Huzurlu saglikli mutlu yillar arkadaslar
Ben mefkurem
Bonus ne desek boş biliyorum cnm başın sagolsun
Teşekkür ederim. Devamlılık sağlamayı düşünüyorum. Umarım hepimiz istediğimiz kilolara erişirizHosgeldiniz. Devamlilik saglarsaniz burayi canlandircaz insallah hep birlikte
Bir yerde mecburuz. Bir yılı daha kilolu bitirdik. Seneye her şey cok baska olsunTeşekkür ederim. Devamlılık sağlamayı düşünüyorum. Umarım hepimiz istediğimiz kilolara erişiriz
hoşgeldin canım aramıza.MerhabalarÖncelikle herkesin yeni yılını kutlarım. Sevdiklerimizle geçireceğimiz sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl olur umarım Bir süredir sizleri takip ediyorum. Tartıda üç haneyi görmekten yoruldum artık. Beni de aranıza alır mısınız
amin canım inşallah. sen de hoşgeldin. gel buraya. sana iyi gelecek.Mutlu yıllar hepinize ❤
Sağlık huzur getirsin inş
2021 fitleşme yılımız olsunBir yerde mecburuz. Bir yılı daha kilolu bitirdik. Seneye her şey cok baska olsun
Okuyunca cok üzüldüm cnmAklımdan geçtin az önce neden bilmiyorum dedim duymadı heralde.
Girdim sana yazmaya sen yazmışsın
Eşim dün bana yüzük aldi. Peşin hediyeni aldım 20 kg vereceksin dedi2021 fitleşme yılımız olsun
Hoş buldumhoşgeldin canım aramıza.
amin canım inşallah. sen de hoşgeldin. gel buraya. sana iyi gelecek.
Hoş bir motivasyon hediyesi olmuşEşim dün bana yüzük aldi. Peşin hediyeni aldım 20 kg vereceksin dedi
Hoş bir motivasyon hediyesi olmuşGüzel günlerde kullanın
Ahh bonus be hiç hiç girmedim ki. O dönem baya kötüydüm. HoşbuldumBundan sonra kaçaklık yok
Ve üzgünüm başın sağ olsun. Allah sabır versin. Kelimeleri bitiren bir durum...
ooo garantilemiş 20 kiloyuEşim dün bana yüzük aldi. Peşin hediyeni aldım 20 kg vereceksin dedi
en son giriş yapalı 14 aydan fazla olmuş. neden gelmiyor ki acababaharnaz hele sen bahar gelirsen bi gün konuşmıycam seninle
Teşekkürler. Hoş buldumHoşgeldiniz sizde
Tesekkur ederim daha iyileri sizlerin olsunHoş bir motivasyon hediyesi olmuşGüzel günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?