Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Atistirma kismina kadar cok guzeldi. Zamanla onu da kesersin biliyorum. Su çok az ama hele bizim kilolar için 3 lt şart

Günaydın

Yorumlamanın nasıl olduğunu sizlerden öğrenerek ben de yapabilirim sanırım Elimden geldiğince bütün rutinlere ayak uydurmaya çalışırım

Kahvaltımı ekleyeyim gelmişken

Sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltı 12.00
Biberli omlet (2 biber, 1 yumurta, yarım ç.b süt, yarım dilim dil peyniri, 3 y.k yulaf ezmesi, 1 ç.k çiya, tuz, karabiber, pulbiber, kekik), yarım simit, 1 küçük kase çörekotlu, susamlı yoğurt, yarım mandalina, çay.

Laf aramızda ben kahvaltı yapmayı çok seviyorum, biraz abartıyor olabilirim o yüzden

Bende cok severim. Hele bol çeşitli kahvalti ya da acik bufe kahvaltı. Ama sinirlandirmak getek :)

Bir de sarkmak beni çok korkutuyor. Başta çok güzel başladım sonra yavaş vermenin sarkmayı biraz azaltacağını düşündüm. Ondan sonra motivasyonum azaldı. Eski menülerimi hatırlayanlar bilir kaçamaksız, 75 gr haşlanmış tavuklu vs. : D
Valla şu an o kadar sıkmak istemiyorum kendimi çok yorulmuştum
Bilsem ki sarkmayacağım aynı moda girerim ama aklımda hep bir ya olursa düşüncesi ve bu motivasyonumu da çok etkiliyor.

Şimdiden yazayım hem belki frenler beni..

9.30 1 porsiyon börek meyve suyu 1 kurabiye
13.30 1 tabak kereviz 1 dilim ekmek kola zero
14.30 2 mandalina 15 badem 15 fıstık
16.00 4 köfte karnabahar ayran 45 gr çikolata 20 badem 1 portakal

Oruca başlamadan önce de hafif bir şeyler yerim çünkü ertesi gün acısı çıkıyor şimdilik bu kadar.
Akşam da bantta yürüyüş yapmaya çalışacağım.
Aaahhh ahhh leslieleer pilateesslerr ağırlıklar sanki bir yılda 30 yaş yaşlandım gibi hissediyorum.

Bugün hesapladım pandeminin başından beri yani marttan beri taaam 25 kilo almışım. Ondan önce de 1.5 senede yaklaşık 25 aldım. Yani hem kendime kızıyorum hem de üzülüyorum.
Ama bugüne de şükür sağlık var bir şekilde bunu da halledeceğiz.

Elbet sarkacagiz. Benim gobegim epey sarkti suan. Ama dogum yapali 11 ay bitmedi. Gecen haftalarda cok karin egzersizi yaptım 1 hafta kasik agrisi cektim. Ustelik bu kiloda her turlu sporda yapamiyosun. Belli bir kgya inince c9k daha kolaylasacak

Sen de biliyosun neler zararli. Ama sabah zaten yeterince cıssli olmuş. Kola fazla, bademler cok fazla, cikolata da oyle maalesef. Bence yarın protein günü ilan et. Yumurta türevi tuket

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos, 1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1 elma,2 yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam: 1 küçük tabak lahana, 1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

İyi akşamlar bugünün menüsü
KAHVALTI 11
peynirli çökelekli 2 yumurta
Dom
Yeşillik
3 zeytin
Ara 2.30
Yarım portakal
Fıstık
Akşam5
Kereviz yoğurtlu havuçlu
Bir parça tavuk

Saat 7
Çiğköfte
Ayran
Yeşillik
Su 2 lt
Spor 70 dk yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…