Afiyet olsunBende disarda yürüdüm biraz normal tempolu. Bugunu normal geçirdim aksama menu yazarım. 7 de aksam yemegi yerim. Dunden sebze corbami getirdim. Yanına firinda patates kofte salata yogurt olur
Bana da başlamak çok zor geliyor. Nefes nefese kalıyorum. Çoğu hareketi yapamıyorum bazen çok komik pozisyonlara giriyorumAhhh bir de üşenmeyip yürüsem... Geçen gün pilates yapayım dedim eskiden yaptığım videolardan birini açtım. Veee 5 dkde bittim resmen. Çok moralim bozuldu
Nasıl zayıfladınız benim 15 kilo fazlam vartskler püsküüt cok iyi olmus böle.
sonucta 60 tan 50 ye düsmek isteyenle 90 dan 60 a düsmek isteyenlerin arasinda cok fark var..
bu arada ben diyete baslayali 3 haftayi brz gecti 90 dan 80 e inmis bulunuyorum.
bugün ne yedigime gelince .. sabah kocaman tonbalikli kasarli ve soganli bir sandvic yedim :)
insallah birlikte zayiflayabilecegim yolda$larim olur..
iyi paylasimlar dilerim ..
Güzel menü afiyet olsunAfiyet olsunBen de menümü bırakayım.
Sabah 45 dakika yürüyüş
Kahvaltı 12.15
Pankek (1.5 muz, 1 yumurta, yarım ç.b süt, hindistan cevizi, çiya, 4 ç.k yulaf ezmesi), çavdar ekmeğinden yapılmış kaşarlı sucuklu tost, çay
Akşam Yemeği 19.30
Semizotlu cacık, salata, 3 ç.k bulgur pilavı, 10 küçük köfte
2 litre su, uyuyana kadar 3 ü bulurum.
Hurma ya da çikolata biri olsaydı. Onun dışında iyi menü. Afiyet olsunİyi akşaaamlaaaarrr
11.30
2 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 dilim peynir 1 kalın dilim ekmek 1 tk tahin pekmez
14.45
10 badem 3 hurma 20 gr çikolata
15.45
1 kase işkembe çorbası 4 köfte salata 1 bardak ayran 2 coco kurabiye
20.00
1 kase kereviz 4 yemek kaşığı pilav 1 bardak ayran
2.5 lt su
Olabilir. Ya yine hepimiz yorumlamaya calisalim ya da tek bir kişi yapsin farketmezGünaydın ❤
Nasılsınız? Ben daha iyiyim bu sabah annemin evine gidicem orda yürürüm belki biraz iyi olur.
Menüde yazıcam tabiki. Menüleri yorumlama yapalım sırayla olur mu? Her hafta birimiz yapalım.
Hergün birimizde olabilir ama her hafta daha uygun.
Düzenli yazmaya alıştınız siz zaten bende yazıcam inş cumadan itibaren büş senden başlayalım mı?
Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
lolaxx
misafir1001
Gisellimo
74FRIDA
Minik Duduklu Tencere
Olabilir. Ya yine hepimiz yorumlamaya calisalim ya da tek bir kişi yapsin farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?