evet yanlış yazmışım. eşitlik 21 martta. en uzun gece bu geceeeeeeeeeGece gunduz esitligi degil, eeeen uzun gecebitmek bilmez gece artik. Ama bunu dusunucem hep olumlama yapayim :)
saol hasibecim. daha iyiyim çok şükür.Geçmiş olsun cnm bugün daha iyi misin
Canim 40 bin pesinatla bir ise girisilmez. Zaten kp koye ev yapacak ona borc verecezNasip olur alırsınız inş. Daha uygun bir yerde biraz küçük ev alın kira ödemezsiniz sonra zamanla evi değiştirirsiniz. Biz öyle yaptık önce küçük bir aldık. Sonra satıp üzerine ekledik şimdiki evi aldık.
Bence gayet güzel menü afiyet olsun. Bol su iç bşr bardak da bitki çayı günü kapat21 aralık 2020 menusu
Saat 9.00
Peynirli yumurta
Nescafe
5 zeytin
Yarim simit
13.00
2 yumurtayla menemen
Az ekmek
16.30
Turk kahvesi +kurumeyve+findik
19.30
1.5 kepçe ezogelin çorbası
7 kofte az patates
Yarim kase dereotlu yogurt
Salata
Sanki aksami cok kaçırmış gibi hissettim
Spor 45 dk yerinde yurume
Kek diyete uygunsa iyi menü.sabah
2 kepçe yayla çorbası
1 saat sonra
peynirli omlet, 5 zeytin, domates, biber,1/2 simit
1. ara sade Türk kahvesi, 1 portakal
2. ara 1 kupa filtre, 1 dilim fit kek (ben yaptım)
akşam etli türlü yemeği, 2 kepçe yayla çorbası, 2 yk salata, 1 dilim kadar pide
yatana kadar 1,5 lt su
az sonra 2 kupa yeşil çay içerim
Normal cay demledim. Sadece cay iciyorum suan canim. SagolBence gayet güzel menü afiyet olsun. Bol su iç bşr bardak da bitki çayı günü kapat
Tebrikler ben bugun bisey yapamadimBu saatte 45 dk leslie yaptıysam aferin bana
Bir haftada 2 kg çok iyi sonuç almışsın. Bu cuma bildirimle başla canım. Seni çok iyi anlıyoruz ben tartıda 103 kg görünce şok olmuştum ki lisede hep 45 kg idim. Ünv en fazla 68 gördüm. Zor olacak ama değecekBaşladığımdan beri bir hafta oldu. Bu sabah kontrol etmek için tartıldım. 2 kilo eksi gördüm. Sevindim ama buruk sevinç. Çünkü tartıdaki rakama hala inanamıyorum üzülüyorum. Yok saymak istiyorum.
Bir haftada 2 kg çok iyi sonuç almışsın. Bu cuma bildirimle başla canım. Seni çok iyi anlıyoruz ben tartıda 103 kg görünce şok olmuştum ki lisede hep 45 kg idim. Ünv en fazla 68 gördüm. Zor olacak ama değecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?