- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Çok tehlikeli canım çok dikkat et. En iyisi yürüyüş evin içinde yürü. Kızlarla saklambaç oyna. Günde yarım saat bile farkederAh canim çocuklar rahat vermiyor ki kullanabileyim. Benim buyuk kiz benden merakli oteki desen parmaklarini tekere sokcak diye korkuyorum :'(
Çiğköfte baya yedim gayet toktum. Aç gözlülüpüme yedim eşim çayın yanına getirince yedim ben de. Yarına bir sebze yemem lazım ya da salataİf guzel ama doyurucu degil sanki ogunlerin. Oglen yediklerin güzel ama aksam yediklerin yetmezki. Bu sefer cayla beraber diğer seylere saldirmissin.. genel olarak cısslı seyler yiyip aç kalmissin canimsporun çok güzel
saol canım. inşallah geçer benim de sinirim bozuldu.Geçmezse doktora git ya gecmis olsun
olabilir. bilinçaltı herşeyi 24 saat kayıt altına alıyormuş. çocukken annem de üzgün olduğumuzda sevdiğimiz yemekleri yapar ya da çikolata bisküvi gibi sevdiğimiz abur cuburları verirdi. benim çevremdekiler de öyle. üzgün ya da stresliyken yiyemiyorlar. pasif stres ve pasif üzüntü bana fena yedirtiyor.Geçen bir yerde okudum. Çocuk düştü dizi kanadı ağlayınca annesi çikolata veriyor sussun diye. Ama çocuk bu olayda acı ve yiyecek eşleştirmesi yapıyormuş. Ve daha sonra mutsuz olduğunda yemek istiyor. Ben de kesinlikle duygusal açlık var bunu son yıllarda farkettm. Bir baktm çevremde insanlar üzgünken yemiyor. Ama ben bişeye sinirlensem kendimi yiyerek teselli ediyorum
sana tavsiyem öğünün de az da olsa protein olsun. saf salata ya da sebze tutmuyor. ben öyleyim.Çiğköfte baya yedim gayet toktum. Aç gözlülüpüme yedim eşim çayın yanına getirince yedim ben de. Yarına bir sebze yemem lazım ya da salata
Fulyacim sen izmirin neresinden canosabah salçalı sucuk, 7 zeytin, peynir, 1 tk vişne reçeli meyvesiyle, 2 dilim tbe, domates salatalık biber
öğlen dünden kalan 1 şiş somonla makarna, 1 yk salata, acı biber turşusu
aralarda 1 Türk kahvesi, 1 muz, filtre kahve
akşam etli türlü yemeği, bulgur pilavı, salata
yatana kadar 1,5 lt su
akşam 2 kupa beyaz çay
Figüran diyet arkadaşımız da geldi :)Fulyacim sen izmirin neresinden cano
Bende kizlarima pasta tatlı birşeyler yapıyorum hep evde ve mutsuzlar diye yanlış belki ama başkada birşey gelmiyor elimdensaol canım. inşallah geçer benim de sinirim bozuldu.
olabilir. bilinçaltı herşeyi 24 saat kayıt altına alıyormuş. çocukken annem de üzgün olduğumuzda sevdiğimiz yemekleri yapar ya da çikolata bisküvi gibi sevdiğimiz abur cuburları verirdi. benim çevremdekiler de öyle. üzgün ya da stresliyken yiyemiyorlar. pasif stres ve pasif üzüntü bana fena yedirtiyor.
sana tavsiyem öğünün de az da olsa protein olsun. saf salata ya da sebze tutmuyor. ben öyleyim.
Ah canım hemen gecebilirimde cocuklar korkuyor depremden eve gidince gene fena olursak psikolojik tedirginlik çok kötüNe zaman eve geçeceksin?
Valla çok kilo almış hissediyorum bengisu poffFigüran diyet arkadaşımız da geldi :)
Birde sek sek atlayıp top oynuyoruz izin günlerindesaol canım. inşallah geçer benim de sinirim bozuldu.
olabilir. bilinçaltı herşeyi 24 saat kayıt altına alıyormuş. çocukken annem de üzgün olduğumuzda sevdiğimiz yemekleri yapar ya da çikolata bisküvi gibi sevdiğimiz abur cuburları verirdi. benim çevremdekiler de öyle. üzgün ya da stresliyken yiyemiyorlar. pasif stres ve pasif üzüntü bana fena yedirtiyor.
sana tavsiyem öğünün de az da olsa protein olsun. saf salata ya da sebze tutmuyor. ben öyleyim.
Eşim bizi eve bırakıp dönecek yanlız kalıcaz evde bartinda çalışıyor mühendis ya tünel yapıyorNe zaman eve geçeceksin?
Farklı etkinlik bulabilirsin. Mesela örgü örtmeyi öğret. Basit 4 çıtayla kilim dokuyun sonra 2 ye katla kol çantası yap.sevgimizi hep yemekke gösteriyoruz. Bir de ben farkettm ki yemek yapmaya çok vakit harcıyorum biraz bunu azaltmak istyrmBende kizlarima pasta tatlı birşeyler yapıyorum hep evde ve mutsuzlar diye yanlış belki ama başkada birşey gelmiyor elimden
Allah yardimciniz olsun. Eski bina mi evinizEşim bizi eve bırakıp dönecek yanlız kalıcaz evde bartinda çalışıyor mühendis ya tünel yapıyor
Etamin falanda ben cok severdim. İlkokulda da makreme ipinden canta ormustumFarklı etkinlik bulabilirsin. Mesela örgü örtmeyi öğret. Basit 4 çıtayla kilim dokuyun sonra 2 ye katla kol çantası yap.sevgimizi hep yemekke gösteriyoruz. Bir de ben farkettm ki yemek yapmaya çok vakit harcıyorum biraz bunu azaltmak istyrm
Yok canım yeni bina ama 10 katlı çok sallandikAllah yardimciniz olsun. Eski bina mi eviniz
Anliyorum korkmakta cok haklisiniz. Allah yardimciniz olsun. Belki evi taşıma durumunuz olur ilerideYok canım yeni bina ama 10 katlı çok sallandik
Taşınacamda annem babam kardeşim yan binada müstakile geceyim diyorum eşimde evde yok uzak bir yere taşınmakta korkutuyor yanlız başımaAnliyorum korkmakta cok haklisiniz. Allah yardimciniz olsun. Belki evi taşıma durumunuz olur ileride
çok yapma ama. sonra çok kilo alırlar üzülürsün. oyalanacak birşeyler bul bence. netten araştır. beraber aktivite yapın.Bende kizlarima pasta tatlı birşeyler yapıyorum hep evde ve mutsuzlar diye yanlış belki ama başkada birşey gelmiyor elimden
hemen başla canım. daha da alırsın zor olur. kilo daha yükseklere çıktıkça diyet de göze zor geliyor. nisan sonunda 80 e inmiştim. şimdi 87-88 lerdeyim. gözüme daha zor geliyor.Valla çok kilo almış hissediyorum bengisu poff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?