Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldiniz azminiz daim olsun. Kendinizi tanıtır msnz?
Mutlu yıllar hepinize ❤

Sağlık huzur getirsin inş
Özledik seni bonusum. Zor zamanlar aluşmak kabullenmek zor ama Aşlahın takdiri diyip sabrediyor insan.

Bugün komşumun ablası vefat etti 46 yaşında. Çok üzüldüm gerçekten kadın sorunlu bir evlilik yaşamış bir kızı var 2.sınıf okuyan.boşanma davaları devam ediyordu. Kızını daha önce gördüğüm için çok kötü oldum. Bu yaşta hem baba yok ortada hem anne gitti. Bu dünyanın çilesini hep kadınlar kızlar çekiyor sanki. Bakıyorm ben de 6 ders anlatyrm eşim de. Ders arasında 10 dk da kahvaltı hazrlyrm. Bir o iş bir bu iş yarış atı gibi koşuyorum. Üstelik o 65 kg ben 90. benim için iş yapmak daha zor. Çamaşır bende yemek bende herşey bende. Tamam arada makine boşaltıyor bişeyler yapıyor ama %80 iş bende. Bilmiyorum zamanında annem de babamda çekti. Bu arkadaşmn ablası kocayı dert ede ede kanser olmuş. Gördüğüm bütün kadınlar daha çilekeş. Bu hayatın keyfi erkeklerde sanki. Çok doluyum nedense. Ha bir de adam istediğini istediği saatte yiyor hiç bir yeme derdi yok. Çok dolmuşum kızlar.

Amin sağol. Gerçekten bitiyo kelimeler.

Unuttuk seni hatırlat bakalım neler yaptın şimdi napıyosun

Ünideydim buraya ilk yazdığımda okul bitti şimdi. Şu an çalışmıyorum. İstanbulda yaşıyorum. Pandemi karantina çalışmama derken iyice eve tıkıldım. Aldıkça aldım aldıkça aldım.

Dünün menüsünü de iliştireyim

12.00
2 yumurta ile brokoli omlet 1 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek Yarım muz 3 lokma galeta

13.30 1 kase nohut 1 kase salata 3 hurma türk kahvesi

19.00
6 köfte 1 kase haşlanmış karnabahar 3 yk makarna

Buraya kadar çok iyi
Sonra 1 crunch ve 35 gr çikolata
Spor yok 3 lt su

Hoşgeldiniz azminiz daim olsun. Kendinizi tanıtır msnz?

Özledik seni bonusum. Zor zamanlar aluşmak kabullenmek zor ama Aşlahın takdiri diyip sabrediyor insan.
Günaydın vakti geçmiş galiba, herkese merhabalar 23 yaşındayım, bu yaz mezun oldum, işsizim, atama bekliyorum Çocukluktan beri kiloluydum, önce yaşıtlarına göre iri dediler sonra tombul oldum, en sonunda tombul kelimesine de sığmaz oldum. Lise yıllarından beri hep sonunu getiremediğim kilo verme girişimlerim oldu. Başaramadım. Karantina dönemi de en yüksek kilomu görünce artık bir son vermeye karar verdim. İnşallah hep birlikte istediğimiz kilolara düşeceğiz

Iyi geceler kızlar sozum ona bugün başlıyordum peh dün geceden kalan pastayı yedim sabah iflah olmam ben
Günün geri kalanında telafi edersiniz. Ben ipin ucu bir kere kaçınca tamamen bırakıyordum. Çok yanlış bir hareket. Siz benim gibi yapmayın. Önemli olan motivasyonu kaybetmemek diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…