Geçmiş olsun yediğin bişey dokunmuş olabilir.sumak suyu iyi gelir dene istersendün akşamdan bu yana ayıptır söylemesi cır cırımniye oldu anlamadım
valla ben de anlamadım. halen de sürüyor. yarın da geçmezse deneyeyim canım saol.Geçmiş olsun yediğin bişey dokunmuş olabilir.sumak suyu iyi gelir dene istersen
yok yemedim. vitamin alıyorum sadece canım.Tarcinli birşeyler yedin mi yada ilac falan kullaniyomusun?
Benimde bugün ikindiden sonra cok midem ağrıdı. Asiri gaz rahatsizligi da var mide resmen öğütme yapmamış
belki. dışardan birşey yemedim.Yağlı oldukları için olabilir.
Dışardan bir şeyler yediyseniz,ondan da olabilir.
Bir bardak kaybar suya taneli 1 tatlı kaşığı sumak koy 5 dk bekle süz iç. Özellikle kızıma veriyoem ilaç kullanmamak için. Kızıma bu şekliyle içiremiyorum. Ben de patetes haşlayıp ekliyorumvalla ben de anlamadım. halen de sürüyor. yarın da geçmezse deneyeyim canım saol.
taneli yok evde. ufalanmış var. ondan yaparım.Bir bardak kaybar suya taneli 1 tatlı kaşığı sumak koy 5 dk bekle süz iç. Özellikle kızıma veriyoem ilaç kullanmamak için. Kızıma bu şekliyle içiremiyorum. Ben de patetes haşlayıp ekliyorum
O zaman daha az miktarla yaptaneli yok evde. ufalanmış var. ondan yaparım.
bir de ben aşırı yedim. utanarak söylüyorum özellikle 2 gün önce 200 gr fındıklı ve fıstıklı çikolata yedim. üstüne 1 kase çekirdek. hergün böyleydi ama çikolata daha azdı. o gün 200 gr yedim.Çikolata yapabilir. Emzirirken ne zaman yesem kızım kötü oluyordu. Çok zor buldum çikolata olduğunu
Fazla olmuş gerçekten. Ama aynı kapasite bende de var. Akşam komşum el açması börek ve kurabiye getirdi. Eşim tadına bile bakmadı. İnan kg sorunum olmasa 4 dilimin hepsini yerdm. Adamın ruhu fit. Benden uzun ve 65 kgbir de ben aşırı yedim. utanarak söylüyorum özellikle 2 gün önce 200 gr fındıklı ve fıstıklı çikolata yedim. üstüne 1 kase çekirdek. hergün böyleydi ama çikolata daha azdı. o gün 200 gr yedim.
bizimki psikolojik açlık. başka hiçbir açıklaması yok.Fazla olmuş gerçekten. Ama aynı kapasite bende de var. Akşam komşum el açması börek ve kurabiye getirdi. Eşim tadına bile bakmadı. İnan kg sorunum olmasa 4 dilimin hepsini yerdm. Adamın ruhu fit. Benden uzun ve 65 kg
İf guzel ama doyurucu degil sanki ogunlerin. Oglen yediklerin güzel ama aksam yediklerin yetmezki. Bu sefer cayla beraber diğer seylere saldirmissin.. genel olarak cısslı seyler yiyip aç kalmissin canimHer sabah iyi motive olarak başlıyorum akşama tozutuyorum. Yine de menü verecepim. Yazmazsam hepten bırakırım.
Kah 12
Kavurmalı yumurta
Yoğurtlu kavrulmuş biber
1 d ekmek
13 fındık
Akşam 6
Çiğköfte
Yeşillik
1 çatal börek
Çayla
5.10 cips
Çeyrek topkek
Yarım kare çikolata
Sabah 45 dk leslie
Su 2 lt
Kendimi frenledim ancak bu kadar. Yemek istediklerimin yarısını yedim hep.
Oncesinde icmistim zaten ondan bildimyok yemedim. vitamin alıyorum sadece canım.
madensuyu içseydin. iyi gelirdi.
belki. dışardan birşey yemedim.
Ah canim çocuklar rahat vermiyor ki kullanabileyim. Benim buyuk kiz benden merakli oteki desen parmaklarini tekere sokcak diye korkuyorum :'(Amine Busra bisikletini kullanyır msn
Geçmezse doktora git ya gecmis olsunkarnımın içi gurul gurul çok rahatsız ediyor. 2 gündür spor yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?