Maşallah süper gidiyorsunuz.İnşallah sağlıkla istediğiniz kiloya kavuşursunuz.Tunaydin nerde tartilar
Gecen hafta:103.4
Bugun: 102
Fark: 1.4
Bende seni tebrik ediyorum en basindan beri azimle ilerliyorsun.Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 88.5
Bu hafta: 87.6
Giden: 0.9
Toplam giden: 8.1
Hedef: 65
Yilbasina 2 hafta kaldi hani 85 hedefin :) bence istersen 2 hafta da 2.5 kg verirsinCuma 88.2
Bugün 87.4
Fark -0.8
Wc yoktu. Yoksa daha iyi olurdu. Ama bu da yetersiz. Hızlanmam lazım benim.
Tebrik ederim en çokta spor için. Eminim ki cok guzel incelmissindir ekimden beri. Cok güzel spor yapiyosunSelam kızlar
Geçen cuma 88.7
Bugün 87.7
Fark - - 1 kg
Spor300 dk
4 paket margarinden kurtuldum.
Birde dün cektigim ilk öncesi sonrası resminide birakayim buraya :)
Yaz boyu hic pantolon giyemedim. Hicbiri olmuyodu. Bu tunigide o gun giydim yasaklarin ilk kalktığı zamandi kızı gezmeye cikardik. Resimlere bakinca ben bu şekilde nasil gezdim diye cok uzuldum. Sonra yaz boyu siyah bir tunigimi parduse niyetine giydim hep..
İnsallah. Bu ay bende farketmeye basladikca daha iyi motivasyon olmaya basladim :)Maşallah. Çok güzel farketmiş
Herkese bravo darısı başıma inşallah
Teşekkürler,sözlerinize aynen katılıyorum.Az da olsa çok da olsa eksi olsun,azalsın.Hatta ben durma da bekliyorum.Daha önceki kilo verimimde bir -iki hafta durup sonra azalmaya devam ediyordu.Bende seni tebrik ediyorum en basindan beri azimle ilerliyorsun.
Ben 30 kasımdan sonra güzel adapte oldum. Öncesinde daha cok koruma döneminde gibiydim. Olsun saglik olsun. Geç olsun güç olmasınbu şekilde eksilmeye devam etsek yeter
Arada o kadar fark var ki,tebrik ediyorum.Birde dün cektigim ilk öncesi sonrası resminide birakayim buraya :)
Yaz boyu hic pantolon giyemedim. Hicbiri olmuyodu. Bu tunigide o gun giydim yasaklarin ilk kalktığı zamandi kızı gezmeye cikardik. Resimlere bakinca ben bu şekilde nasil gezdim diye cok uzuldum. Sonra yaz boyu siyah bir tunigimi parduse niyetine giydim hep..
Tesekkur ederim. İnşallah cok daha guzel oncesi sonrasi resimlerimiz olacak :)Arada o kadar fark var ki,tebrik ediyorum.
Ek olarak çayın yanında 20 tane kadar çubuk krakerMerhabalar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,1 dilim pırasalı börek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:1/2 ayva,2 lokma peynir ekmek,1 çatal kek,1tatlı kaşığı süzme yoğurt
Akşam: 1 küçük tabak fasulye piyazı
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?