hanımlar günaydınnnn
klasik politikacı sözü...alemsin kıs :roflol::roflol::roflol:
Allah gönlüne göre versin canım...opuyorumnanaktan
oylarınızı bekliyorumartist olacam kaydirigubbakcemile3
Merhaba gençlik,naaber..:)))
Ben çok isterim ama,beyim kızar dermişim...:roflol:
Siz şişko yarışmalara katılın, ben hakiki güzellik yarışmasına katılıcam,tek korkum boydan kaybedebilirim belki...:roflol:
Ben de verdim oyumu)
Demekki melekler korusun takip ediliyor...aklinialirimsmile
Çok güzel sen de hemen hemen carnivale ayseher karışımı gibisin =) yaş 28 boy 1.78 carnivale kilo 105 ayseher. eminim dışardan bakınca şişman bile görünmüyorsun fazla sıkma kendini 20 kilo versen bebek gibi görünürsün aklinialirimsmile
Benden sana tek tavsiye günde ortalaama 3 LT su kesin tüket.
Oy veren herkese çok teşekkür ediyorum a.s.
Eylüle kadar devam edecek şuan ki 1. 565 puanda falan ben eylüle kadar zayıflıyım oyumu 1000 bile yaparım yeter ki zayıflıyım :sm_cool: ucunda çift kişilik paris seyahati var aklinialirimsmile o zamana kadar bir koca bulurum kendime balayına gideriz kaydirigubbakcemile3
canım bu gece yola çıkıyoruz....sabah 9 da başlıyormuş tören...katmeri sade sever paşam...)))
güzelim senin bir sözün vardır hani herhalde ...herkes zayıfladı kimse uğramıyor artık...elemanlar hedefe ulaştılar sanırım...sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol:
aaa ilginç neymiş demekki yicez ama pişman olmayacaz...yerimseniben
klasik politikacı sözü...alemsin kıs :roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin...okurken yoruldum bu tempoya kilomu kalır kıs...
canım endokrine giderken banada uğrasana...şu işe yaramaz bünyeyide al götür...nesi varsa bende öğrenip kurtulam...bilmiyorumkismile
aslında en büyük hayalimdi öyle küçük şirin bir yer açmak....)) canım oglum asker yemin törenine gidiyorum..bunlarda paşamın özledikleri...yürüyen lokanta gibi gidiyoruz işte...:))
Allah gönlüne göre versin canım...opuyorumnanaktan
''Siz şişko yarışmalara katılın'' dedi mafoldumben :gitme:
Eylüle kadar kim şişko kalcak acaba burdaaa hepimiz hafif balıketli diye anılacağız kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
Hem ben hiçbir zaman 38 beden olmak istemedim ki 42 neyime yetmiyor bence çok zayıf olmak hoş değil erkekler diyor ya tuttun mu eline gelecek diye kaydirigubbakcemile3 işte ondan :dance:
Slmlar..Ben de 11 gündür diyetteyim;ama daha hiç çıkmadım basküle..Ay sonunda tartılacağım bakalım ne kadar vermişim zemuszemus
ay ne güzel ya. hayırlı teskereler olsun. ben de paşamın o hallerini görcek miyim acaba. şimdi 16 aylık. ama çabuk geçio zaman dimi
bende 44 , 46 ya razıyım...58 bedenden...50 e düştüm...kalıbına göre 48 de giydiğim oluyor..sositosositosositosositosositososito
baharcım bende oy verdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?