Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şu şoktayım patatesin glisemik değerlerine baktım.
haşlanmış yine 110-130 arası
ayçiçek yağında kızartılmış elma dilimli 77
fırınlanmış 115 ile 130 arası

haşlanıp 1 gün buzdolabında bekletilmiş 81

kızlar yüklenin patates kızartmasına

öğlen 12.15
mantarlı kuşkonmazlı peynirli omlet
2 brezilya cevizi
domates biber

ara 15.30
1 çay bardağı sütten 1 yk yulaf unundan hazırlanmış sahlepli, 1 tk ballı, 1 küçük muzlu, 1/2 ananaslı, 1 tk sade fıstık ezmeli, tarçınlı lapa

akşam 19.20
2,5 tavuk kanat ızgara ve 5-6 minik mantar
1 er yk kereviz ve patlıcan mezesi
marul salatası, acı biber
4 yk makarna

gün içinde 2 kahve içtim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su

az sonra tarçınlı ananas çayı hazırlayacağım.
1 kupa da detoks çayı içerim.

akşam üzeri leslie fast walking in 30 minutes yaptım.

Yanlislik vardir o işte

İyi akşamlar bugünün menüsü
Kah 11
Köz kapya biber
Peynir
5 zeytin
Çökelek
Dom sal
Yarım d ekmek
1er çay kaş. Bal tereyağı
Ara
1 kase taze fasulye
Kapya biber
Akşam
Çiğer
1 kase patates oturtma
Yarım d ekmek
Şalgam

Akşam yarm bisküvi
50 fk yürüyüş

17-18 yıl kadar önceydi sanırım. bizim eve girmişti. nereden geldiyse artık. yapışkanla yakaladık ama bütün ev de kırklandı. temizlenmedik, yıkanmadık, paklanmadık eşya kalmadı. sinir olmuştuk.

Ulan başka bişey isteseydim olucakmış demek nerden çıktın ❤
Düşünce gücüyle hissettim öyle bakınıyordum bir süredir denk geldi

Balım biraz geçmişe baktım çok üzüldüm başın sağolsun Rabbim size sabır versin
nerelerdesin gelsene
Ben her yerdeyim bu aralar 1.5 yıl önce antalyaya yerleştik annemle sonra pandemi vurdu işsizlik vs alışamadıkta buraya geri istanbula taşınıyoruz önümüzdeki hafta, ev topluyorum

Ben her yerdeyim bu aralar 1.5 yıl önce antalyaya yerleştik annemle sonra pandemi vurdu işsizlik vs alışamadıkta buraya geri istanbula taşınıyoruz önümüzdeki hafta, ev topluyorum
hayırlısı olsun canım. o zaman iş arıyorsun şimdi.
tabi ev toplamak, taşınmak meşgul eder seni bu aralar ama buraya gel artık. özledik seni.

ayrıca şu anda kaç kilosun?

Çok genç yaştasın. Metabolizman hızlı olduğu için çok daha hızlı verirsin.

Hayir esim yapiskan hazırladı bu gece kvde deyiz
Yakalanır canım. Nereden gelmiş ki. Yamgın merdivenindwn gelmiş olabilir orayı bşr kontrol edwn açık yer varsa kapatın. Ben lojmanda kalırken çok gördüm. Fare bize korkunç gelmiyordu akrep ve yılan gördüğümüz için

Fare demeyin ya egriti oluyorum köydeki eve küçük fındık faresi girmişti yapıskanla çözüldü, sonra 1 kerede kv nin çeşmedeki evine bahçeden girmiş ara ara yok çok deli bir iş banyodaki kaloriferin içinde bulundu kaçtı derken buzdolabının arkasında ki boşlukta çıktı pof gece hiç uyumadan çocukların başını beklemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…