Ben 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim.Ev hanımıyım.Bende yaramaz 2 kedi annesiyimİnşallah tek temennimiz :) kendinden bahseder misin
Ben 26 yasinda 2 cocuk annesi ev hanimiyim. Suan tek sorun hayatimda spor yok. Elden geldigince yapmaya cabaliyorum. Kucugu emziriyorum. O yuzden diyetimide cok acamiyorun
Bak yaşıt çıktık. İstersek cok guzel veririz. Simdi vermezsek 30larda daha da zorlasacak. Ustelik gelecegin seker hastasi adayiyiz. Benim ailemde babam haric hepimiz kiloluyuz. Baskul ailesi gibiyizBen 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim.Ev hanımıyım.Bende yaramaz 2 kedi annesiyim
Rabbim suhuletle vermeyi nasib etsin.
evet doğru diyorsun.Ben anne tarafındanda baba tarafındanda tek kilolu bireyimBak yaşıt çıktık. İstersek cok guzel veririz. Simdi vermezsek 30larda daha da zorlasacak. Ustelik gelecegin seker hastasi adayiyiz. Benim ailemde babam haric hepimiz kiloluyuz. Baskul ailesi gibiyizannemde seker tansiyon astim ne ararsan var. Hep kilodan...
Spor yaptığın için sarma dengelenmştir..Aslında biz diyette sarma yetmeyeceğimizi düşünüyoruz. Sürekli karbon olmazsa ve porsiyon kontrolü olursa çok da güzel ilerleyebilirzöğlen 12.00
sucuklu peynirli biberli omlet
5 siyah zeytin
1 dilim saf çavdar ekmeği
2 çeri domates, köz kapya biber
ara 14.15
2 yk na yakın yulaftan lapa (1 tk fıstık ezmesi, 2 tk h.cevizi, çiğ badem, 1/2 cennet hurması, 1tk bal, kakao, tarçın)
akşam 19.00
1 tabak etli bulgurlu lahana sarması
salata + 2 yk yoğurtlu brokoli havuç salatası
ara
çekirdek
2-3 lokma ekmekle muammara
yatana kadar 1,5 lt su
30 dk yürüyüş
İnşallah olacak gayrete devam.Biraz önce notlarıma baktm 14 ekimde 91.4
Bugün 4 aralık 87. 2
Fark 2 ayda 4.2 benim için çok iyi. Bu şekilde dikkat etsem bile 4 ayda en kötü 79 olabilirim. Başlarken 3 hedef koymuştum 87. 84 79 . Birinci hedefime ulaştm şimdiki 84 hedefm
Senin sonuç çok iyi canım. 3 5 ayda çok fark olacak.İnşallah olacak gayrete devam.
Bende burda aradim taradim buldum. 30 eylul de 111.1 imişim. 2.5 ayda 8 kg vermiş olmuşum
Sizin kilolara gelince tikanma olur. İnşallah hepimize istikrarla sona erdirmek nasip olsun. Cocuklar uyumadi hâlâ acımdan ölüyorum. Süt içtim ama kesmedi :'(Senin sonuç çok iyi canım. 3 5 ayda çok fark olacak.
çok şükür simiti kestim. kaç zamandır ben de sabahları simit boyoz alıyordum. kestim.Slm kizlar
Gelemedim bir kaç gün yine akşam atistirmaliklarimi sonlandırdım ama 2 gündür sabah kahvaltida simit yiyorum yine
Canim evden sandvic bile gotursen cok daha sağlıklı. Bu zamana kadar yedigimiz pogaca borek simit ne ise yaradi? Eve siparisle getirtiyodum borekleri baska seylerim yedim yedim ne oldum hem cebime zarar hem kendimeSlm kizlar
Gelemedim bir kaç gün yine akşam atistirmaliklarimi sonlandırdım ama 2 gündür sabah kahvaltida simit yiyorum yine
sonuçta bir de hem kilo alyoruz hem de mutsuz oluyoruz.Canim evden sandvic bile gotursen cok daha sağlıklı. Bu zamana kadar yedigimiz pogaca borek simit ne ise yaradi? Eve siparisle getirtiyodum borekleri baska seylerim yedim yedim ne oldum hem cebime zarar hem kendime
afiyet olsun.Aksamdan kereviz yapmistim. Cok hosuma gitti patates gibi oldu tabi tadi farkli ama mayhoş benim hoşuma gitti. Sadece acisi fazla kaçmış birde benim firin cok hizli pisirdigi icin baharatlari yakti
Aynen oyle. Yedik yedikte mutlu olabildik mi? Şuan aç uyuyorum ama verdigimi gordukce cok mutlu oluyorumsonuçta bir de hem kilo alyoruz hem de mutsuz oluyoruz.
afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?