Hosgeldiniz. Abur cuburu ve 3 beyazi birakarak baslayabilirsiniz :) tabiki herkese yer var buradaHerkese merhaba. 3 sene önce buraya 110 kilo ile başlamıştım. Yaklaşık 10 ayda sağlıklı beslenme bol sporla 78 kiloya düşmüştüm. Ve tabiki buradaki ortam ve destek ile. Kilomu bir süre koruduktan sonra tekrar almaya başladım. Aldıkça kötü hissetmeye, kötü hissettikçe almaya başladım. Ve şu an tartıya çıkmaya korkarak yaklaşık 120 kilo ile bu mesajı yazıyorumYeniden başlamak ve bu sefer aynı hatayı yapmadan koruyabilmek istiyorum.
Merhaba teşekkür ederim. :) Yarından itibaren menü yazmaya başlayacağım. Sistem hala aynı sanırım. Düzenli menü paylaşımı ve haftalık kilo girişi değil mi?Hosgeldiniz. Abur cuburu ve 3 beyazi birakarak baslayabilirsiniz :) tabiki herkese yer var burada
Evet,cuma da tartı.Bu arada hoşgeldiniz.Merhaba teşekkür ederim. :) Yarından itibaren menü yazmaya başlayacağım. Sistem hala aynı sanırım. Düzenli menü paylaşımı ve haftalık kilo girişi değil mi?
hoşgeldin canım aramızaHerkese merhaba. 3 sene önce buraya 110 kilo ile başlamıştım. Yaklaşık 10 ayda sağlıklı beslenme bol sporla 78 kiloya düşmüştüm. Ve tabiki buradaki ortam ve destek ile. Kilomu bir süre koruduktan sonra tekrar almaya başladım. Aldıkça kötü hissetmeye, kötü hissettikçe almaya başladım. Ve şu an tartıya çıkmaya korkarak yaklaşık 120 kilo ile bu mesajı yazıyorumYeniden başlamak ve bu sefer aynı hatayı yapmadan koruyabilmek istiyorum.
Merhaba hoşbuldumhoşgeldin canım aramıza
13 kilo harika valla tebrikler.Merhaba hanimlar, nasilsiniz?
Ilk bu baslikta yazmaya basladim.
Bir suredir de 4.takimdayim.
Diyete baslayali 20 aralikta 3 ay dolacak.
96,1 'den 83,7 kg'a dustum.
Diyet+yuruyus+egzersiz devam ediyorum.
Diyet isi sabir ve gayret istiyor.
Yaza kadar insaallah hedefime ulasirim.
Hepimiz ulasalim...
Oyle mi?13 kilo harika valla tebrikler.
iyiyiz çok şükür. onun dışında bonusun annesi hastanede yatıyor belki duymuşsundur. ondan iyi haberler bekliyoruz.
amin canım inşallahOyle mi?
Allah tez zamanda sifasini versin.
Evet cuma tarti gunu. Pazarteside haftasonunu kontrol icin tartiliyoruzMerhaba teşekkür ederim. :) Yarından itibaren menü yazmaya başlayacağım. Sistem hala aynı sanırım. Düzenli menü paylaşımı ve haftalık kilo girişi değil mi?
Gecen gun aklima geldin abla yazcaktim sana. Tebrik ederim cok guzel zayiflamissinMerhaba hanimlar, nasilsiniz?
Ilk bu baslikta yazmaya basladim.
Bir suredir de 4.takimdayim.
Diyete baslayali 20 aralikta 3 ay dolacak.
96,1 'den 83,7 kg'a dustum.
Diyet+yuruyus+egzersiz devam ediyorum.
Diyet isi sabir ve gayret istiyor.
Yaza kadar insaallah hedefime ulasirim.
Hepimiz ulasalim...
gece geç yatıyorum. sabah kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum. kalkıp giyinip çıkıyorum. öyle oluncada sabah arkadaşla simit alıyoruz. gerçi kahvaltıyı öğlene doğru yapıp yemek yemiyoruz.çok şükür simiti kestim. kaç zamandır ben de sabahları simit boyoz alıyordum. kestim.
bugün baget ekmek aldım ben de yarın sandeviç yapar götürürm diyeCanim evden sandvic bile gotursen cok daha sağlıklı. Bu zamana kadar yedigimiz pogaca borek simit ne ise yaradi? Eve siparisle getirtiyodum borekleri baska seylerim yedim yedim ne oldum hem cebime zarar hem kendime
hoşgeldin cnm. nickin yabancı gelmedi anımsar gibiyim. ben de senin gibi 107den 70e düştüm şimdi tekrar 110 oldum ve mücadeleye başlamaya calışıyorum. biraz sancılı geçiyor bu süreç adaptasyon sorunu yaşıyorum.Herkese merhaba. 3 sene önce buraya 110 kilo ile başlamıştım. Yaklaşık 10 ayda sağlıklı beslenme bol sporla 78 kiloya düşmüştüm. Ve tabiki buradaki ortam ve destek ile. Kilomu bir süre koruduktan sonra tekrar almaya başladım. Aldıkça kötü hissetmeye, kötü hissettikçe almaya başladım. Ve şu an tartıya çıkmaya korkarak yaklaşık 120 kilo ile bu mesajı yazıyorumYeniden başlamak ve bu sefer aynı hatayı yapmadan koruyabilmek istiyorum.
nick | başlangıç kg | geçen hafta | bugün | fark | spor |
| 95 | 88,3 | 88,7 | +0,4 | 240dk |
| 104,9 | 103,4 | -1,5 | ||
| 88 | 88,2 | +0,2 | ||
| 95,7 | 89,4 | 88,5 | -0,9 | |
D demetc | 92 | 86 | 85,4 | -0,6 | |
| 93,5 | 92,3 | -1,2 | ||
| 110 | 108,2 | 110,3 | +2,1 |
Hoşgeldin hatırlıyorum seni.nasılsın iyi misin? Kilo vermek kadar korumak da önemli gerçektenMerhaba teşekkür ederim. :) Yarından itibaren menü yazmaya başlayacağım. Sistem hala aynı sanırım. Düzenli menü paylaşımı ve haftalık kilo girişi değil mi?
Hoşbuldum ben de hatırlıyorum. Bir kere yaptık tekrar yapabiliriz diye düşünüyorum bu sefer kalıcı olacak inşallah. Valla dediğin gibi adaptasyon o kadar zor ki. Kaç haftadır kendimi ikna etmeye çalışıyorum. Yarın başlarım, yarın olmadı öbür gün. Sonra aklıma burası geldi gerçekten bir önceki verişimde en büyük desteği buradan almıştım. Yine motive olmaya ve motive etmeye geldim.iyi geceler kızlar
gece geç yatıyorum. sabah kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum. kalkıp giyinip çıkıyorum. öyle oluncada sabah arkadaşla simit alıyoruz. gerçi kahvaltıyı öğlene doğru yapıp yemek yemiyoruz.
bugün baget ekmek aldım ben de yarın sandeviç yapar götürürm diye
hoşgeldin cnm. nickin yabancı gelmedi anımsar gibiyim. ben de senin gibi 107den 70e düştüm şimdi tekrar 110 oldum ve mücadeleye başlamaya calışıyorum. biraz sancılı geçiyor bu süreç adaptasyon sorunu yaşıyorum.
Ben de hatırlıyorum. Hoşbuldummm.Hoşgeldin hatırlıyorum seni.nasılsın iyi misin? Kilo vermek kadar korumak da önemli gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?