müstakilde evde yalnız kalmaya korkarsınız. sizin bina o çok katlılardan mı?Taşınacamda annem babam kardeşim yan binada müstakile geceyim diyorum eşimde evde yok uzak bir yere taşınmakta korkutuyor yanlız başıma
Iki ucu b.. değnekmüstakilde evde yalnız kalmaya korkarsınız. sizin bina o çok katlılardan mı?
Depremden sonra babamda kaldık çocuklarla 1 hafta eşim ev tutup bizi alana kadar annemlerin evi 5 katlı 5.kattalar diyeen fazla 5 katlı binada oturacaksın. onun da 3 ya da 4. katında. ama tabi ne olursa olsun Allaha emanetiz. iyi yazılar yazsın önemli olan o.
İnanırım canım. Benim de üzüntüden çıkmıştı bir kaç ay içinde. Sen kendi tedirginliğini kızlara yansıtma. İmkan varsa en güzeli müstakil ev. Biz bir ara villa baktık buradan alabilirdik fiyat uygundu sonra deprem korona olunca fiyat uçtu. Kv bahçesi var çok yakın oraya daha uyguna yapalım dedik. Baktm eşim öyle olsun böyle olsun diyince vazgeçtim soğudum açıkcası.temeli için taş bile götürdük düşün yani.Valla herşey stres şu koronada depremden sonra birsuru beyaz saçım çıktı bir anda hiç yoktu halbuki
Keşke yapsanız ya bir mimar mühendis tutun proje çizdirinn yada prefabrik bile olur internette var 100 bin tl ye harika evler var getirip kuruyorlar eşim çok beğeniyor bir ara tutturdu arsa alıp prefabrik konduracam diyeİnanırım canım. Benim de üzüntüden çıkmıştı bir kaç ay içinde. Sen kendi tedirginliğini kızlara yansıtma. İmkan varsa en güzeli müstakil ev. Biz bir ara villa baktık buradan alabilirdik fiyat uygundu sonra deprem korona olunca fiyat uçtu. Kv bahçesi var çok yakın oraya daha uyguna yapalım dedik. Baktm eşim öyle olsun böyle olsun diyince vazgeçtim soğudum açıkcası.temeli için taş bile götürdük düşün yani.
Ya ben çok unutkanım bengisu siz neredeydinizİnanırım canım. Benim de üzüntüden çıkmıştı bir kaç ay içinde. Sen kendi tedirginliğini kızlara yansıtma. İmkan varsa en güzeli müstakil ev. Biz bir ara villa baktık buradan alabilirdik fiyat uygundu sonra deprem korona olunca fiyat uçtu. Kv bahçesi var çok yakın oraya daha uyguna yapalım dedik. Baktm eşim öyle olsun böyle olsun diyince vazgeçtim soğudum açıkcası.temeli için taş bile götürdük düşün yani.
Villalar gelin olmuş gidiyor deli uçtu fiyatları 2 milyon en uygunuİnanırım canım. Benim de üzüntüden çıkmıştı bir kaç ay içinde. Sen kendi tedirginliğini kızlara yansıtma. İmkan varsa en güzeli müstakil ev. Biz bir ara villa baktık buradan alabilirdik fiyat uygundu sonra deprem korona olunca fiyat uçtu. Kv bahçesi var çok yakın oraya daha uyguna yapalım dedik. Baktm eşim öyle olsun böyle olsun diyince vazgeçtim soğudum açıkcası.temeli için taş bile götürdük düşün yani.
İnsallah ileride gonlune gore bulursun ya. Ben bile şu karantinalar yuzunden bahceli ev hayali kuruyorumTaşınacamda annem babam kardeşim yan binada müstakile geceyim diyorum eşimde evde yok uzak bir yere taşınmakta korkutuyor yanlız başıma
Gece gunduz esitligi degil, eeeen uzun gecekızlar yarın 21 aralık. gece-gündüz eşitliği. yarın tüm gün ama özellikle 17.00 ile 19.00 saatleri arasında konuştuklarınıza, düşündüklerinize çok ama çok dikkatli olun. hep pozitif olun. güzel şeyler düşünüp konuşun. dileklerde bulunup dua edin. gelecek yılı etkiliyormuş.
Ben ilçede olduğum için burada uygun tabi merkezde çok daha uçuk fiyatlar burada dubleks biz baktığımz zaman 450 bin tl idi(yaklaşık 1.5 yıl önce)Villalar gelin olmuş gidiyor deli uçtu fiyatları 2 milyon en uygunu
Her yerde fiyatlar o kadar artmis ki. Benim oturduğum mahalle de 600bine normal daire diyolarmis artik. Almamiz imkansizBen ilçede olduğum için burada uygun tabi merkezde çok daha uçuk fiyatlar burada dubleks biz baktığımz zaman 450 bin tl idi(yaklaşık 1.5 yıl önce)
Nasip olur alırsınız inş. Daha uygun bir yerde biraz küçük ev alın kira ödemezsiniz sonra zamanla evi değiştirirsiniz. Biz öyle yaptık önce küçük bir aldık. Sonra satıp üzerine ekledik şimdiki evi aldık.Her yerde fiyatlar o kadar artmis ki. Benim oturduğum mahalle de 600bine normal daire diyolarmis artik. Almamiz imkansiz
Geçmiş olsun cnm bugün daha iyi misindün akşamdan bu yana ayıptır söylemesi cır cırımniye oldu anlamadım
Ne demek cnmSagol canim onca işinin arasinda bide bizle ugrasiyosun. Aslinda ben yapmayi bilsem yapardım ama hic denemedim daha once. Pcden acip mesaj bolumunden mi olusturuluyor tablo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?