O zaman hemen uyumaya bak acikabilirsin çünküMenüyü yazarken bu yorumu bekliyordum.
İkindi menüsü derken saat 17.00-17.30 gibiydi.Yumurta da yiyince tok tuttu.Akşam yemeğinde etli patates vardı ve patates yememek için de yemek istemedim.Başka bir şeyler yapmaya da üşendim.Belki aç olsaydım hazırladım.İşte böyle.
Aslında ikindi yesem de, akşam sadece yoğurt olsa diye aklımdan geçmiyor değil.
Gercekten öyle bak. Gecen hafta her gun cok guzel eksiler gordum ama cok aç kaldim geceleriakşam hafif yenince sabaha çok güzel eksi geliyor.
Ben de şimdi açım. İnş biraz eksi görebilirm. Pazartesi gördüğüm eksiyi koruduysam bile razıyımGercekten öyle bak. Gecen hafta her gun cok guzel eksiler gordum ama cok aç kaldim geceleri
İnsallah. Hemen uyumaya calisBen de şimdi açım. İnş biraz eksi görebilirm. Pazartesi gördüğüm eksiyi koruduysam bile razıyım
Yogurdun icine 2 corba kasigi da yulaf...Menüyü yazarken bu yorumu bekliyordum.
İkindi menüsü derken saat 17.00-17.30 gibiydi.Yumurta da yiyince tok tuttu.Akşam yemeğinde etli patates vardı ve patates yememek için de yemek istemedim.Başka bir şeyler yapmaya da üşendim.Belki aç olsaydım hazırladım.İşte böyle.
Aslında ikindi yesem de, akşam sadece yoğurt olsa diye aklımdan geçmiyor değil.
Yaaaa cok üzüldüm :'(Kızlar çok üzüldüm Bonus annesini kaybetmiş
Ben de öyleyim ya. Bonusu burada yıllardr tanıyorum onu çok severim. Sevdiğim kişinin acısıKendi annemi kaybetmiş kadar cok uzuldum kendime gelemedim gordugumden beri :'(
mesajını okuyunca yeminle içim bir tuhaf oldu. o kadar üzüldüm ki anlatamam. kelimeler anlamsız kalıyor.Kızlar çok üzüldüm Bonus annesini kaybetmiş
bonus şimdi darmadağındırBen de öyleyim ya. Bonusu burada yıllardr tanıyorum onu çok severim. Sevdiğim kişinin acısı
Allah rahmet eylesin,ailesine sabır diliyorum.Kızlar çok üzüldüm Bonus annesini kaybetmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?