Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

klasik politikacı sözü...alemsin kıs :roflol::roflol::roflol:

Allah gönlüne göre versin canım...opuyorumnanaktan[/QUOTE]

Aminnn ablacımmmm paris falan hikaye ben daha güzel ülkemin istanbulunu görmemişim :1no2: parisi ne yapayım :gitme:

Ama şu yarışmada ilk 10 a gireyim elemeler istanbulda aklinialirimsmile istanbulaaa gitcem hihoyyyt Carnivale sende bir profil oluştursana şu thinkplus için kız boyun posun var maşaalllaaahhh bizden iyisinimi bulacaklar kaydirigubbakcemile3 bence burdan katılmak isteyen herkes katılsın ne güzel olur ilk 10 a kalırsak istanbulda KK toplantısı gibi olur kaydirigubbakcemile3 zemuszemus hihoyyyt :sm_cool:

klasik politikacı sözü...alemsin kıs :roflol::roflol::roflol:

Allah gönlüne göre versin canım...opuyorumnanaktan

Aminnn ablacımmmm paris falan hikaye ben daha güzel ülkemin istanbulunu görmemişim :1no2: parisi ne yapayım :gitme:

Ama şu yarışmada ilk 10 a gireyim elemeler istanbulda aklinialirimsmile istanbulaaa gitcem hihoyyyt Carnivale sende bir profil oluştursana şu thinkplus için kız boyun posun var maşaalllaaahhh bizden iyisinimi bulacaklar kaydirigubbakcemile3 bence burdan katılmak isteyen herkes katılsın ne güzel olur ilk 10 a kalırsak istanbulda KK toplantısı gibi olur kaydirigubbakcemile3 zemuszemus hihoyyyt :sm_cool:
[/QUOTE]

Ben çok isterim ama,beyim kızar dermişim...:roflol:

Siz şişko yarışmalara katılın, ben hakiki güzellik yarışmasına katılıcam,tek korkum boydan kaybedebilirim belki...:roflol:

Slmlar..Ben de 11 gündür diyetteyim;ama daha hiç çıkmadım basküle..Ay sonunda tartılacağım bakalım ne kadar vermişim zemuszemus

Ben çok isterim ama,beyim kızar dermişim...:roflol:

Siz şişko yarışmalara katılın, ben hakiki güzellik yarışmasına katılıcam,tek korkum boydan kaybedebilirim belki...:roflol:

''Siz şişko yarışmalara katılın'' dedi mafoldumben :gitme:
Eylüle kadar kim şişko kalcak acaba burdaaa hepimiz hafif balıketli diye anılacağız kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

Hem ben hiçbir zaman 38 beden olmak istemedim ki 42 neyime yetmiyor bence çok zayıf olmak hoş değil erkekler diyor ya tuttun mu eline gelecek diye kaydirigubbakcemile3 işte ondan :dance:

Ben de verdim oyumu )

Teşekkür ederim tatlım a.s.

Ama bence en az 2 haftada 1 tartıl çünkü insanı acayip motive ediyor kilo vermesi. Ben bundan önce 30 kilo verdiğim dönemde ayda 1 tartılıyordum şimdi hergün nerdeyse tartılıyorum bu daha eğlenceli fazla çıkarsam o gün çok az yiyorum mesela öyle dengeliyorum. Ama sen bilirsin tabisi kaydirigubbakcemile3

kızlar maşalla iyi boy var sizde. zayıflayınca mankenlere taş çıkaracaksınız olumunekankayizsmile

ooo çok iyiymiş ödül. kıs ben de mi katılsam akannehir

ay ne güzel ya. hayırlı teskereler olsun. ben de paşamın o hallerini görcek miyim acaba. şimdi 16 aylık. ama çabuk geçio zaman dimi

bende 44 , 46 ya razıyım...58 bedenden...50 e düştüm...kalıbına göre 48 de giydiğim oluyor..sositosositosositosositosositososito

baharcım bende oy verdim...

ay ne güzel ya. hayırlı teskereler olsun. ben de paşamın o hallerini görcek miyim acaba. şimdi 16 aylık. ama çabuk geçio zaman dimi

bir zamanlar bende öyle diyordum canım yaa....sonra bir baktım sünnet zamanı gelmiş...sonra okul yılları..1..sınıf ...2. sınıf...derken... bir baktım lise çağları...ufaktan kız arkadaşlar ergenlik problemleri...üniversite derken hiçç zamanın nasıl geçtiğini anlamadan asker oldu paşam...turkbayragiturkbayragiturkbayragi:gitme:

Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin...hepsini görrüsün canım...yerimseniben

bende 44 , 46 ya razıyım...58 bedenden...50 e düştüm...kalıbına göre 48 de giydiğim oluyor..sositosositosositosositosositososito

baharcım bende oy verdim...

Teşekkürler oy için a.s.

58 beden mi akannehir ben 132 kiloyken bile 50 beden giyiyordum şimdi 46 oluyor :sm_cool: ama benim vucut biraz anormal üst tarafım 48 ken alt tarafım 58 senağlama ''armutum ben'' diyorum '' yooo kilon eşit dağılmış armut görünmüyorsun'' diyorlar bende anlamadım valla bende ki basende kimsede yoktur herhal :roflol: yarın son halimin resimlerini eklerim ben bakıyorum da 132 kiloyken daha mı zayıf görünüyorum ne kaydirigubbakcemile3 hepten sıyıracam kafayı az kaldı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…