Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçen bir yerde okudum. Çocuk düştü dizi kanadı ağlayınca annesi çikolata veriyor sussun diye. Ama çocuk bu olayda acı ve yiyecek eşleştirmesi yapıyormuş. Ve daha sonra mutsuz olduğunda yemek istiyor. Ben de kesinlikle duygusal açlık var bunu son yıllarda farkettm. Bir baktm çevremde insanlar üzgünken yemiyor. Ama ben bişeye sinirlensem kendimi yiyerek teselli ediyorum

İf guzel ama doyurucu degil sanki ogunlerin. Oglen yediklerin güzel ama aksam yediklerin yetmezki. Bu sefer cayla beraber diğer seylere saldirmissin.. genel olarak cısslı seyler yiyip aç kalmissin canim sporun çok güzel
Çiğköfte baya yedim gayet toktum. Aç gözlülüpüme yedim eşim çayın yanına getirince yedim ben de. Yarına bir sebze yemem lazım ya da salata

Geçmezse doktora git ya gecmis olsun
saol canım. inşallah geçer benim de sinirim bozuldu.
olabilir. bilinçaltı herşeyi 24 saat kayıt altına alıyormuş. çocukken annem de üzgün olduğumuzda sevdiğimiz yemekleri yapar ya da çikolata bisküvi gibi sevdiğimiz abur cuburları verirdi. benim çevremdekiler de öyle. üzgün ya da stresliyken yiyemiyorlar. pasif stres ve pasif üzüntü bana fena yedirtiyor.
Çiğköfte baya yedim gayet toktum. Aç gözlülüpüme yedim eşim çayın yanına getirince yedim ben de. Yarına bir sebze yemem lazım ya da salata
sana tavsiyem öğünün de az da olsa protein olsun. saf salata ya da sebze tutmuyor. ben öyleyim.

Fulyacim sen izmirin neresinden cano

Bende kizlarima pasta tatlı birşeyler yapıyorum hep evde ve mutsuzlar diye yanlış belki ama başkada birşey gelmiyor elimden

Birde sek sek atlayıp top oynuyoruz izin günlerinde

Bende kizlarima pasta tatlı birşeyler yapıyorum hep evde ve mutsuzlar diye yanlış belki ama başkada birşey gelmiyor elimden
Farklı etkinlik bulabilirsin. Mesela örgü örtmeyi öğret. Basit 4 çıtayla kilim dokuyun sonra 2 ye katla kol çantası yap.sevgimizi hep yemekke gösteriyoruz. Bir de ben farkettm ki yemek yapmaya çok vakit harcıyorum biraz bunu azaltmak istyrm

Etamin falanda ben cok severdim. İlkokulda da makreme ipinden canta ormustum

çok yapma ama. sonra çok kilo alırlar üzülürsün. oyalanacak birşeyler bul bence. netten araştır. beraber aktivite yapın.
Valla çok kilo almış hissediyorum bengisu poff
hemen başla canım. daha da alırsın zor olur. kilo daha yükseklere çıktıkça diyet de göze zor geliyor. nisan sonunda 80 e inmiştim. şimdi 87-88 lerdeyim. gözüme daha zor geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…