Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah tek temennimiz :) kendinden bahseder misin
Ben 26 yasinda 2 cocuk annesi ev hanimiyim. Suan tek sorun hayatimda spor yok. Elden geldigince yapmaya cabaliyorum. Kucugu emziriyorum. O yuzden diyetimide cok acamiyorun
Ben 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim.Ev hanımıyım.Bende yaramaz 2 kedi annesiyim
Rabbim suhuletle vermeyi nasib etsin.

Ben 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim.Ev hanımıyım.Bende yaramaz 2 kedi annesiyim
Rabbim suhuletle vermeyi nasib etsin.
Bak yaşıt çıktık. İstersek cok guzel veririz. Simdi vermezsek 30larda daha da zorlasacak. Ustelik gelecegin seker hastasi adayiyiz. Benim ailemde babam haric hepimiz kiloluyuz. Baskul ailesi gibiyiz annemde seker tansiyon astim ne ararsan var. Hep kilodan...

evet doğru diyorsun.Ben anne tarafındanda baba tarafındanda tek kilolu bireyim piyango dönmüş dolaşmış bana vurmuş

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:İnce bir dilim sarımsaklı ekmek,yarım zeytinli poğaça
Akşam: Ekşi soslu mantar,1 kase yoğurt
2 lt. su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

İyi akşamlar bugünün menüsü
Öğlen 1 de
3 d kadar kepekli ekmekke tost
Çökelek
3 zeytin
Köz biber patlıcan

Ara 5 te
1 kase yulaf( kakao süt kuru incir elma))

Akşam 6 da
1 tabak ıspanak yemeği 2 ceviz
Ara
Bir kase patlamış mısır
10 kadar fıstık
Spor 60 dk leslie

14 aralik menusu

Detoks suyu

Saat 12.00
Az yumurta
1 dilim ekmek
Birkac tavuk parcasi
Salatalik
Yarim dilim kasar
Yesilcay

Nescafe

15.00
Turk kahvesi havuc topu 3 tane

18.30
Corba
Bezelye yemegi
Bulgur
Tursu

1 çay

Gun icinde 1 lt detoks suyu tamamlandi

30 dk leslie+ 15 dk eliptik 45 dk

Eklentiler

• IMG_20201214_184415.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20201214_152429_326.webp
    78,1 KB · Görüntüleme: 25
öğlen 12.00
sucuklu peynirli biberli omlet
5 siyah zeytin
1 dilim saf çavdar ekmeği
2 çeri domates, köz kapya biber

ara 14.15
2 yk na yakın yulaftan lapa (1 tk fıstık ezmesi, 2 tk h.cevizi, çiğ badem, 1/2 cennet hurması, 1tk bal, kakao, tarçın)

akşam 19.00
1 tabak etli bulgurlu lahana sarması
salata + 2 yk yoğurtlu brokoli havuç salatası

ara
çekirdek
2-3 lokma ekmekle muammara

yatana kadar 1,5 lt su

30 dk yürüyüş

Spor yaptığın için sarma dengelenmştir..Aslında biz diyette sarma yetmeyeceğimizi düşünüyoruz. Sürekli karbon olmazsa ve porsiyon kontrolü olursa çok da güzel ilerleyebilirz

Biraz önce notlarıma baktm 14 ekimde 91.4
Bugün 4 aralık 87. 2
Fark 2 ayda 4.2 benim için çok iyi. Bu şekilde dikkat etsem bile 4 ayda en kötü 79 olabilirim. Başlarken 3 hedef koymuştum 87. 84 79 . Birinci hedefime ulaştm şimdiki 84 hedefm

İnşallah olacak gayrete devam.
Bende burda aradim taradim buldum. 30 eylul de 111.1 imişim. 2.5 ayda 8 kg vermiş olmuşum

Senin sonuç çok iyi canım. 3 5 ayda çok fark olacak.
Sizin kilolara gelince tikanma olur. İnşallah hepimize istikrarla sona erdirmek nasip olsun. Cocuklar uyumadi hâlâ acımdan ölüyorum. Süt içtim ama kesmedi :'(
Bende kalktim firinda kereviz yapiyorum sabah için

Slm kizlar
Gelemedim bir kaç gün yine akşam atistirmaliklarimi sonlandırdım ama 2 gündür sabah kahvaltida simit yiyorum yine

Slm kizlar
Gelemedim bir kaç gün yine akşam atistirmaliklarimi sonlandırdım ama 2 gündür sabah kahvaltida simit yiyorum yine
Canim evden sandvic bile gotursen cok daha sağlıklı. Bu zamana kadar yedigimiz pogaca borek simit ne ise yaradi? Eve siparisle getirtiyodum borekleri baska seylerim yedim yedim ne oldum hem cebime zarar hem kendime

Aksamdan kereviz yapmistim. Cok hosuma gitti patates gibi oldu tabi tadi farkli ama mayhoş benim hoşuma gitti. Sadece acisi fazla kaçmış birde benim firin cok hizli pisirdigi icin baharatlari yakti

Eklentiler

• IMG_20201215_111758.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 29
Canim evden sandvic bile gotursen cok daha sağlıklı. Bu zamana kadar yedigimiz pogaca borek simit ne ise yaradi? Eve siparisle getirtiyodum borekleri baska seylerim yedim yedim ne oldum hem cebime zarar hem kendime
sonuçta bir de hem kilo alyoruz hem de mutsuz oluyoruz.
Aksamdan kereviz yapmistim. Cok hosuma gitti patates gibi oldu tabi tadi farkli ama mayhoş benim hoşuma gitti. Sadece acisi fazla kaçmış birde benim firin cok hizli pisirdigi icin baharatlari yakti
afiyet olsun.

Herkese merhaba. 3 sene önce buraya 110 kilo ile başlamıştım. Yaklaşık 10 ayda sağlıklı beslenme bol sporla 78 kiloya düşmüştüm. Ve tabiki buradaki ortam ve destek ile. Kilomu bir süre koruduktan sonra tekrar almaya başladım. Aldıkça kötü hissetmeye, kötü hissettikçe almaya başladım. Ve şu an tartıya çıkmaya korkarak yaklaşık 120 kilo ile bu mesajı yazıyorum Yeniden başlamak ve bu sefer aynı hatayı yapmadan koruyabilmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…