Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun
Sabah aksam kullanilmiyormuydu her...fe ürünü
Sabah kullanmana ragmen iyi vermişsin

İyi akşamlar Su gibi akıp gitsin inşallah kilolar

Kahvaltı 11.30
Havuçlu omlet, yarım domates, yarım havuç, beyaz peynir, iki dilim çavdar ekmeği, limonlu su

Ara 15.45
Bir avuç beyaz leblebi, iki kepekli galeta, kahve

Akşam Yemeği 19.00
Bir kase mercimek çorbası, iki yemek kaşığı taze fasulye yemeği, salata, turşu

3 lt su
20 dakika yoga

Amiiinn.
En gencimiz sensin ablayız hepimiz sana 35 oldum bende

Bugün çok başım ağrıdı spor yapamadım ben zaten kolumu kaldırmak bile istemiyorum biraz yürürsem ne ala.

Boş geçirmekte istemiyorum yer hareketleri yapayım yatmadan.

Elimden geleni yapıyorum gerçekten toparlanmak için. Annem yaşasaydı kilo ver diycekti bana.

Yaşasaydı demek bile çok garip insanın zoruna gidiyor.

Şu geçirdiğimiz seneye, evlerin içinde kaldığımız günlere geriye dönüp bakınca denecek çok şey var...

Bu yil hepimiz icin cok zordu. Ama senin icin cok daha zor oldu. Asla içinden söküp atamazsin ama sende en başta evlatlarin icin dayanacaksin. Ben kilo verme konusunda artik en cok kizlarin buyudukleri zamanı dusunuyorum. Benden utanmasinlar, ben onlarin yaninda abla gibi anneleri gibi durmam varken yasinin çok ustunde gosteren biri olmayayim

haklısın canım. aslında hiç birimizde hal yok da, başlamak zorundayız.
kız beni niye yazmadın. 84 diyorum ben.

Amiiinn.
En gencimiz sensin ablayız hepimiz sana 35 oldum bende
Çok teşekkür ederim desteğiniz için Bir tane manevi ablam vardı. Artık sizler de varsınız. Burda aynı amaç için çabalayan insanların arasında olmak başlıca motivasyon kaynağı benim için. Maalesef ev içinde hiç destekçim yok.
Çok yüksek bir hedef koyup da veremezsem hevesim kırılsın istemiyorum o yüzden 109.4 den 105 e bu ayki hedefim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…