Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus biliyor musun tam emin değilim ama duymuştum. iyi insanlar öteki tarafta sevdiklerinlen haber alırmış. Torunun oldu kızın evlendi gibi. Öteki tarafta da mutluluk var sevinç var:) düşün annene bonusun çok zayıfladı deseler :)

Afiyet olsun
Sabah aksam kullanilmiyormuydu her...fe ürünü
Sabah kullanmana ragmen iyi vermişsin
Sabah kaçta kalkarsam kalkayim Aloe Vera suyunu -cayini -shake iciyorum sırasıyla bu kahvaltı yerine geçiyor ...

Aslında öğlen yemeği yerine başka şeyler de yiyebilirim ama ben çocuklardan kalan yumurta domates vs bunları yiyorum öğle yemeği yerine :)) yani öğlen kahvaltı yapmış oluyorum bir nevi :)

Bana her iki öğünde vereceklerdi de ben dayanamam dedim

Çocuklar gerçeği pat diye söylüyorlar aslında bize ama biz gülüp geçiyoruz bu sefer yilmayacagiz ama çocuklarımız için ve Allah in bize verdiği vücudu zinde tutabilmek için bunu yapacağız

Be
Benim de 6 kg, yok mu artıran :) ben de ödem olduğunu düşünüyorum. Kızlar akşam kiraz sapı çayıçtım. Biraz önce de zencefil tarçın pulbiber zerdecallı yoğurt
Onemli olan hedefi arttirmak degil tutturmak, hadi bakalim kim cok kg vercek :)))

Çocuklar gerçeği pat diye söylüyorlar aslında bize ama biz gülüp geçiyoruz bu sefer yilmayacagiz ama çocuklarımız için ve Allah in bize verdiği vücudu zinde tutabilmek için bunu yapacağız
Benim kizim henuz yapmiyor. Ama ben cocukken yapmıştım anneme...

Bende disarda yürüdüm biraz normal tempolu. Bugunu normal geçirdim aksama menu yazarım. 7 de aksam yemegi yerim. Dunden sebze corbami getirdim. Yanına firinda patates kofte salata yogurt olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…