Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O zaman bu cumadan haftaya cumaya kadar ben menüleri yorumlayip kimler menü paylaştı kimler paylaşmadı bakayım. Bu sekilde birbirimizi durtmus oluruz. Sizlerde birbirinizi degil de beni yorumlarsiniz. Bu sekilde menulere de ceki duzen veririz laf gelmesin diye

Bonus bengisu022 60kiloyum misafir1001 lolaxx Gisellimo

Lolax ben bunlaı çok abartı görmedim hepimizin kapasitesi 2-3 kişilik olduğundan bu ne ki dedim.

Çok yemeden çıkınca bi alışma süreci oluyo elimiz dilimiz gidiyo bunlarda geçici inşallah.

Kalori kısıtlaması yapma bunu denedik geri aldık elimizde tek kalan yazık ettiğimiz oldu.

Sarkmayı düşünme çok fazla kilolu olunca mutlaka sarkma olucak biraz elimizden geldikçe sporla vericez kiloyu inş.
Kiloyu verelimde hele tek derdimiz sarkma olsun onuda o zaman düşünürüz inş.

Gisellimo menüyü senin için yorumliyim

Sabah çeşitli güzel kahvaltı
Ama akşam yemeği az olmuş.

Su iyi yeşil çayda içmişsin bi spor eksik

Saatleri düzensiz olmuş bengisu yoksa yediklerin çok güzel
Ara öğün saatlerinde öğün yemişsin gibi olmuş.

5 te kereviz tavuk 7 de çiğöfte olunca.

11 gibi geç kahvaltı yaptıysan ve 3 öğün yiyceksen 2 buçkta 3 te diğer öğününe ara öğünsüz geç ki ikisi üst üste fazla olmasın.
Öğle öğününü 5 te yemiş olmuşsun akşama çok yakın olmuş.

Çiğköften sayı olarak çok değilse güzel. Suyunda yürüşünde

Valla dediğin gibi bu sefer kendimizi paralamadan hayat tarzı haline getirmemiz lazım. Bol sporla.
Yani hayatım boyunca hamurişini çikolatayı buna benzer şeyleri yememem imkansız.
O yüzden bu sefer ara ara yemeği düşünüyorum. Menülerimi de evdekilere uyarlamak istiyorum. Çünkü verip de hayat tarzı haline getirmeye çalışırken yeri gelecek zaman olmayacak, yeri gelecek misafirlikte ,arkadaş buluşmalarında bir şekilde farklı besinlerle karşılaşacağız. Bir önceki verişimde tatilde festivalde bile diyetimi uyguluyordum. Sıfır kaçamaksız Bence delilik.
Bir tık daha şevkatle yaklaşmak mükemmeli beklememek. O an elinden gelenin en iyisi yapmak önemli olan.

Gisellimo menüyü senin için yorumliyim

Sabah çeşitli güzel kahvaltı
Ama akşam yemeği az olmuş.

Su iyi yeşil çayda içmişsin bi spor eksik
Evet akşamları yemek az.Özellikle az yemeye çalışıyorum,5 günde çok abarttım,bunları telafi etmek için.
Aslında normalde de akşamları sadece salata,yoğurt ya da çorba olsun diyorum ama olmuyor.
Arada bir yürüyorum ama düzensiz olduğundan yazmıyorum..

Son düzenleme:
İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1/2 ayva,8-10 sade çubuk kraker
Akşam: 4 yemek kaşığı sarımsak yoğurtlu ıspanak, turp,atom,lahana haşlaması.
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Selam bu gece agizlari kapali tutalim yarin guzel bir eksi gorelim inşallah :)

Sabah 7
Tost nescafe

11.30
Tava da yumurta
Yesilcay

15 30
Yulafli fit tiramisu
Menengic kahvesi

Arada cocuklardan kalan corba ve yogurt cok cok azdi 3 4 tk kadardir

Aksam yemeği 18.40
1.5 kepçe corba
Yarim dilim ekmek
1 kase taze fasülye (cok dolu degildi)
Yarim kase bulgur
yogurt

Atom nasil oluyor

Ders anlatrkenn dayanamadm yedim akşaö yemeyi niyetine yemek de azdı doymayınca eşim çiğköfte yapacam dedi. Mecburen yedim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…