Gorusuyorsan selam soyle onu da hic unutmadim, unutmamEboe iyi şükür sadece kk da olmak istemiyor.
Gorusuyorsan selam soyle onu da hic unutmadim, unutmam
Hoşgeldiniz azminiz daim olsun. Kendinizi tanıtır msnz?MerhabalarÖncelikle herkesin yeni yılını kutlarım. Sevdiklerimizle geçireceğimiz sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl olur umarım Bir süredir sizleri takip ediyorum. Tartıda üç haneyi görmekten yoruldum artık. Beni de aranıza alır mısınız
Özledik seni bonusum. Zor zamanlar aluşmak kabullenmek zor ama Aşlahın takdiri diyip sabrediyor insan.Mutlu yıllar hepinize ❤
Sağlık huzur getirsin inş
Valla zayıfladı gitti hatun 5 ayda iğne iplik oldu bravo azmine darısı başımıza gelsede yazsa neler yaptığını ilham olsaHmmm birde Tuğçe hikayesini yazacakti ama 2 aydir o da yokTgcervanne0133
Davina hiç uğramayın zaten temelli gidin
Ulan başka bişey isteseydim olucakmış demek nerden çıktın ❤
Amin sağol. Gerçekten bitiyo kelimeler.
Unuttuk seni hatırlat bakalım neler yaptın şimdi napıyosun
Günaydın vakti geçmiş galiba, herkese merhabalarHoşgeldiniz azminiz daim olsun. Kendinizi tanıtır msnz?
Özledik seni bonusum. Zor zamanlar aluşmak kabullenmek zor ama Aşlahın takdiri diyip sabrediyor insan.
Günün geri kalanında telafi edersiniz. Ben ipin ucu bir kere kaçınca tamamen bırakıyordum. Çok yanlış bir hareket. Siz benim gibi yapmayın. Önemli olan motivasyonu kaybetmemek diye düşünüyorumIyi geceler kızlar sozum ona bugün başlıyordum peh dün geceden kalan pastayı yedim sabah iflah olmam ben
Günün geri kalanında telafi edersiniz. Ben ipin ucu bir kere kaçınca tamamen bırakıyordum. Çok yanlış bir hareket. Siz benim gibi yapmayın. Önemli olan motivasyonu kaybetmemek diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?