Umutbahar yediklerin yüzünden asla pişman olma..
Örneğin zayıf kişiler yediklerinde pişman oluyorlarmı..Hayır...
bir lokma ısırsan bile, beyinde arzuladığın yiyyeceğin resmi belirleniyor ve sen her pişmanlığında o yiyeceği düşünerek vicdan azabı çektiğin için bilinç altı onu yemişsin gibi algılayıp kimyasal hormon yayıyormuş...
Diyor kitabın yazarı abla..Bence mantıklı...:)))
mucuksss,yine oyladım seni sayemizde bi yerlere gelicen..
az önce oğluşum aradı..çok mutlu oldum...sipariş vermek için aramış...:)))
sirkeli simit...çatal...ıspanaklı börek...kuru köfte...zyağlı sarma...patates köftesi...birde biz bazlamaç diyoruz bazı yerlerde katmer deniyor....topramm bilir....)) oyy oyy kızlar yürüyen lokanta gibi olcaz...
işin kötüsü bunca şeyi yapıpta yemeden nasıl durcammmm....
vaaay o da ne öyle? sütnine ev yemekleri tükyanı mı açtınız
ben kaçıyom hatunlar yeni gelenler hoşgelmişler iyiki gelmişler sizi çooooooookkk seviyom devamlı aklımdasınız ama bu ara gerçekten çok yoğun olduğum için bi fırsatını bulupta görüşemedik öpüyormm hepiciğinizi bol kilo vermelerrr canlarımmm opuyorumnanaktanyenoşummm senide öpüyoyum yafyummmm iyi geceler sanada opuyorumnanaktan
Bu grupta sadece zayıflamak isteyenler var sen de onu istiyorsan Katıldın bile
Hoşgeldin aramıza a.s.
Yaş, kilo, boy =) bu 3ünü istiyorum :uhm:
bu arada bahar maşallah ne güzel bir yüzün var Allah nazarlardan saklasın bende oy verdim
28 yıl, en son 105 kg idi , 178 cm.
ben de oy verdim canım. ilk fotoğrafın şebnem feraha benziyo kızbaya oy veren olmuş ama
canım bu gece yola çıkıyoruz....sabah 9 da başlıyormuş tören...katmeri sade sever paşam...)))
Oyyy oyyyy nezaman geliyosun seni karşılıyayım ben...kaydirigubbakcemile3
Katmeri neli yapıcan,sademi.??
Nasıl zevkle hazırlarsın sen şimdi mamaları...
yağmurgözlü bizim elemanlar nerde yaaa..:hulya:
:roflol::roflol::roflol::roflol:Yeni gelen şişmandaşlar hoş gelmişler..a.s.
Bu arada lütfen ikide bir yaş muhabbeti yapılmasın,:roflol:artık orta yaş bile 50 yaşında başlıyor..aklinialirimsmile
aaa ilginç neymiş demekki yicez ama pişman olmayacaz...yerimsenibenUmutbahar yediklerin yüzünden asla pişman olma..
Örneğin zayıf kişiler yediklerinde pişman oluyorlarmı..Hayır...
bir lokma ısırsan bile, beyinde arzuladığın yiyyeceğin resmi belirleniyor ve sen her pişmanlığında o yiyeceği düşünerek vicdan azabı çektiğin için bilinç altı onu yemişsin gibi algılayıp kimyasal hormon yayıyormuş...
Diyor kitabın yazarı abla..Bence mantıklı...:)))
mucuksss,yine oyladım seni sayemizde bi yerlere gelicen..
klasik politikacı sözü...alemsin kıs :roflol::roflol::roflol:aaaa öylemiymiş bak bunu ilk defa duydum ohaoldumsmile
O zaman bundan sonra yemiycem de pişman da olmuycam kaydirigubbakcemile3 bugün 5 te yedim en son açlıktan kıvranıyorum hemen uyuyum sabah kalkıp tartılıcam inşallah kilo kaybı olur regl olmama rağmen :Saruboceq:
Oy için teşekkürler beni sizler varettiniz kaydirigubbakcemile3
men geldimm henüz tam geldim de sayulmaz aslında bu ara bir koşturmaca gidiyor valla ne çok sevenim varmış herkes beni çağırıyor biyerlere gelsene diye iki gün evdeydim ama ondada temizlik yaptım evimi silip süpürdüm bikaçgün öncede evime misafir geldi görümcemler onlardan sonra temizliği yani hiç açıpta nete bakma fırsatım olmadı ama sizleri çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk özledimmm :asigim::1hug:
hoşgeldin...okurken yoruldum bu tempoya kilomu kalır kıs...kilo durumunu soracak olursanız bi salmışım kendimiki aklınız durur bi düzene oturtamadığım için de öyle gidiyor vee hhhhhhhhiiiiiiiiiçççççççç umrumda değil:smiley-cool: bence kesin fark var tartıda ama geçengün kardeşim ve teyzem oo maşallah zayıflamaya devam dimii gayet iyisin kilo vermişsin yine dediler ama ben yiyorum affetmeden hemde dedim yok ama kilo almamışsın dediler bilmiyorum stres yapınca daha beter oluyor yaa çok stres yapmışım kendime ne kadar stres o kadar kilo demek şimdi bunu daha iyi anlıyorum stres yasakkkkk kilolu insana yasakkelime neyse işte bilanço böyle hiç tartılmadım diyete başladıktan sonrada tartılmayı düşünmüyorum birde endokrnolojiye gidicem bütün testleri yaptırıyım diyorum kilo vermek isteyen herkes mutlaka yaptırmalı. geçen bir yazı okudum eğer diyetle kilo veremityorsanız mutlaka hormonlarınızda bir problen vardır diyor ve ciddi ciddi kafama koydum gidip muayene olacam
aslında en büyük hayalimdi öyle küçük şirin bir yer açmak....)) canım oglum asker yemin törenine gidiyorum..bunlarda paşamın özledikleri...yürüyen lokanta gibi gidiyoruz işte...:))vaaay o da ne öyle? sütnine ev yemekleri tükyanı mı açtınız
Oy veren herkese çok teşekkür ediyorum a.s.
Eylüle kadar devam edecek şuan ki 1. 565 puanda falan ben eylüle kadar zayıflıyım oyumu 1000 bile yaparım yeter ki zayıflıyım :sm_cool: ucunda çift kişilik paris seyahati var aklinialirimsmile o zamana kadar bir koca bulurum kendime balayına gideriz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?