Bir haftada 2 kg gayet güzel.Başladığımdan beri bir hafta oldu. Bu sabah kontrol etmek için tartıldım. 2 kilo eksi gördüm. Sevindim ama buruk sevinç. Çünkü tartıdaki rakama hala inanamıyorum üzülüyorum. Yok saymak istiyorum.
Cok güzel aynen devam canimSlm kizlar
Dün sitede problem vardı herhalde bir türlü sayfalar ilerlemesi okuyamadım mesajları
Sabah kahvtida baget ekmeğe sandıvic yaptım yedimabne domates salatalık ve 1dlm hindi salam ile.
Öğle yeşil mercimek corbasi ve turşu
Akşam Hamsi ve salata
Ara mandalina
Menü aralarında çay kahve içtim. Bugünkü menü şimdilik böyle yarına ya nasip
İnşallah ben yapamadimSelam kızlar nasılsınız 21 aralik gecesi fox haberde nar kırın dediler bahçeye çıktım güzel dilekler diledim nar kırdım güzel günler göreceğiz inşallah güneşli günler
ben evin içinde kırdım. sokak kapısının iç tarafında. sonra da biraz yedim.Selam kızlar nasılsınız 21 aralik gecesi fox haberde nar kırın dediler bahçeye çıktım güzel dilekler diledim nar kırdım güzel günler göreceğiz inşallah güneşli günler
Bazen oluyo bende deBen mesajlarda beğen butonuna bastığımda bekliyor,sonra başka sayfa açılıyor,onaylıyor musunuz diye soruyor.Bayağı yine bekleniyor,sonra sayfa başa geliyor.Sizlerde de böyle oluyor mu? Bekleme yüzünden beğen tuşuna basmak zor geliyor.
Bugun pek olmamiş uzgunumsabah mantarlı omlet, peynir, 2 zeytin, 3/4 simit, domates
öğlen burger king wopper menü (burger, patates, kola)
ara 1 fincan filtre kahve, 1 sade Türk kahvesi, 1 küçük parça fit kek
akşam etli mantarlı soğanlı spagetti, salata
yatana kadar 1 lt su
1 saate yakın yürüyüş
Guzel menu afiyet olsun. Nasil geciyor alisabildinmiİyi akşamlaarrr
11.30
2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 30 gr hindi füme 5 zeytin 1 dilim peynir 2 ceviz şekersiz çay
13.15
20 gr çikolata 1 kupa sütlü kahve
15.00
5 köfte 1 kase fırında patates ayran salata
19.15
4 köfte 1 kase patates ayran salata
1 elma 1 hurma 10 fıstık
2.5 lt su 40 dk yürüyüş
ay sorma yaa valla bu aralar battım iyiceBugun pek olmamiş uzgunum
Bende onu düşündüm ama cesaret edemedim ev batar diye, kırdın bide yedin he :)ben evin içinde kırdım. sokak kapısının iç tarafında. sonra da biraz yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?