82 falan demem en azından ama tam gaz değilim henüz. mütevazi olayım dedimHiç kimse iddialı değil ne kadar mitevazisiniz
Bonus biliyor musun tam emin değilim ama duymuştum. iyi insanlar öteki tarafta sevdiklerinlen haber alırmış. Torunun oldu kızın evlendi gibi. Öteki tarafta da mutluluk var sevinç var:) düşün annene bonusun çok zayıfladı deseler :)Bugün çok başım ağrıdı spor yapamadım ben zaten kolumu kaldırmak bile istemiyorum biraz yürürsem ne ala.
Boş geçirmekte istemiyorum yer hareketleri yapayım yatmadan.
Elimden geleni yapıyorum gerçekten toparlanmak için. Annem yaşasaydı kilo ver diycekti bana.
Yaşasaydı demek bile çok garip insanın zoruna gidiyor.
Şu geçirdiğimiz seneye, evlerin içinde kaldığımız günlere geriye dönüp bakınca denecek çok şey var...
Eee ben dün 103 geldim hedef 98 koydum 5 kg daha ne olsunUnutmasam olmazdı.
Şimdi kaçsın?
Cok guzel menu. Eksi getirirBugünün menüsü
Kah 11
5 zeytin
Dom
Çökelek
Öğlen
1 tabak bamya
Ara 4.30
Yarım portakal
1 minik kivi
Akşam 6
Et sote
2 d ekmek
Yeşillik turp
Su 2 lt
Spor 60 dk
Benim de 6 kg,Eee ben dün 103 geldim hedef 98 koydum 5 kg daha ne olsun
Sabah kaçta kalkarsam kalkayim Aloe Vera suyunu -cayini -shake iciyorum sırasıyla bu kahvaltı yerine geçiyor ...Afiyet olsun
Sabah aksam kullanilmiyormuydu her...fe ürünü
Sabah kullanmana ragmen iyi vermişsin
Cuma günü tartım ne olur bilemiyorum ama şuan 80.6Amine Busra
ISILDURU
Gisellimo
lolaxx
bengisu022
misafir1001
Minik Duduklu Tencere
74FRIDA
Ocak sonu için hedef belirleyin hepiniz.
1 ocak kilom 109 du benim
asumanzeynep gelicen mi ❤
Çocuklar gerçeği pat diye söylüyorlar aslında bize ama biz gülüp geçiyoruz bu sefer yilmayacagiz ama çocuklarımız için ve Allah in bize verdiği vücudu zinde tutabilmek için bunu yapacağızBu yil hepimiz icin cok zordu. Ama senin icin cok daha zor oldu. Asla içinden söküp atamazsin ama sende en başta evlatlarin icin dayanacaksin. Ben kilo verme konusunda artik en cok kizlarin buyudukleri zamanı dusunuyorum. Benden utanmasinlar, ben onlarin yaninda abla gibi anneleri gibi durmam varken yasinin çok ustunde gosteren biri olmayayim
Onemli olan hedefi arttirmak degil tutturmak, hadi bakalim kim cok kg vercek :)))Be
Benim de 6 kg,yok mu artıran :) ben de ödem olduğunu düşünüyorum. Kızlar akşam kiraz sapı çayıçtım. Biraz önce de zencefil tarçın pulbiber zerdecallı yoğurt
Benim kizim henuz yapmiyor. Ama ben cocukken yapmıştım anneme...Çocuklar gerçeği pat diye söylüyorlar aslında bize ama biz gülüp geçiyoruz bu sefer yilmayacagiz ama çocuklarımız için ve Allah in bize verdiği vücudu zinde tutabilmek için bunu yapacağız
Kuzum buralardayım ben ama bu sira yavaştan takılıyorum kendimce biraz ara vermek gibi niyetim var işteAmine Busra
ISILDURU
Gisellimo
lolaxx
bengisu022
misafir1001
Minik Duduklu Tencere
74FRIDA
Ocak sonu için hedef belirleyin hepiniz.
1 ocak kilom 109 du benim
asumanzeynep gelicen mi ❤
Bende disarda yürüdüm biraz normal tempolu. Bugunu normal geçirdim aksama menu yazarım. 7 de aksam yemegi yerim. Dunden sebze corbami getirdim. Yanına firinda patates kofte salata yogurt olurMerhabalarBugün kahvaltıda kaçırmıştım biraz dışarıda halledilecek işleri bahane edip birkaç saat düşük tempoda yürümüş oldum Şimdi de akşam yemeği hazırlıkları var. Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?