Detoks yapmasan daha iyi değil miAkşama neler yiyorsunuz. Ben 18.30 gibi bol salata yapcam icine de fasulye atcam. Yaninda da yogurt. 3 günlük detoks listesi ile şu son gelen kglari şutlayayim dedim
Haftasonu yediklerimden sonraDetoks yapmasan daha iyi değil mi
Saglikli seylerden dolu dolu ye. Birde mumkunse buyuk tabak kullanma. Kaseler cok guzel doygunluk hissi veriyor. Salatayi bol yapip yoğurtta eklenince oh misBen dolu yiyicem fena acıktım zaten diyet yapınca iştahım açılır tövbe est
Saglikli seylerden dolu dolu ye. Birde mumkunse buyuk tabak kullanma. Kaseler cok guzel doygunluk hissi veriyor. Salatayi bol yapip yoğurtta eklenince oh mis
Vucut kendini korumaya aliyor. Kıtlık korkusu basliyor. Ama aç kalmayacaksin eninde sonunda yiceksin orucluyken nasil dayanabiliyorduk 18 19 saat belki aç kaliyordukBahsettikçe okudukça acıkıyorum bunlar hep stres
Vucut kendini korumaya aliyor. Kıtlık korkusu basliyor. Ama aç kalmayacaksin eninde sonunda yiceksin orucluyken nasil dayanabiliyorduk 18 19 saat belki aç kaliyorduk
Evet canım benimKuğu senmisin :) sağol napayım başlamam lazımdı.
Sen devam ediyomusun?
etli nohutlu yahni, bulgur pilavıAkşama neler yiyorsunuz. Ben 18.30 gibi bol salata yapcam icine de fasulye atcam. Yaninda da yogurt. 3 günlük detoks listesi ile şu son gelen kglari şutlayayim dedim
Kardeşim takip ediyor canım :)) her.... Ürün var ya ondan kullanmaya başladım dizilerimdeki baskının bir an önce azalması lazımdı çünküTakımlardamısın? Kendin mi takip ediyosun? Maşallah bak gitmiş 4 kilo
Sen kaclardasin beni geçecek yürek var mı sende hey yavrum hey seni leblebi yerdim ama ara ogune denk gelmen lazımMerhaba bonus ❤
Yeniden başlamış olmana sevindim ❤
Vayyy minigime bak sen çok güzel vermissin tebrikler canımsana yetişmem lazım
Kardeşim takip ediyor canım :)) her.... Ürün var ya ondan kullanmaya başladım dizilerimdeki baskının bir an önce azalması lazımdı çünkü
Sen kaclardasin beni geçecek yürek var mı sende hey yavrum hey seni leblebi yerdim ama ara ogune denk gelmen lazım
Koru korine de onla hayat sürdüremem ben şimdilik eksi görmek için başladımHee mama yiyosun
Huzurlu haftalar ❤
Bende başladım allah kolaylık hepimize.
Sizler ne alemdesiniz?
Minik Duduklu Tencere gelicekmisin?
Hasibe gelebilirsen uğra sende
Bu kadarmıyız?
Amine Busra
60kiloyum
@bengisu022
@ISILDURU
@74FRIDA
lolaxx
@Gisellimo
@misafir1001
@HasibeG
Bugün tartida 84.6 gördümKardeşim takip ediyor canım :)) her.... Ürün var ya ondan kullanmaya başladım dizilerimdeki baskının bir an önce azalması lazımdı çünkü
Sen kaclardasin beni geçecek yürek var mı sende hey yavrum hey seni leblebi yerdim ama ara ogune denk gelmen lazım
Gün bu gundur bekliyorumNdur tartida 84.6 gördüm
Perşembe 82.6 di
Seninle yarışmayı özledim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?