Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaa öylemiymiş bak bunu ilk defa duydum ohaoldumsmile
O zaman bundan sonra yemiycem de pişman da olmuycam kaydirigubbakcemile3 bugün 5 te yedim en son açlıktan kıvranıyorum hemen uyuyum sabah kalkıp tartılıcam inşallah kilo kaybı olur regl olmama rağmen :Saruboceq:

Oy için teşekkürler beni sizler varettiniz kaydirigubbakcemile3

men geldimm henüz tam geldim de sayulmaz aslında bu ara bir koşturmaca gidiyor valla ne çok sevenim varmış herkes beni çağırıyor biyerlere gelsene diye iki gün evdeydim ama ondada temizlik yaptım evimi silip süpürdüm bikaçgün öncede evime misafir geldi görümcemler onlardan sonra temizliği yani hiç açıpta nete bakma fırsatım olmadı ama sizleri çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk özledimmm :asigim::1hug:

kilo durumunu soracak olursanız bi salmışım kendimiki aklınız durur bi düzene oturtamadığım için de öyle gidiyor vee hhhhhhhhiiiiiiiiiçççççççç umrumda değil:smiley-cool: bence kesin fark var tartıda ama geçengün kardeşim ve teyzem oo maşallah zayıflamaya devam dimii gayet iyisin kilo vermişsin yine dediler ama ben yiyorum affetmeden hemde dedim yok ama kilo almamışsın dediler bilmiyorum stres yapınca daha beter oluyor yaa çok stres yapmışım kendime ne kadar stres o kadar kilo demek şimdi bunu daha iyi anlıyorum stres yasakkkkk kilolu insana yasakkelime neyse işte bilanço böyle hiç tartılmadım diyete başladıktan sonrada tartılmayı düşünmüyorum birde endokrnolojiye gidicem bütün testleri yaptırıyım diyorum kilo vermek isteyen herkes mutlaka yaptırmalı. geçen bir yazı okudum eğer diyetle kilo veremityorsanız mutlaka hormonlarınızda bir problen vardır diyor ve ciddi ciddi kafama koydum gidip muayene olacam

vaaay o da ne öyle? sütnine ev yemekleri tükyanı mı açtınız

oo yenoşum görmemişin napayısın oğluşumun sünneti için tebrik etmişsin çok teşekkür ediyorum canım buarada ne kadar erken olursa o kadar iyiymiş be bunu anladım sünnet olurken anladığı için baya ağladı ama acıdan değil onu tuttukları için ağladı bende tabi onla beraber o bağırdıkça bırakın tamam istemiyorum verin oğlumu dememek için kendimi zor tuttum valla:kedi:

başka tebrik eden herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar geçmişi okumadım pek bi baktım ilk çıkan sayfaya okadar :kedi:

ben kaçıyom hatunlar yeni gelenler hoşgelmişler iyiki gelmişler sizi çooooooookkk seviyom devamlı aklımdasınız ama bu ara gerçekten çok yoğun olduğum için bi fırsatını bulupta görüşemedik öpüyormm hepiciğinizi bol kilo vermelerrr canlarımmm opuyorumnanaktanyenoşummm senide öpüyoyum yafyummmm iyi geceler sanada opuyorumnanaktan

Aaaa tursari gelmiş hoş gelmiş..:teytey: :sm_cool:

Nasılsın tatlım..?? İyi olmana sevindim...Bende iyi sayılırım,şişmanlıyorum bol bol..

Dün kızımın doğum günüydü..Oğlumda çok iyi sırf çene olarak dolaşıyor ortada,WC olayını iyice kıvırdı maşallah...
Sizde durumlar nasıl..??

Peki canım sünnet esnasında anestezi yapılmadımı..??

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bu arada bahar maşallah ne güzel bir yüzün var Allah nazarlardan saklasın bende oy verdim

Çoookkk teşekkür ederim tursari a.s.

Ben de kesin hormonlarımda birşey var ondan böyle şişkoyum diye gitmiştim doktora özel olarak birsürü test yaptırdım birsürü para verdim sonuç :uhm: herşey düzenli herşey normal :1shok: gitti paracıklarım akannehir

Yahu ben günde sadece 1 öğün yemek yerdim ama yine de şu haldeydim ama düzensiz beslenme kurbanıyım ben beslenmem düzene giriyor ve ben zayıflıyorum :sm_cool:

Dün en son 5 te yemiştim sonra hiçbirşey yemedim gece 12 de uyudum belki bol bol su içtim belki kilo kaybı olur diye ama yok hatta artış var ben regl şişkinliğine bağlıyorum eyvahedigeldismile yani umarım öyledir :sinifsinif: şu regl bitse de kilo kaybına devam etse yahuuu :gitme:

28 yıl, en son 105 kg idi , 178 cm.

Çok güzel sen de hemen hemen carnivale ayseher karışımı gibisin =) yaş 28 boy 1.78 carnivale kilo 105 ayseher. eminim dışardan bakınca şişman bile görünmüyorsun fazla sıkma kendini 20 kilo versen bebek gibi görünürsün aklinialirimsmile

Benden sana tek tavsiye günde ortalaama 3 LT su kesin tüket.

ben de oy verdim canım. ilk fotoğrafın şebnem feraha benziyo kız baya oy veren olmuş ama

Oy veren herkese çok teşekkür ediyorum a.s.

Eylüle kadar devam edecek şuan ki 1. 565 puanda falan ben eylüle kadar zayıflıyım oyumu 1000 bile yaparım yeter ki zayıflıyım :sm_cool: ucunda çift kişilik paris seyahati var aklinialirimsmile o zamana kadar bir koca bulurum kendime balayına gideriz kaydirigubbakcemile3

Oyyy oyyyy nezaman geliyosun seni karşılıyayım ben...kaydirigubbakcemile3
Katmeri neli yapıcan,sademi.??

Nasıl zevkle hazırlarsın sen şimdi mamaları...

yağmurgözlü bizim elemanlar nerde yaaa..:hulya:

canım bu gece yola çıkıyoruz....sabah 9 da başlıyormuş tören...katmeri sade sever paşam...)))
güzelim senin bir sözün vardır hani herhalde ...herkes zayıfladı kimse uğramıyor artık...elemanlar hedefe ulaştılar sanırım...sempatiksalakcinni

Yeni gelen şişmandaşlar hoş gelmişler..a.s.

Bu arada lütfen ikide bir yaş muhabbeti yapılmasın,:roflol:artık orta yaş bile 50 yaşında başlıyor..aklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol::roflol:
aaa ilginç neymiş demekki yicez ama pişman olmayacaz...yerimseniben
klasik politikacı sözü...alemsin kıs :roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin...okurken yoruldum bu tempoya kilomu kalır kıs...

canım endokrine giderken banada uğrasana...şu işe yaramaz bünyeyide al götür...nesi varsa bende öğrenip kurtulam...bilmiyorumkismile

vaaay o da ne öyle? sütnine ev yemekleri tükyanı mı açtınız
aslında en büyük hayalimdi öyle küçük şirin bir yer açmak....)) canım oglum asker yemin törenine gidiyorum..bunlarda paşamın özledikleri...yürüyen lokanta gibi gidiyoruz işte...:))

Allah gönlüne göre versin canım...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…