş

Gecen gun aklima geldin abla yazcaktim sana. Tebrik ederim cok guzel zayiflamissin

iyi geceler kızlar
çok şükür simiti kestim. kaç zamandır ben de sabahları simit boyoz alıyordum. kestim.
gece geç yatıyorum. sabah kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum. kalkıp giyinip çıkıyorum. öyle oluncada sabah arkadaşla simit alıyoruz. gerçi kahvaltıyı öğlene doğru yapıp yemek yemiyoruz.
Canim evden sandvic bile gotursen cok daha sağlıklı. Bu zamana kadar yedigimiz pogaca borek simit ne ise yaradi? Eve siparisle getirtiyodum borekleri baska seylerim yedim yedim ne oldum hem cebime zarar hem kendime
bugün baget ekmek aldım ben de yarın sandeviç yapar götürürm diye
hoşgeldin cnm. nickin yabancı gelmedi anımsar gibiyim. ben de senin gibi 107den 70e düştüm şimdi tekrar 110 oldum ve mücadeleye başlamaya calışıyorum. biraz sancılı geçiyor bu süreç adaptasyon sorunu yaşıyorum.

nickbaşlangıç kggeçen haftabugünfarkspor
bengisu022 9588,388,7+0,4240dk
Amine Busra 104,9103,4-1,5
60kiloyum 8888,2+0,2
misafir1001 95,789,488,5-0,9
D demetc 928685,4-0,6
huzurunmeraklisi 93,592,3-1,2
Bulamiyorum 110108,2110,3+2,1

cuma günü yapamadığım tablo. kusura bakmayın kızlar fırsatım olmamıştı. başlangıç kilosu eksik olanlar cuma günü bildirirlerse tabloya eklerim Amine Busra nedense seni etiketleyemedim nicini yazdım ama ismin çıkmıyor.

Hoşbuldum ben de hatırlıyorum. Bir kere yaptık tekrar yapabiliriz diye düşünüyorum bu sefer kalıcı olacak inşallah. Valla dediğin gibi adaptasyon o kadar zor ki. Kaç haftadır kendimi ikna etmeye çalışıyorum. Yarın başlarım, yarın olmadı öbür gün. Sonra aklıma burası geldi gerçekten bir önceki verişimde en büyük desteği buradan almıştım. Yine motive olmaya ve motive etmeye geldim.

Hoşgeldin hatırlıyorum seni.nasılsın iyi misin? Kilo vermek kadar korumak da önemli gerçekten
Ben de hatırlıyorum. Hoşbuldummm. Valla kronik problemim olan kiloyla savaşmak dışında iyiyim sanırım. Bu sefer tartıda azalan her rakam kadar. Sabit tutmak da büyük amacım olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…