- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Ben de yürüyüş yaptğm zaman daha az yiyorum. Yürüyüşüme acıyorum,İyi geceler canlar güncelleme yapayım. Yazdığım menüden sonra bir şey yemedim içim el vermedi. 40 dkde yürüyüş yaptım.
Bende öyleyim sabah olsa da şunu şunu yesem diyorum sonra vazgeciyorumKızlar nasıl pis boğazım ya hep aklım yemekte. Şimdiden ysrın akşam be yesem diye düşünüyorum
Şimdiden yazayım hem belki frenler beni..
9.30 1 porsiyon börek meyve suyu 1 kurabiye
13.30 1 tabak kereviz 1 dilim ekmek kola zero
14.30 2 mandalina 15 badem 15 fıstık
16.00 4 köfte karnabahar ayran 45 gr çikolata 20 badem 1 portakal
Oruca başlamadan önce de hafif bir şeyler yerim çünkü ertesi gün acısı çıkıyor şimdilik bu kadar.
Akşam da bantta yürüyüş yapmaya çalışacağım.
Aaahhh ahhh leslieleer pilateesslerr ağırlıklarsanki bir yılda 30 yaş yaşlandım gibi hissediyorum.
Bugün hesapladım pandeminin başından beri yani marttan beri taaam 25 kilo almışım. Ondan önce de 1.5 senede yaklaşık 25 aldım. Yani hem kendime kızıyorum hem de üzülüyorum.
Ama bugüne de şükür sağlık var bir şekilde bunu da halledeceğiz.
İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos, 1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1 elma,2 yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam: 1 küçük tabak lahana, 1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
İyi akşamlar bugünün menüsü
KAHVALTI 11
peynirli çökelekli 2 yumurta
Dom
Yeşillik
3 zeytin
Ara 2.30
Yarım portakal
Fıstık
Akşam5
Kereviz yoğurtlu havuçlu
Bir parça tavuk
Saat 7
Çiğköfte
Ayran
Yeşillik
Su 2 lt
Spor 70 dk yürüdüm
Lolax ben bunlaı çok abartı görmedim hepimizin kapasitesi 2-3 kişilik olduğundan bu ne ki dedim.
Çok yemeden çıkınca bi alışma süreci oluyo elimiz dilimiz gidiyo bunlarda geçici inşallah.
Kalori kısıtlaması yapma bunu denedik geri aldık elimizde tek kalan yazık ettiğimiz oldu.
Sarkmayı düşünme çok fazla kilolu olunca mutlaka sarkma olucak biraz elimizden geldikçe sporla vericez kiloyu inş.
Kiloyu verelimde hele tek derdimiz sarkma olsun onuda o zaman düşünürüz inş.
DeneyeceğimDeneyin cok lezzetli oldu
Evet akşamları yemek az.Özellikle az yemeye çalışıyorum,5 günde çok abarttım,bunları telafi etmek için.Gisellimo menüyü senin için yorumliyim
Sabah çeşitli güzel kahvaltı
Ama akşam yemeği az olmuş.
Su iyi yeşil çayda içmişsin bi spor eksik
Atom nasil oluyorİyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1/2 ayva,8-10 sade çubuk kraker
Akşam: 4 yemek kaşığı sarımsak yoğurtlu ıspanak, turp,atom,lahana haşlaması.
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Ders anlatrkenn dayanamadm yedim akşaö yemeyi niyetine yemek de azdı doymayınca eşim çiğköfte yapacam dedi. Mecburen yedim artık :)Gisellimo menüyü senin için yorumliyim
Sabah çeşitli güzel kahvaltı
Ama akşam yemeği az olmuş.
Su iyi yeşil çayda içmişsin bi spor eksik
Saatleri düzensiz olmuş bengisu yoksa yediklerin çok güzel
Ara öğün saatlerinde öğün yemişsin gibi olmuş.
5 te kereviz tavuk 7 de çiğöfte olunca.
11 gibi geç kahvaltı yaptıysan ve 3 öğün yiyceksen 2 buçkta 3 te diğer öğününe ara öğünsüz geç ki ikisi üst üste fazla olmasın.
Öğle öğününü 5 te yemiş olmuşsun akşama çok yakın olmuş.
Çiğköften sayı olarak çok değilse güzel. Suyunda yürüşünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?