nerelerdesin gelsene
Yanlislik vardir o işteşu şoktayımpatatesin glisemik değerlerine baktım.
haşlanmış yine 110-130 arası
ayçiçek yağında kızartılmış elma dilimli 77
fırınlanmış 115 ile 130 arası
haşlanıp 1 gün buzdolabında bekletilmiş 81
kızlar yüklenin patates kızartmasına
Ben aksam batirdim gene. Evde gecen pazar fare gördük. O zamandan beri toparlayamiyorum. Anksiyetem tavan yaptı. Bugun kvye geldim kalcaz burdahaydi kızlar menüler gelsin. hareketlendirelim buraları. neredesiniz?
yok yok öyleYanlislik vardir o işte
yakalayabildiniz mi? insan huylanır.Ben aksam batirdim gene. Evde gecen pazar fare gördük. O zamandan beri toparlayamiyorum. Anksiyetem tavan yaptı. Bugun kvye geldim kalcaz burda
Hayiryakalayabildiniz mi? insan huylanır.
eldivenle hazırlasaydı. insan kokusuna gelmiyor.Hayiresim yapiskan hazırladı bu gece kvde deyiz
Düşünce gücüyle hissettimUlan başka bişey isteseydim olucakmış demek nerden çıktın ❤
Ben her yerdeyim bu aralarnerelerdesin gelsene
hayırlısı olsun canım. o zaman iş arıyorsun şimdi.Ben her yerdeyim bu aralar1.5 yıl önce antalyaya yerleştik annemle sonra pandemi vurdu işsizlik vs alışamadıkta buraya geri istanbula taşınıyoruz önümüzdeki hafta, ev topluyorum
Çok genç yaştasın. Metabolizman hızlı olduğu için çok daha hızlı verirsin.Günaydın vakti geçmiş galiba, herkese merhabalar23 yaşındayım, bu yaz mezun oldum, işsizim, atama bekliyorum Çocukluktan beri kiloluydum, önce yaşıtlarına göre iri dediler sonra tombul oldum, en sonunda tombul kelimesine de sığmaz oldum. Lise yıllarından beri hep sonunu getiremediğim kilo verme girişimlerim oldu. Başaramadım. Karantina dönemi de en yüksek kilomu görünce artık bir son vermeye karar verdim. İnşallah hep birlikte istediğimiz kilolara düşeceğiz
Yakalanır canım. Nereden gelmiş ki. Yamgın merdivenindwn gelmiş olabilir orayı bşr kontrol edwn açık yer varsa kapatın. Ben lojmanda kalırken çok gördüm. Fare bize korkunç gelmiyordu akrep ve yılan gördüğümüz içinHayiresim yapiskan hazırladı bu gece kvde deyiz
Bastığın yere dikkat etsene gız:)Ha bir de o yapışkanlara çok çorap kaptrdık,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?