Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

en fazla 5 katlı binada oturacaksın. onun da 3 ya da 4. katında. ama tabi ne olursa olsun Allaha emanetiz. iyi yazılar yazsın önemli olan o.

Valla herşey stres şu koronada depremden sonra birsuru beyaz saçım çıktı bir anda hiç yoktu halbuki
İnanırım canım. Benim de üzüntüden çıkmıştı bir kaç ay içinde. Sen kendi tedirginliğini kızlara yansıtma. İmkan varsa en güzeli müstakil ev. Biz bir ara villa baktık buradan alabilirdik fiyat uygundu sonra deprem korona olunca fiyat uçtu. Kv bahçesi var çok yakın oraya daha uyguna yapalım dedik. Baktm eşim öyle olsun böyle olsun diyince vazgeçtim soğudum açıkcası.temeli için taş bile götürdük düşün yani.

Keşke yapsanız ya bir mimar mühendis tutun proje çizdirinn yada prefabrik bile olur internette var 100 bin tl ye harika evler var getirip kuruyorlar eşim çok beğeniyor bir ara tutturdu arsa alıp prefabrik konduracam diye

Ya ben çok unutkanım bengisu siz neredeydiniz

Villalar gelin olmuş gidiyor deli uçtu fiyatları 2 milyon en uygunu

kızlar yarın 21 aralık. gece-gündüz eşitliği. yarın tüm gün ama özellikle 17.00 ile 19.00 saatleri arasında konuştuklarınıza, düşündüklerinize çok ama çok dikkatli olun. hep pozitif olun. güzel şeyler düşünüp konuşun. dileklerde bulunup dua edin. gelecek yılı etkiliyormuş.

Gece gunduz esitligi degil, eeeen uzun gece bitmek bilmez gece artik. Ama bunu dusunucem hep olumlama yapayim :)

Ben ilçede olduğum için burada uygun tabi merkezde çok daha uçuk fiyatlar burada dubleks biz baktığımz zaman 450 bin tl idi(yaklaşık 1.5 yıl önce)
Her yerde fiyatlar o kadar artmis ki. Benim oturduğum mahalle de 600bine normal daire diyolarmis artik. Almamiz imkansiz

Her yerde fiyatlar o kadar artmis ki. Benim oturduğum mahalle de 600bine normal daire diyolarmis artik. Almamiz imkansiz
Nasip olur alırsınız inş. Daha uygun bir yerde biraz küçük ev alın kira ödemezsiniz sonra zamanla evi değiştirirsiniz. Biz öyle yaptık önce küçük bir aldık. Sonra satıp üzerine ekledik şimdiki evi aldık.

Sagol canim onca işinin arasinda bide bizle ugrasiyosun. Aslinda ben yapmayi bilsem yapardım ama hic denemedim daha once. Pcden acip mesaj bolumunden mi olusturuluyor tablo
Ne demek cnm

Mesaj kutusunda 2. Üst üste üç noktanın olduğu yere tıkladığında tablo resmi çıkıyor. Oradan ne kadarlık tablo oluşturmak istiyorsan secebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…